- Reaction score
- 23
Παιδια θα ηθελα να βαλω στο παταρι τον παλιο μου ενισχυτη. Αν τον αφησω καμια δεκαετια αχρησιμοποιητο θα χαλασει;
Θα έχεις πρόβλημα με τους ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές. Μια φορά το χρόνο πρέπει ν' ανάβει το μηχανάκι...για μια ώρα τουλάχιστον...Παιδια θα ηθελα να βαλω στο παταρι τον παλιο μου ενισχυτη. Αν τον αφησω καμια δεκαετια αχρησιμοποιητο θα χαλασει;
Αφτο σκεφτηκα.. Θα τον κρατησω κανα μηνα ακομα μπας και τον φτιαξω διαφορετικα θα τον χαρισω.. Αλλα δεν ειναι και κανα τρελο μηχανημα...Ενας pioneer vsx 528 ειναι...ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ?
ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ.
Αυτο εχω ακουσει και γω... Αλλα δεν ηξερα αν ισχυει..Θα έχεις πρόβλημα με τους ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές. Μια φορά το χρόνο πρέπει ν' ανάβει το μηχανάκι...για μια ώρα τουλάχιστον...
-γι' αυτό και μακριά από στοκ μηχανάκια πενταετίας και πάνω...
http://www05.abb.com/global/scot/sc...ile/EN_Capacitor_reforming_instructions_E.pdfΑυτο εχω ακουσει και γω... Αλλα δεν ηξερα αν ισχυει..
Σωστα, μεχρι τοτε ποιος ζει ποιος πεθαινει, ο ενισχυτης σιγουρα παντως!Οχι, εδω δεν χαλανε οταν παιζουν (!), αλλα μια δεκαετια απο σημερα για το τι θα τον θελεις; ΟΛΑ θα εχουν αλλαξει (ασε που μερικοι απο εμας...). Πουλησε τον καλυτερα!
Αν επιμενεις, μακρια απο υγρασια και σκονες!
Σωστα, μεχρι τοτε ποιος ζει ποιος πεθαινει, ο ενισχυτης σιγουρα παντως!
O ποιόs ο ηδη χαλασμενοs ?Ναι λοιπόν ? τι θα πάθει ο ενσιχυτής?