- Reaction score
- 7.520
Είναι τόσο μεγάλη η βελτίωση της ζωής που αυτά δεν μετρούν. Εμένα πλέον με ενοχλεί ο λαιμός μου από το πρώτο τσιγάρο... Που πριν δεν ενοχλούσε, κοκΈνα ένα μας τα λέτε!...
Είναι τόσο μεγάλη η βελτίωση της ζωής που αυτά δεν μετρούν. Εμένα πλέον με ενοχλεί ο λαιμός μου από το πρώτο τσιγάρο... Που πριν δεν ενοχλούσε, κοκΈνα ένα μας τα λέτε!...
Και ο οποίος ελπίζει ότι επειδή καπνίζει βαριά, δεν θα έχει τα ίδια προβλήματα.Ένα ένα μας τα λέτε!
Το κακό είναι πως με τα λευκά Silk Cut δεν είχα ποτέ ενοχλήσεις.
Ο επόμενος πελάτης θα είναι ο συντονιστής των προβολέων, ο οποίος είναι πονηρός και περιμένει να μάθει όλα τα θέματα πρώτα.
Είναι και θέμα συνήθειας -εδώ ο καπνιστής προσαρμόζεται και στο κανονικό τσιγάρο, ένα εντελώς αηδιαστικό πράγμα για το μη καπνιστή.Έχω μικρή ενόχληση στο λαιμό, σαν κρύωμα. Οι γλυκερίνες θέλουν προσαρμογή;
ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ....θα πεσει φωτια να μας καψει....
Εγώ αντίθετα, το έχω πιπίλα στο στόμα!![]()
Αυθυποβολή λέγεται .Συμβαίνει κάτι περίεργο απο χθες το βράδυ. Δεν αισθάνομαι ανάγκη για κάπνισμα, ούτε για το εργαλείο.
Τραβάω μια τζούρα κάθε τέταρτο-μισή ώρα για νικοτίνη και αυτό είναι.
η γίνε καντηλανάφτης στο τοπικό παρεκκλήσιΑντί να ανάβεις κεριά, άναβε Dupont.![]()
Κλάμα, οι vintage Dupont πρέπει να δουλεύουν για να μην κολλήσουν.
Τους μάζευα τόσα χρόνια απ' όλο τον κόσμο, και τώρα θα κάθονται κλεισμένοι σ' ένα συρτάρι...
![]()
Εγώ αντίθετα, το έχω πιπίλα στο στόμα!
Ας μη μιλήσω.![]()
Ας μιλήσω.Χαχαχαχα....και εγω μια απο τα ιδια!!
Βρώμες.
ωραιος.Δύο μέρες άκαπνος.Κάθε μέρα πρωτιά.
![]()
DLP ρε άσχετε! ΣταθερότηταTωρα που θα κανεις οικονομια, καιρος να παρεις και εναv jvc!!!!!!![]()