- Reaction score
- 333
Πολύ χρήσιμες πληροφορίες... Πολύ θα ήθελα να μάθω αν όλα αυτά τα αρνητικά που ανέφερες για την c3 υσχιουν κσι για τις επόμενες σειρές... Τώρα με την απόσταση δεν υπάρχει πρόβλημα τα 4m πιστεύω είναι OK.. Σε αυτή την απόσταση ανοίγω και προβολέα στις 110''
Πολύ χρήσιμες πληροφορίες... Πολύ θα ήθελα να μάθω αν όλα αυτά τα αρνητικά που ανέφερες για την c3 υσχιουν κσι για τις επόμενες σειρές... Τώρα με την απόσταση δεν υπάρχει πρόβλημα τα 4m πιστεύω είναι OK.. Σε αυτή την απόσταση ανοίγω και προβολέα στις 110'Εγω ειμαι ψειρας. Προσεχω λεπτομερειες. Θα σου πω το εξης. Στη c3 θα ηθελα καλυτερη αποδοση σε κινηση ειδικα σε γρηγορα panning shots (εχω βγαλει την επεξεργασια κινησης γιατι δε μου αρεσει το soap opera effect - ναι ακομα και το cinematic movement μου φαινεται τεχνητο και παρακολουθω σε filmaker mode τοσο σε standard περιοχομενο οσο και σε dolby vision), θα ηθελα εναν κλικ λιγοτερο grain απο μη ιδανικες πηγες εικονας και καποιες μικρες here and there λεπτομερειες, οπως καλυτερη αποδοση highlights και πιο μεγαλο contrast σε hdr. A... και ο ηχος ειναι κακος στην c3.
Αλλοι θα σου πουν θελω πιο μεγαλη οθονη. Κατα το thx προτυπο τα 2.34μ ειναι η ιδανικη αποσταση για 77αρα και 2μ για την 65αρα για 4Κ. Τωρα σε κανονικες συνθηκες να βλεπεις 2μ τις 65 ιντσες ειναι κουραστικο για τα ματια. Και ποσο μαλλον τοτε θα θελεις τα λιγοτερα artifacts στην εικονα.