- Reaction score
- 76.338
Ούτε ο __________ δε θα έλεγε τέτοιες υπερβολές.
ο __________ δεν έχει καλώδια...Ούτε ο __________ δε θα έλεγε τέτοιες υπερβολές.
Αυτό το καλώδιο που κάνει κουλούρα άπλωσέ το. Λειτουργεί σαν πηνίο και ενδεχομένως να επηρεάζει, αρνητικά εννοείται.Πάρτε και μία οπίσθια...
Δεν λειτουργεί σαν πηνίο!Αυτό το καλώδιο που κάνει κουλούρα άπλωσέ το. Λειτουργεί σαν πηνίο και ενδεχομένως να επηρεάζει, αρνητικά εννοείται.
Αυτο ναι, αλλα και πάλι ΜΟΝΟ με "γυμνους" τους αγωγους και με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ σπειρες......Η σπείρα είναι μια και η διάμετρος μεγάλη, οπότε το πιθανότερο είναι να μην επηρεάζει. Όσο αυξάνεται το πλήθος των σπειρών και μικραίνει η διάμετρος του κύκλου αυξάνεται η αυτεπαγωγή του πηνίου και ενδεχομένως να "βρωμίσει" τον ήχο.
μην γραφεις βλακειεςΠολυ μπλεκετε τελευταια αναλογικά με ψηφιακά. Κατι δεν μου καθεται.....
Να εχετε υποψη σας οτι αναλογικο + ψηφιακο = ψηφιακό.....
βρε ποιος ασχολειται μαζι σου, ε? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ!!!! δεν απαιτειται η εγκριση κτηνιάτρου...μην γραφεις βλακειες
Όχι λάθος κάνεις. Τα μαγνητικά κύματα δεν αποκόπτονται από πλαστικές επενδύσεις που χρησιμοποιούνται σαν ηλεκτρική μόνωση. Εκτός αν το καλώδιο έχει εσωτερικά πλέγμα γειωμένο.Αυτο ναι, αλλα και πάλι ΜΟΝΟ με "γυμνους" τους αγωγους ......
μην γραφεις βλακειες.βρε ποιος ασχολειται μαζι σου, ε? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ!!!!
Όχι λάθος κάνεις. Τα μαγνητικά κύματα δεν αποκόπτονται από πλαστικές επενδύσεις που χρησιμοποιούνται σαν ηλεκτρική μόνωση. Εκτός αν το καλώδιο έχει εσωτερικά πλέγμα γειωμένο.
Για εξηγησε μου ποια ειναι περιπου η συχνοτητα που θα "βρωμισει" από σπειρες φερ' ειπειν 40 cm διαμετρου.....Όχι λάθος κάνεις. Τα μαγνητικά κύματα δεν αποκόπτονται από πλαστικές επενδύσεις που χρησιμοποιούνται σαν ηλεκτρική μόνωση. Εκτός αν το καλώδιο έχει εσωτερικά πλέγμα γειωμένο.
Γι' αυτο επειδη υπαρχουν και νεα παιδια σαν εσενα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ!!!!μην γραφεις βλακειες.
εδω δεν ειναι πολιτικα.
μας διαβαζουν και νεα παιδια που θελουν να μαθουν.
αυτο που γραφεις ειναι μεγαλη βλακεια.
μην ασχολεισαι μαζι μου, απλως μην γραφεις βλακειες.
υπαρχουν τα νηματα για οποιον θελει να το ψαξει.
τα εχω ξεκινησει πριν χρονια.
Ποιός είναι ο ---------------?Ούτε ο __________ δε θα έλεγε τέτοιες υπερβολές.
ο __________ δεν έχει καλώδια...
Τι καβλώδια έχει ο ----------------------------?
Εγώ έχω πάρει κάτι καβλώδια ράδιο κατουμά που γράφουν Toshiba επάνω.
προς νεα παιδια…Γι' αυτο επειδη υπαρχουν και νεα παιδια σαν εσενα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ!!!!
Επαναλαμβανω: αναλογικο + φηφιακο = ψηφιακο!!!
Αντι να το απλώσει, καλύτερα να το μικρυνει.....Ώχου! Ας απλώσει το καλώδιο ο Βασίλης και όποιος άλλος τα έχει κουλουριασμένα. Υπάρχουν - μικρές ομολογουμένως - πιθανότητες να επηρεάζουν τα τυλιγμένα.
Καλορίζικα John, για πες μας εντυπώσεις...Εγώ έχω πάρει κάτι καβλώδια ράδιο κατουμά που γράφουν Toshiba επάνω.
Αυτο ειναι ενα απο τα βλακωδη αρθρα του AVSite, ας δουμε πρωτα το backround του καθενος μας και επειτα να εντυπωσιαζομαστε από τριχες!!!! (μασονια των γιατρών που εγιναν ειδικοι περι τα ηχητικά και την Φυσικη επιστήμη....)προς νεα παιδια…
σε αυτο το φορουμ υπαρχουν εξαιρετικα αρθρα.
απο εξαιρετικους συντακτες.
ενας απο αυτους ειναι ο bhutias!
καθε φορα που καθε ΜΕΓΑ ΑΣΧΕΤΟΣ θα σας λεει χαζομαρες απαντηστε του με λινκ σε αυτο το αρθρο
καλο διαβασμα
http://www.avsite.gr/forum/threads/Είναι-αναλογικά-τα-πικάπ.80298/
Δεν ξέρω ακόμα δεν τα εχω συνδέσει. Θα γράψω όταν τα συνδέσω.Καλορίζικα John, για πες μας εντυπώσεις...