- Reaction score
- 76.208
Έχω μικρή ενόχληση στο λαιμό, σαν κρύωμα. Οι γλυκερίνες θέλουν προσαρμογή;
Δεν είναι τιποτα Δημητρη,είναι λογω της αλλαγης.Έχω μικρή ενόχληση στο λαιμό, σαν κρύωμα. Οι γλυκερίνες θέλουν προσαρμογή;
Ασε που θα παιζει και καλυτερα το συστημα του! ξεμπουκωμενο!!!Μια χαρα! Συνεχισε και θα περασει αυτό που νοιωθεις στον λαιμο. Σε λιγες μερες θα σου μυριζει ασχημα και το τσιγαρο.
Έλα, με φώναξες?Γιάννηηηη!
Καλημερα Δημητρη!Γεύσεις υπάρχουν άπειρες, αλλά όλες οι light απο κάτω έχουν γλυκερίλα που θα θέλεις να καλυφθεί.
Απο αίσθηση με άλλο άρωμα θα είμαστε σούπερ.
Συμβαίνει κάτι περίεργο απο χθες το βράδυ. Δεν αισθάνομαι ανάγκη για κάπνισμα, ούτε για το εργαλείο.
Τραβάω μια τζούρα κάθε τέταρτο-μισή ώρα για νικοτίνη και αυτό είναι.
Λέτε να ήταν τόσο εύκολη η δουλειά;
Τριανταπέντε σχεδόν χρόνια χωρίς να το κόψω ούτε μια μέρα...
Τραβάω μια τζούρα κάθε τέταρτο-μισή ώρα για νικοτίνη και αυτό είναι.
Εγώ αντίθετα, το έχω πιπίλα στο στόμα!
Χαχαχαχα....και εγω μια απο τα ιδια!!
Εγώ αντίθετα, το έχω πιπίλα στο στόμα!
Ε,ναι ξεκινα πρωινη γυμναστικη ,κανε ποδηλατο, χασε κανα κιλο!!Καλημερα Δημητρη!
Μην ενθουσιαζεσαι ακομα,ειναι νωρις.
αν αυτή η προσπαθεια συνδιαστει με τα παραπανωΕ,ναι ξεκινα πρωινη γυμναστικη ,κανε ποδηλατο, χασε κανα κιλο!!
Και μετά ίσως έχεις αρκετές μέρες ξηρότητα στο λαιμό και διάφορες ίσως μικροενοχλησούλες που όταν καπνίζεις δεν τις παρατηρείς. Μόλις παίρνεις το ηλεκτρονικό όμως σε ανησυχούν γιατί έχεις και τον περίγυρο που σου λέει "δεν βλέπεις που η κυβέρνηση λέει πως είναι ανθυγιεινό;", εσύ όμως ξέρεις πως εάν η κυβέρνηση μπορούσε να βάλει φόρο καπνού ξαφνικά θα το ενέταζε στα υγιεινά όπως το κανονικό τσιγάρο...Έχω μικρή ενόχληση στο λαιμό, σαν κρύωμα...