Νέα ATC entry Series SCM-7, SCM-11, SCM-19, SCM-40

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Kαλημέρα στο forum

Στέλνω ενημέρωση και φώτος για τα νέα ATC entry series.
Ευχαριστώ πολύ

Θέμης Ζαφειρόπουλος
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________
NEW ‘HI FI’ PASSIVE entry SERIES SCM 19 AND SCM 40

See press release: http://www.atcloudspeakers.co.uk/wp-...ernational.pdf

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.017
Μπράβο, πολύ ωραία κουτάκια! Θέμη, έχουν ανακοινωθεί τιμές;

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.513
"I have just favorably reviewed their SCM 7 v.3 minimonitor for the forthcoming April issue of Stereophile" J.A.

Για να δούμε, θα τα συγκρίνει με τα LS50 που είχε δοκιμάσει ο ίδιος.

Y

Yiannis_B

Guest
Καθε τι πού είναι εγγλεζικο (είναι και καλό)για το whathifi ,καμάρωσε κονεκτορες πού έχει 0,40 eurocents η τετράδα.
Τώρα, χτύπησες φλέβα! ¨Εχω τα 7,11, 20, 50.....:rolleyes: :laugh: ...και είχα τα 19 και τα 40...

...και πως κατάλαβες από την φωτογραφία, την ποιότητα των ακροδεκτών?

I

iason

Guest
Τώρα, χτύπησες φλέβα! ¨Εχω τα 7,11, 20, 50.....:rolleyes: :laugh: ...και είχα τα 19 και τα 40...

...και πως κατάλαβες από την φωτογραφία, την ποιότητα των ακροδεκτών?
Έπειδή εχω κόλημα με τούς κονέκτορες το πρώτο πράμα πού κοιτάω σε ένα ηχείο ειναι οι κονέκτορες.Ανάλογους (καλής ποιότητας)είχαν και τά Quadral m4 πού έχω ,τι να σου πω!!!!!!Γιά να πάρεις ηχείο με κονέκτορες ανεκτούς θά πρέπει να πληρώσεις πάνω από 5000 ευρώ ,και αυτό εγώ δεν το καταλαβαίνω.

Reaction score
313
Πολύ σωστά! Πως να συνδεθούν τα χα(λ)ι-εντάδικα κα(β)λώδια σε τέτΧοιους, ποταπούς, ελεεινούς (ντισ)κονέκτορες; :bigboss:

I

iason

Guest
Πολύ σωστά! Πως να συνδεθούν τα χα(λ)ι-εντάδικα κα(β)λώδια σε τέτΧοιους, ποταπούς, ελεεινούς (ντισ)κονέκτορες; :bigboss:
Δυστυχώς αγαπητέ χωρις καβλώδια δουλειά δεν γίνεται ,όσο και αν αυτό δεν αρέσει σε πολλούς.Τώρα χαλι εντ ,μαλι εντ,δεν πειράζει βάλε και μπουγαδόσυρμα αμα θέλεις ,αλλά εαν μιλάμε για ποιότητα τοτε πρέπει να ξεχωρίζουμε το τζούτζ από το προύτζ.:drinks:

Reaction score
313
Δυστυχώς αγαπητέ χωρις καβλώδια δουλειά δεν γίνεται ,όσο και αν αυτό δεν αρέσει σε πολλούς.Τώρα χαλι εντ ,μαλι εντ,δεν πειράζει βάλε και μπουγαδόσυρμα αμα θέλεις ,αλλά εαν μιλάμε για ποιότητα τοτε πρέπει να ξεχωρίζουμε το τζούτζ από το προύτζ.:drinks:
Καλύτερα ας αφήσουμε κατά μέρος τη συζήτηση για το τι "γίνεται" και τι "δε γίνεται".
Ας παραμείνουμε στο τι μας αρέσει και τι όχι, για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι! ;)

I

iason

Guest
Καλύτερα ας αφήσουμε κατά μέρος τη συζήτηση για το τι "γίνεται" και τι "δε γίνεται".
Ας παραμείνουμε στο τι μας αρέσει και τι όχι, για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι! ;)
Συμφουρίτη μαζί σου με 1000.:hi:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.513

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter