- Reaction score
- 76.338
Μπορούν να γράψουν κι άλλοι την άποψή τους; Θέλω πολλαπλούς τσακωμούς πριν πάω για φαγάκι.
Μην ασχολεισαι με εμενα μεγαλε γκουρου.Σου επαναλαμβανω μην κρυβεσαι πισω από άλλους (κοτα), ο Βασίλης μια χαρα ακουει!!!!! Εσυ?
περιμενε ρε,Μπορούν να γράψουν κι άλλοι την άποψή τους; Θέλω πολλαπλούς τσακωμούς πριν πάω για φαγάκι.
Ότι και να λες... δεν με πιάνει τίποτα... έμαθα το μάθημά μου....Θα πω στο παλιοκουμμούνι να σταματήσει να κάνει μετρήσεις γιατί ψωνίζεστε.
πάλι πισω από άλλους κρυβεσαι? ΚΟΤΑ!!!περιμενε ρε,
σε λιγο θα παρω τηλ τον Ζαπαντη
σιγα μην απαντησει ο ασχετος στο νημα του Bhutia.Στο νήμα του "βραχμάνου" δεν σηκώνει αστεία. Ξέρει εκείνος κόλπα ινδικά να ξεπουπουλιάζει τις
Έχει μια λεπτή ειρωνεία που τσακίζει κόκκαλα.
Ζιζίκο είμαι λίγο ντεφορμές αλλά κάνω ότι μπορώ ο παντέρμος.
Τι έχει το μενού σήμερα? Δεν κατεβαίνεις προς τα νότια.......πριν πάω για φαγάκι.
απαντα στο νημα του bhutia που θα μπω στο χ@ζομαγαζ@.
Είμαι καλεσμένος για σουσάκι στις πέντε.Τι έχει το μενού σήμερα? Δεν κατεβαίνεις προς τα νότια...
Μαζεψε τα, θελω να ταχω κι εγώ......
τι ρωτηξε ο ανθρωπας….Γιατι το ενα διαγραμμα είναι μπλέ?
ελεοςημαρτον
εισαι πολυ προβλεψιμοςΤι να περιμενω να καταλαβεις απο χιουμορ βρε συνδρομο down? (πηρες πραγματικα πτυχείο?)
τι να αποδειξω? οτι δεν ειμαι ελεφαντας? να απαντησει γιατρός, οχι εγω....εισαι πολυ προβλεψιμος
οταν σε στριμωχνω στην γωνια αρχιζεις και βριζεις.
περιμενω το avsite να σου απαντησει… Εσυ αλλωστε δεν προκειτε να απαντησεις. Τα γνωστα.Για αλλη μια φορα.
(πηρα πτυχΕΙο απο τη ΧΙΟ)
τα κ@λοδακτυλα και τα αστειακια αλλου.να απαντησει γιατρός, οχι εγω....