- Reaction score
- 76.311
Δεν ξέρω και δε θέλω να μάθω να στρίβω. Λερώνει παντού.
Δεν ξέρω και δε θέλω να μάθω να στρίβω. Λερώνει παντού.
Αυτο το....Καθίστε παιδιά να ανακεφαλαιώσουμε:
Ξεκινήστε την αναζήτησή σας από το e-kapnisma.
- Αν είσαι σοβαρός καπνιστής και θες να το κόψεις, να θυμάσαι πως με κλ@νιές δεν βάφονται αυγά. Αυτά που βλέπετε να κυκλοφορούν και να διαφημίζονται, είναι για δεσποινίδες που καπνίζουν κάτι long and slim τσιγαράκια στο μπαράκι.
- Αν είσαι σοβαρός καπνιστής και θες να το κόψεις, υπολόγιζε αρχική επένδυση 300 με 400 ευρώ για ατμοποιητή μπατταρίες φορτιστή και module.
- Αν είσαι σοβαρός καπνιστής και θες να το κόψεις, μην πιστέψεις πως εσύ είσαι μάγκας και πονηρός και θα τη βολέψεις με 100 ευρώ με το καταπληκτικό εργαλειάκι που σου δίνει "ευκαιρία" το μαγαζάκι στη γωνία.
μου αρεσε..σοβαρός καπνιστής
Χαχαχα αυτός θέλει μασούρι δυναμίτη για να το κόψει κι όχι ηλεκτρονικό!
Κατσε πρωτα.. να δουμε τι θα γινει και με το γαμο..Έχει κανείς πρόταση ή θα το αφήσουμε στη θεωρία;
Μητσάκο χρηματικά κάνεις απόσβεση για πλάκα. Δεν το σκέφτεσαι.Έχει κανείς πρόταση ή θα το αφήσουμε στη θεωρία;
Καπνίζω δύο πακέτα τη μέρα, είναι το κόστος των τσιγάρων ενός μηνός αρκετό γι' αρχή;
Provari + Mini Vivi για να αρχίσεις να μπαίνεις στο πνεύμα και να σταματήσεις το κανονικό,Έχει κανείς πρόταση;...
Να σου απαντήσω εγώ που είμαι... ειδικός στο κάπνισμα.Έχει κανείς πρόταση ή θα το αφήσουμε στη θεωρία;
Καπνίζω δύο πακέτα τη μέρα, είναι το κόστος των τσιγάρων ενός μηνός αρκετό γι' αρχή;
1) Όσον αφορά τον εξοπλισμό, τα πράγματα είναι κατά βάση απλά. Τα περισσότερα ηλεκτρονικά τσιγάρα αποτελούνται από δυο κομμάτια:Ζαλίστηκα, τι είναι όλα αυτά;
Μη ζαλίζεσαι. Δεν θα μπλέξεις. Θα αγοράζεις από Ελλάδα και αν κάτι δεν σου αρέσει, το φέρνεις στο κεφάλι του μαγαζάτορα.Ζαλίστηκα, τι είναι όλα αυτά;
Αν καπνίζεις ελαφρά, νομίζω πως η πρώτη πρόταση είναι ήδη too much. Θα μπορούσες πχ να παρέλειπες το provari και να πήγαινες σε κάτι φθηνότερο (μη σε ξεγελούν τα 160 USD, θέλεις παρελκόμενα, μεταφορικά κτλ). Νομίζω όμως πως θα ξενοιάσεις για πάντα με αυτό. Αν θέλεις μπορούμε να βρεθούμε κάπου να δεις από κοντά το μέγεθος και τη λειτουργία και να μου πεις αν ικανοποιείσαι ή αν θέλεις κάτι άλλο.Δε θέλω δυνατό, καπνίζω ελαφρά εδώ και είκοσι χρόνια.
Παίρνω δηλαδή το starter kit και είμαι ΟΚ;