Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
6.988
Ένα ένα μας τα λέτε! :bigboss:...
Είναι τόσο μεγάλη η βελτίωση της ζωής που αυτά δεν μετρούν. Εμένα πλέον με ενοχλεί ο λαιμός μου από το πρώτο τσιγάρο... Που πριν δεν ενοχλούσε, κοκ ;)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.134
Ένα ένα μας τα λέτε! :bigboss:

Το κακό είναι πως με τα λευκά Silk Cut δεν είχα ποτέ ενοχλήσεις.
Ο επόμενος πελάτης θα είναι ο συντονιστής των προβολέων, ο οποίος είναι πονηρός και περιμένει να μάθει όλα τα θέματα πρώτα.
Και ο οποίος ελπίζει ότι επειδή καπνίζει βαριά, δεν θα έχει τα ίδια προβλήματα.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.631
Έχω μικρή ενόχληση στο λαιμό, σαν κρύωμα. Οι γλυκερίνες θέλουν προσαρμογή;
Είναι και θέμα συνήθειας -εδώ ο καπνιστής προσαρμόζεται και στο κανονικό τσιγάρο, ένα εντελώς αηδιαστικό πράγμα για το μη καπνιστή.
Ωστόσο, τα δύο είδη "λαδιών" που χρησιμοποιούνται, έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα στο λαιμό: το μεν PG "χτυπάει" μιμούμενο τον καπνό, το δε VG είναι πιο ήπιο (όντας γλυκερίνη), αλλά δημιουργεί ένα φιλμ που θυμίζει το φλέγμα που εμφανίζεται όταν είναι κάποιος κρυωμένος.

Διάβασε εδώ για περισσότερες πληροφορίες, και πειραματίσου με λάδια που έχουν διαφορετικές αναλογίες PG/VG.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.208
Έχω τα συμπτώματα και των δύο, αλλά μάλλον θα προτιμήσω περισσότερο PG γιατί τα φλέγματα μου είναι πολύ αντιπαθή.
Το χτύπημα μου είναι αδιάφορο.

Αυτό που παρατηρώ σήμερα είναι μεγάλη βελτίωση όταν συνδυάζεται με καφέ.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841
Συμβαίνει κάτι περίεργο απο χθες το βράδυ. Δεν αισθάνομαι ανάγκη για κάπνισμα, ούτε για το εργαλείο.
Τραβάω μια τζούρα κάθε τέταρτο-μισή ώρα για νικοτίνη και αυτό είναι.
Αυθυποβολή λέγεται .
Λόγω του ότι κάπνιζες χαμηλής περιεκτικότητας σε νικοτίνη τσιγάρα το στερητικό σύνδρομο στην ουσία είναι πολύ ήπιο .
Έτσι το ψυχολογικό επικρατεί εύκολα και αισθάνεσαι υπέροχα .
Δείγμα καλής αρχής .Μετά από τόσα χρόνια έχεις ξεχάσει την προσπάθεια που έκανες να μάθεις το κάπνισμα και οι αναμενόμενες παρενέργειες του ατμίσματος σε απασχολούν περισσότερο .Θα περάσουν κι αυτές μόλις καταλήξεις και συνηθίσεις το νέο χαρμάνι .
Αρκεί να εξοικειωθείς με το εργαλείο στο χέρι .
Το χειρότερο στερητικό για σένα θα είναι οτι θα αποχωριστείς τους αγαπημένους σου αναπτήρες :D

Last edited:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.208
Κλάμα, οι vintage Dupont πρέπει να δουλεύουν για να μην κολλήσουν.
Τους μάζευα τόσα χρόνια απ' όλο τον κόσμο, και τώρα θα κάθονται κλεισμένοι σ' ένα συρτάρι... :thumbsdown::frown::cry::cry::cry:

Last edited:

Reaction score
0
Καλησπέρα κι από μένα. Είχα κανει προσπάθεια με το ΗΤ πριν απο 2 χρόνια περιπου, αλλά ναυάγισε λόγο του οτι τότε δεν υπήρχε ποικηλία σε ατμοποιητές και μπαταρίες. Έχω καπου ένα μήνα που ξαναρχισα το ΗΤ. Στην αρχή έκανα 2 με 3 ΚΤ την μερα. Τώρα πλέον ούτε ένα. Έχω βρεί ατμοποιητή που με καλύπτει ακόμη και με τις απλές μπαταρίες.
[link removed]

Άποψή μου είναι ότι δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι ακριβό για να σε καλύψει. Εγώ έχω απλές μπαταρίες και αυτόν τον ατμοποιητη και με καλύπτει πλήρως. Το μόνο που έκανα ήταν να του βάλω αντίσταση με διπλό φιτίλι.

Last edited by a moderator:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Κλάμα, οι vintage Dupont πρέπει να δουλεύουν για να μην κολλήσουν.
Τους μάζευα τόσα χρόνια απ' όλο τον κόσμο, και τώρα θα κάθονται κλεισμένοι σ' ένα συρτάρι... :thumbsdown::frown::cry::cry::cry:

:oΩΧ!Αρρωστια! :p

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.208
:D Μ' υπομονή κι επιμονή, ο κWλος γίνεται μ***ί! :D

Πέρασε ο κόμπος!
Ατμίζω περισσότερο και είναι ευχάριστο πιά.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.208
Δύο μέρες άκαπνος. :) Κάθε μέρα πρωτιά.

Οι μπαταρίες είναι τόσο καλές ή κάνω τόσο light χρήση; 24 ώρες με μια μπαταρία το εργαλείο, κι ακόμα είναι στα 3.7V.

Δε μυρίζει τσιγαρίλα το σπίτι και μου φαίνεται περίεργο, θα κάνω μεγάλη οικονομία απ' το λιγότερο αέρισμα! :tongue:

Last edited:

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.147
Δύο μέρες άκαπνος. :) Κάθε μέρα πρωτιά.

:tongue:
ωραιος.
κατεβασε και μια εφαρμογή αν θες να σου τα μετραει αυτά , μερες ,τσιγαρα,χρηματα......
εχει πλακα τωρα στην αρχη να κοιτας τα νουμερα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.330
Members
38.170
Νεότερο μέλος
Jargy@