- Reaction score
- 6.988
Είναι τόσο μεγάλη η βελτίωση της ζωής που αυτά δεν μετρούν. Εμένα πλέον με ενοχλεί ο λαιμός μου από το πρώτο τσιγάρο... Που πριν δεν ενοχλούσε, κοκΈνα ένα μας τα λέτε! ...
Είναι τόσο μεγάλη η βελτίωση της ζωής που αυτά δεν μετρούν. Εμένα πλέον με ενοχλεί ο λαιμός μου από το πρώτο τσιγάρο... Που πριν δεν ενοχλούσε, κοκΈνα ένα μας τα λέτε! ...
Και ο οποίος ελπίζει ότι επειδή καπνίζει βαριά, δεν θα έχει τα ίδια προβλήματα.Ένα ένα μας τα λέτε!
Το κακό είναι πως με τα λευκά Silk Cut δεν είχα ποτέ ενοχλήσεις.
Ο επόμενος πελάτης θα είναι ο συντονιστής των προβολέων, ο οποίος είναι πονηρός και περιμένει να μάθει όλα τα θέματα πρώτα.
Είναι και θέμα συνήθειας -εδώ ο καπνιστής προσαρμόζεται και στο κανονικό τσιγάρο, ένα εντελώς αηδιαστικό πράγμα για το μη καπνιστή.Έχω μικρή ενόχληση στο λαιμό, σαν κρύωμα. Οι γλυκερίνες θέλουν προσαρμογή;
ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ....θα πεσει φωτια να μας καψει....
Εγώ αντίθετα, το έχω πιπίλα στο στόμα!
Αυθυποβολή λέγεται .Συμβαίνει κάτι περίεργο απο χθες το βράδυ. Δεν αισθάνομαι ανάγκη για κάπνισμα, ούτε για το εργαλείο.
Τραβάω μια τζούρα κάθε τέταρτο-μισή ώρα για νικοτίνη και αυτό είναι.
η γίνε καντηλανάφτης στο τοπικό παρεκκλήσιΑντί να ανάβεις κεριά, άναβε Dupont.
ΩΧ!Αρρωστια!Κλάμα, οι vintage Dupont πρέπει να δουλεύουν για να μην κολλήσουν.
Τους μάζευα τόσα χρόνια απ' όλο τον κόσμο, και τώρα θα κάθονται κλεισμένοι σ' ένα συρτάρι...
Εγώ αντίθετα, το έχω πιπίλα στο στόμα!
Ας μη μιλήσω.
Ας μιλήσω.Χαχαχαχα....και εγω μια απο τα ιδια!!
Βρώμες.
ωραιος.Δύο μέρες άκαπνος. Κάθε μέρα πρωτιά.
DLP ρε άσχετε! Σταθερότητα , μαύρα , ποιότητα κατασκευής .Tωρα που θα κανεις οικονομια, καιρος να παρεις και εναv jvc!!!!!!