Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Μετά απ' αυτό το 8/10, αλλά και τη δική μου διαμετρικά αντίθετη άποψη:Disconnect (2012) 8/10
...είπα να το ξαναδώ μπας και κάτι μου διέφυγε. Φαντάζομαι λοιπόν τους εξής διαλόγους των παραγωγών:Disconnect (2013)
Ταινία που θα εκνευρίσει τον xfader... Μαζί κι εμένα. Όλα αυτά τα ηθικοπλαστικά περί κινδύνων του διαδικτύου σε δραματική μορφή με ημι-happy end, αλλά και ένα ερωτηματικό να πλανάται στο τέλος, μου φάνηκαν πολύ δήθεν.
Επιεικώς 6/10
εισαι πολυ αδικος με την ταινια....Μετά απ' αυτό το 8/10, αλλά και τη δική μου διαμετρικά αντίθετη άποψη:
...είπα να το ξαναδώ μπας και κάτι μου διέφυγε. Φαντάζομαι λοιπόν τους εξής διαλόγους των παραγωγών:
- Δε σιάχνουμε μια πιασάρική ταινία για τους κινδύνους του διαδικτύου?
- Και δεν? Από τι κινδυνεύουν οι μικροί, κι από τι οι μεγάλοι?
- Οι μικροί από την εμπιστοσύνη σε αγνώστους που κρύβονται πίσω απ' την ανωνυμία τους και την παιδική πορνογραφία. Οι μεγάλοι από τις συναλλαγές.
- Ωραία! Το 'χουμε! Άμα το κάνουμε και λίγο μελό θα θριαμβεύσουμε!!
Και θριάμβευσαν!! 7,5 στο imdb!!!
4/10 από μένα η αναθεωρημένη άποψη.
Εγώ αντιθέτως το βρήκα πολύ καλό με εξαιρετική σκηνοθεσία και ατμόσφαιρα. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει φέτος.Prisoners (2013) 6/10
Εχει σημεία που σε τσιτώνει, ειδικά άμα είσαι μπαμπάς κόρης άστα να πάνε, αλλά είχε πολλές τρύπες το σενάριο, οι ερμηνείες ήταν μέτριες, κάποιες σκηνές ξεχειλωμένες, και στο τέλος κάνεις ανασκόπηση και μένεις με διάφορα ερωτηματικά χωρίς λόγο κατ' εμέ και επίσης πάρα πολύ μεγάλο σε διάρκεια χωρίς λόγο.
ισως και εκει να πονταρει ο σκηνοθετης με αυτη την κινηση τουPrisoners αρκετά καλη ταινία αν και γνωρίζεις πολλά απο την αρχη
Στο τέλος της δεν πίστευα οτι ηταν τόσο μεγάλη (2,5 ώρες)
συμφωνω σε ολαPrisoners (2013) 6/10
Εχει σημεία που σε τσιτώνει, ειδικά άμα είσαι μπαμπάς κόρης άστα να πάνε, αλλά είχε πολλές τρύπες το σενάριο, οι ερμηνείες ήταν μέτριες, κάποιες σκηνές ξεχειλωμένες, και στο τέλος κάνεις ανασκόπηση και μένεις με διάφορα ερωτηματικά χωρίς λόγο κατ' εμέ και επίσης πάρα πολύ μεγάλο σε διάρκεια χωρίς λόγο.
Διασκέδαση;Απάντηση: Τι θα δούμε σήμερα
Now You See Me (2013)
8/10
Μετά τους τίτλους τέλους υπάρχει μια μικρή συνέχεια της ταινίας. Ομολογώ ότι δεν μπόρεσα να καταλάβω το λόγο ύπαρξής της...