Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Εσύ δεν είχες δουλειές σήμερα?Αυτο ειναι ενα απο τα βλακωδη αρθρα του AVSite, ας δουμε πρωτα το backround του καθενος μας και επειτα να εντυπωσιαζομαστε από τριχες!!!! (μασονια των γιατρών που εγιναν ειδικοι περι τα ηχητικά και την Φυσικη επιστήμη....)
η προσωπικη σου εμπαθεια απεναντι μου να μην συνεχισθει εδω.Αυτο ειναι ενα απο τα βλακωδη αρθρα του AVSite, ας δουμε πρωτα το backround του καθενος μας και επειτα να εντυπωσιαζομαστε από τριχες!!!! (μασονια των γιατρών που εγιναν ειδικοι περι τα ηχητικά και την Φυσικη επιστήμη....)
οκ?Θα πω στο παλιοκουμμούνι να σταματήσει να κάνει μετρήσεις γιατί ψωνίζεστε.
Οι τσακωμοί όμως, να συνεχιστούν παρακαλώ.
δεν με λες?Να βάλω και μία για χώνεψη (η για να ηρεμήσετε λιγάκι)...
το να λες αλήθειες δεν είναι τσακωμός........ Οι τσακωμοί όμως, να συνεχιστούν παρακαλώ.
Είναι αλήθεια πως η σεξουαλική συνεύρεση με κότα έχει μεγάλη γλύκα;η προσωπικη σου εμπαθεια απεναντι μου να μην συνεχισθει εδω.
Αν εχεις τις γνωσεις και τα @ρχι@ι@ γραψε στο νημα του bhutia.
Αλλιως Κο ΚΟ ΚΟ ΚΟοοοοοοο
(για τα νεα παιδια = ΚΟΤΑ) ( Κατι ξερω και εγω.. επαγγελματικα…)
Μια χαρα ακουει ο Βασιλάκης, εσυ δε ξέρω.....δεν με λες?
με αυτο θα επαιζες κοντρα στου ασχιετου?
πα πα παααααα
Ασχετε απαντα τοτε στο νημα του Bhutia.το να λες αλήθειες δεν είναι τσακωμός.....
Αυτη η παραθεση "τεχνικων αποψεων" από ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ και ΑΣΧΕΤΟΥΣ με την επιστήμη χωρις καμια ευθυνη πρεπει να σταματήσει!
ναι αν κανει και χρυσα αυγα, η χρυσες κεφαλες καλυτερα…Είναι αλήθεια πως η σεξουαλική συνεύρεση με κότα έχει μεγάλη γλύκα;
εχεις αλτσχαιμερ?Αυτη η παραθεση "τεχνικων αποψεων" από ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ !
εχω απαντησει, ψαξε!Ασχετε απαντα τοτε στο νημα του Bhutia.
Αν δεν απαντησεις τοτε σταματα να γραφεις, με βαση το παραπανω.
κοτα, θα κανεις την κοντρα?Μια χαρα ακουει ο Βασιλάκης, εσυ δε ξέρω.....
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!!!!!!!!!!εχεις αλτσχαιμερ?
ποσες φορες θα σου πουν πως στο φορουμ ΑΥΤΟ μπορουμε να γραφουμε ΑΝΩΝΥΜΑ?
ε?
δεν εχεις.εχω απαντησει, ψαξε!
Σου επαναλαμβανω μην κρυβεσαι πισω από άλλους (κοτα), ο Βασίλης μια χαρα ακουει!!!!! Εσυ?κοτα, θα κανεις την κοντρα?
η θες "ειδικο" βινυλιο?
νομιζες ξεχναμε?
εεεε?????
ζιζικ,,,, νατη η κοτουλα… θυμασαι?
τι λες βρε?ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!!!!!!!!!!