Χαρίζονται ηχειάκια Celestion + subwoofer + κεντρικό Υamaha

Reaction score
447
Βρήκα στην αποθήκη μου κάτι ηχειάκια celestion little 1,(made in Denmark παρακαλώ!) τα έιχα αγοράσει γύρω στο 1995 για surround.
Η καμπίνα τους είναι πλαστική, και είναι δύο δρόμων με ένα midwoofer 10cm και ενα tweeter μαλακου θόλου.
Τα μεγάφωνα είναι τα original και είναι σε άριστη κατάσταση. Ο ι καμπίνες το πλαστικό είναι ταλαιπωριμένο και καλό θα ήταν καποιος να τις σουλουπώσει. Τα ηχειάκια σήμερα τα ένωσα για να διαπιστώσω την λειτουργία τους και ήταν μια χαρά. Αρκετά ευαίσθητα, πρίμα - μεσαίες μια χαρά, μπάσα σχεδόν ανύπαρκτα (10ράκι μιντ-γουφεράκι σε μια σταλιά καμπίνα χωρίς bass reflex τι να σου κάνει;) Με ένα σαμπάκι θα είναι μια χαρά. Μπορεί κάποιος να πειραματιστεί και να τα βάλει σε ξύλινες καμπίνες και να μπασίσει.
Παρακαλώ όσοι τα χρειάζονται ας δηλώσουν συμμετοχή, Δευτέρα βράδυ κληρώνει.
Τέλος όσοι είναι εκτός Αθήνας θα τους στεναχωρήσω, παραλαβή μόνο απο το χώρο μου (Ιλιον).
20131129_140108.jpg
20131129_135614.jpg
20131129_140030.jpg

Reaction score
111
Συγχαρητήρια φίλε μου.
Μ' ενδιαφέρουν τα ηχειάκια και θα ήθελα να μπω και εγώ στην κλήρωση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
578
Μπράβο πολύ ωραία κίνηση για τις γιορτές που έρχονται!
¨Όμως δεν ενδιαφέρομαι. Καλύτερα να τα πάρει κάποιος που στερείται .........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Μπραβο βρε λεβεντη.....παντα τετοια ευχομαι!!!!
Δεν ενδιαφερομαι για την κληρωση!!!!

Reaction score
44
Μπράβο στο φίλο. Τέτοια χρειάζονται στους καιρούς που ζούμε.

Να βάλω και εγώ το sub (YAMAHA YST-90) για να ολοκληρωθεί το συστηματάκι. Άντε και ένα κεντρικό (YAMAHA NS-C55) μπας και χρειάζεται (βρίσκομαι στα Πατήσια)
Μόνο καλό θα ήταν να τα πάρει κάποιος που τα χρειάζεται για να περνάει την ώρα του πιο ευχάριστα μαζί τους και όχι κάποιος "συλλέκτης" .

Yamaha YST-90 Front.jpg

Reaction score
1
Μπράβο παιδιά για τις κινήσεις σας. Θα ήθελα να συμμετέχω στην κλήρωση παρακαλώ.

Reaction score
447
Ένα μεγάλο μπράβο και στον φίλο staza , για την ευγενική συμπλήρωση του δώρου!
Να δώσουμε και 2 μέρες παράταση για την κλήρωση, μήπως κάποιοι λοίπουν και δεν προλάβουν να δηλώσουν συμμετοχή.
Οπότε κλήρωση Τετάρτη βράδυ.

Reaction score
23
Μπραβο παιδια ωραια κινηση! Θα με ενδιεφερε και εμενα γιατι εχω μονο δυο ηχοστηλες και θα εφτιαχνα σετακι αλλα βρισκομαι Σπαρτη οποτε ακυρο...

Reaction score
198
καλησπερα και πολλα μπραβο για την ωραια κινηση,
θα ηθελα να λαβω μερος στην κληρωση

Reaction score
48
Συγχαρητηρια για την κινηση και στους δυο σας (Vixo-Staza) (δεν δηλωνω συμμετοχη)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Μπράβο παιδιά για τις κινήσεις σας.
Ελληναρες μου ψυχαρες.............:taunt::taunt::geek::geek:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος