Ζητώ DAC

Reaction score
62
Καλησπέρα φίλε μου !! Δε ξέρω αν σε ενδιαφέρει το παρακάτω !! Άριστο σε ήχο και με ευκολίες εκτός απο Remote Control !! Είναι αγορασμένο πρίν ένα χρόνο σε άριστη κατάσταση με συσκευασία και απόδειξη αγοράς και σκέφτομαι να το δώσω σε μία πολύ καλή τιμή απο την αρχική του !! Αν σε ενδιαφέρει με ενημερώνεις.. Ο λόγος πώλησης είναι οτι δεν ακούω μουσική απο PC
http://www.asus.com/Sound_Cards_and_DigitaltoAnalog_Converters/Xonar_Essence_One/
Θα ήθελα κάτι με τηλεκοντρόλ.

Reaction score
9
Αφού κοιτάς και τα audiolab γιατί δεν δοκιμάζεις την τύχη σου με κάνα m-dac;
Από κάποιες ακροάσεις που είχα κάνει σε κάτι φίλους έπαιζει αξιοπρεπέστατα... Το μέγεθος βέβαια δεν είναι μεγάλο αλλά έχει 2 pre-outs (1 bal + 1 se) και async usb...

Reaction score
62
Αφού κοιτάς και τα audiolab γιατί δεν δοκιμάζεις την τύχη σου με κάνα m-dac;
Από κάποιες ακροάσεις που είχα κάνει σε κάτι φίλους έπαιζει αξιοπρεπέστατα... Το μέγεθος βέβαια δεν είναι μεγάλο αλλά έχει 2 pre-outs (1 bal + 1 se) και async usb...
Γιατί το CDQ έχει τις ίδιες εισόδους-εξόδους συν αναλογικές εισόδους και σαν μεταχειρισμένο που με ενδιαφέρει εμένα έχουν σχεδόν ίδια τιμή.
Δεν θέλω οπωσδήποτε Audiolab. Οποιοδήποτε με δύο εξόδους, USB asynchronous (όχι απαραίτητα), και τιμή max 500€, μου κάνει.

Last edited:

Reaction score
296
Μπορείς φίλε Bower να δώσεις λίγο παραπάνω πληροφορίες ; Τι ακριβώς χαλάει ;
έχω δει καινούργιο να μην φορτωνει δισκακια.
φαινεται οτι το τρανσπορτ του ειναι φτηνιαρικο αλλα οχι κι ετσι.
γιαυτο εικαζω οτι αργα η γρηγορα θα ζητησει laser.

Reaction score
677
Μytek dsd dac και καθάρισες. Έχει τα πάντα συν ότι πατάει σε ήχο όλα τα προαναφερθέντα. Πας λίγο παραπάνω βέβαια. Αλλά τα αξίζει .... ασυζητητί !!

Reaction score
677
Το Mytek και το Benchmark έχουν remote control?
Nαι. Απλά το Mytek παίζει και dsd ενω το benchmark μόνο το τελευταίο μοντέλο όπου κινείται σε υψηλότερη κατηγορία τιμής ακόμα και μεταχειρισμένο.

Reaction score
153
Egw exw ena benchmark dac 1 pre
Prakrika kainourgio kai me eggyhsh
Me koutia ktlp
Exei oti thes ektos apo remote.
Dokimasmeno dac,des reviews..
Ama se endiaferei steile mou PM

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
:)Στα χρηματα που ζητας σε μεταχειρισμενο το Αudiolab ειναι κορυφη ....με κλειστα ματια θα το επαιρνα φιλε μου......το Κουγκι θα γινει στο ακουσμα ....

Reaction score
62
Επειδή είχα κάποιες προτάσεις να πω ότι δεν θέλω να ανέβω πάνω από 500€.
1. γιατί δεν τα έχω αυτή τη στιγμή και 2. Γιατί μου φαίνεται λάθος να έχω ηχεία που τα πήρα 300€ και Dac που θα κάνει 800-1000€.
Τα λέω σωστά;;

Reaction score
93
Ένα DQ κοστίζει σχεδόν όσο ένα CDQ.
Αν κάποιος έχει κάποια άλλη πρόταση είμαι όλος αφτιά!
Θα σου έλεγα να κρατηθεις μακριά απο τελωνεία θα ξενερωσεις τελείως...εγώ σε αυτα τα λεφτά θα επερνα ένα καλό μεταχειρισμενο ...πχ m dac audiolab...το είχα και είναι καταπληκτικο σε ηχο και συνδέσεις...

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
188
Νομιζω οτι το audiolab υπερεχει εναντι των αλλων.
Θα ελεγα επισης να μην διυλιζουμε τον κωνωπα,το θεμα εχει εξαντληθει.
Εαν θελεις το θεμα να το πας πιο περα ,θα πρεπει να τα ακουσεις στο ιδιο συστημα σε συγκριτικο και ακομα και εκει δεν μπορεις να εισαι βεβαιος για την επιλογη.
Οι διαφορες ειναι μικροτερες απο οτι νομιζεις

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll