ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑKO HOME CINEMA

Reaction score
1.531
πολύ όμορφα όλα. Αλλά εκεί ψηλά βρε παιδί... Θα μου πεις είναι θέμα προτεραιοτήτων (πέραν των αισθητικών και οικονομικών).
Πάντως υπάρχουν πολύ πολύ όμορφα ηχεία δαπέδου με λευκά, κόκκινα, ακόμη και γυάλινα φινιρίσματα που θα μπορούσαν ακόμη και να βελτιώσουν την αισθητική. Και ο ενισχυτής σου έχει guts για να τα κουνήσει με σχετική αξιοπρέπεια.

Reaction score
1.842
Που να δεις όταν βάλεις σωστά ηχεία πόσο θα "μεγαλώσει" η οθόνη. Ο ήχος είναι κρί-σι-μος. Παράδειγμα.

Σε σπίτι συμφορουμίτη στο Γέρακα βάζει στο HT δυο συναυλίες. Η μια με εικόνα 1080 αλλά ήχο dolby digital (αν θυμάμαι καλά) και η 2η με εικόνα 720 αλλά ήχο dts. Στη 2η θέαση πλησίασα να είμαι μέσα στη συναυλία, στην 1η όχι. ;)

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Εγω ακόμη προςπαθω να εντοπιςω τα ηχεία....Δεν ακούω καλά,μου φαίνεται...:redface:
Τώρα με γ@μσ ......:smg:
Πλάκα κάνω φυσικά.
Με έχεις κάνει από το πρωί να κοιτάω για λευκά ηχεία δαπέδου..

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
πολύ όμορφα όλα. Αλλά εκεί ψηλά βρε παιδί... Θα μου πεις είναι θέμα προτεραιοτήτων (πέραν των αισθητικών και οικονομικών).
Πάντως υπάρχουν πολύ πολύ όμορφα ηχεία δαπέδου με λευκά, κόκκινα, ακόμη και γυάλινα φινιρίσματα που θα μπορούσαν ακόμη και να βελτιώσουν την αισθητική. Και ο ενισχυτής σου έχει guts για να τα κουνήσει με σχετική αξιοπρέπεια.
Για τα ηχεία έχει δίκιο σίγουρα δύο λεύκες κολόνες μπροστά θα ήταν ιδανικές ,σιγά σιγά όμως γιατί μόλις γυρίσαμε από το μαιευτήριο και είναι λίγο στριμωγμένα τα πράγματα,που θα πάει θα την πείσω και την ψηλή,όσο για τον ενισχυτή σίγουρα ένας τελικός δεν μπορεί να συγκριθεί με έναν πολυκάναλο AV

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301
Πολύ όμορφο το σύστημα και 3-4 μικρές παρατηρήσεις,αρκεί να είναι εφικτές:
1)Μην αλλάξεις ηχεία μέχρι να πάρεις τον τελικό της Rotel.Αν και μικρά θέλουν watt για να ξεδιπλώσουν τις χάρες τους.
2)Πάρε τον δυνατότερο 5κάναλο που μπορείς.
3)Μπορείς να βάλεις το κεντρικό στο ταβάνι,στην ίδια ευθεία με τα L-R;
4)Μην πάρεις sub της B&W.Σε αυτό το κοστολόγιο μπορείς να βρεις καταφανώς καλύτερα sub,πχ svs.

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Πολύ όμορφο το σύστημα και 3-4 μικρές παρατηρήσεις,αρκεί να είναι εφικτές:
1)Μην αλλάξεις ηχεία μέχρι να πάρεις τον τελικό της Rotel.Αν και μικρά θέλουν watt για να ξεδιπλώσουν τις χάρες τους.
2)Πάρε τον δυνατότερο 5κάναλο που μπορείς.
3)Μπορείς να βάλεις το κεντρικό στο ταβάνι,στην ίδια ευθεία με τα L-R;
4)Μην πάρεις sub της B&W.Σε αυτό το κοστολόγιο μπορείς να βρεις καταφανώς καλύτερα sub,πχ svs.
Το κεντρικό δύστυχος είναι πολύ δύσκολο να τοποθετηθεί στο ταβάνι ,για το sub είχα δει κάποια στιγμή στις αγγελίες κάποια svs και το σκεφτόμουνα , όσο για τον ενισχυτή πιστεύω ότι είναι το πρώτο που πρέπει να κάνω , ήμουν έτοιμος να πάρω το καλοκαίρι έναν ROTEL 1075 αλλά τον άφησα λίγο λόγο την επικείμενης γέννας σιγά σιγά θα ψάξω ξανά φυσικά για κάποιον μτχ γιατί είμαι λίγο στενεμένος οικονομικά

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
προβολέας πουθενά,καλώδια πουθενά...μήπως κ τα ηχεία δεν είναι συνδεδεμένα κ μας κοροϊδεύεις ??
αστειεύομαι φυσικά,πολύ ωραίος χώρος να τον χαίρεσαι (offtopic να σου ζήσει κιόλας :))

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
προβολέας πουθενά,καλώδια πουθενά...μήπως κ τα ηχεία δεν είναι συνδεδεμένα κ μας κοροϊδεύεις ??
αστειεύομαι φυσικά,πολύ ωραίος χώρος να τον χαίρεσαι (offtopic να σου ζήσει κιόλας :))
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου , η πλάκα είναι πάντα καλοδεχούμενη , ο προβολέας δεν φαίνεται γιατί απλά οι φωτογραφίες είναι πριν την τοποθέτηση το θα προσπαθήσω να κάνω κάποιες διορθώσεις στο ύψος της τηλεόρασης και στην κλίση των ηχείων και θα βγάλω καινούργιες , όσο για τα καλώδια ήταν απλά θέμα σωστής πρόβλεψης.
Τα ηχεία ήταν τοποθετημένα από το 2009 και ακούστηκαν πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2012 είναι μεγάλο μαρτύριο άπλα να τα κοιτάς και μην μπορείς να τα ακούσεις.

Reaction score
1.953
Ωραία πράγματα φίλε....εύγε!
Άσε να μεγαλώσουν τα παιδιά λίγο....και μετά κάνε τις αλλαγές σου....απο πείρας σου μιλάω....ειδικά αν έχεις αγόρι..>!!!!!

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Άσε να μεγαλώσουν τα παιδιά λίγο....και μετά κάνε τις αλλαγές σου....απο πείρας σου μιλάω....ειδικά αν έχεις αγόρι..>!!!!!
Να σου ζήσουν και να τα δεις όπως επιθυμείς αγόρι δεν έχω αλλά δύο κοριτσάκια , η μεγάλη μου κόρη είναι 3,5 ετών και την φωνάζουμε ταλίμπαν...ήταν κάποια στιγμή που από το συχωρεμένο blue ray της samsung που φαίνεται στις φωτογραφίες κάθε βράδυ έβγαζα περίπου 3 με 4 δισκάκια ,πως τα κατάφερνε δεν είχα καταλάβει.

Reaction score
25
Αν είναι κορίτσι αλλάζει κάτι??

P.S.
Και επίσης τις καλύτερες ευχές μου για το ευτυχές γεγονός!

Reaction score
1.842
Αν είναι κορίτσι σπάνια θα κατσαβιδιάσει τα μεγάφωνα. :p
Παρομοίως, ευχές για το κουτσούβελο.
baby2.gif

Προτείνω να ακούσεις Στριφτό και οι μελλοντικές "κολώνες" να μην είναι λευκές αλλά ασημί. Κάτι τέτοιο:

σαν αυτές, όχι ακριβώς αυτές, τις Mirage Omnisat v2 FS (σιγά μη μοιράζ' και κατοστάευρα) :p

Last edited:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Τα ηχεία ήταν τοποθετημένα από το 2009 και ακούστηκαν πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2012 είναι μεγάλο μαρτύριο άπλα να τα κοιτάς και μην μπορείς να τα ακούσεις.
Ωχ,παλι καλα το'12 που δεν....

:p

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
1.953

P.S.
Τα κορίτσια εκ φύσεως δεν πολυασχολούνται με μπλιμπλίκια.....

Το πρώτο μου παιδί είναι κορίτσι...6+ χρονών....κάποια στιγμή μικρούλα ασχολήθηκε λίγο με το έπιπλο των μηχανημάτων, αλλά μέχρι εκεί....Δεν άλλαξα τίποτα στο στήσιμο των μηχανημάτων....

Το Δεύτερο μου παιδί είναι αγόρι...3+ χρονών.....1) λίγο πριν χρονίσει πέταξε κάτω το ένα surround ηχείο με όλη την βάση του....ευτυχώς που δεν το έφαγε στο κεφάλι να τρέχουμε....Τα πίσω ηχεία έχασαν την θέση τους για 2 και χρόνια....τα τοποθέτησα πρόσφατα με την έλευση του προβολέα!
2) Ποιό παλιά είχα ανοίξει ένα θέμα με τα διάφορα αντικείμενα που βγάζω κατα καιρούς μέσα απο το sub...
3)Σε καθημερινή βάση θα πειράξει τα ΄γούφερ των ηχείων και για αυτό δεν έχω βγάλει ποτέ τις γρίλιες απο επάνω....αν και το θέλω πάρα πολυ.....δεν συζητάω δε πόσες φορές τα έχει ζωγραφίσει με κιμωλία.....ειδικά στην πίσω μεριά που είναι μαύρα...

Αυτά τα λίγα μου έρχονται στο μυαλό άμεσα....!!!
Σόρρυ για το off topic αλλά για να πάρεις μια ιδέα το τι σε περιμένει!!!
(να σου ζήσει!)

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384

P.S.
Η δικιά μου άλλαξε πολλά δεδομένα στο κομμάτι καλό κοριτσι
Τα κορίτσια εκ φύσεως δεν πολυασχολούνται με μπλιμπλίκια.....

Το πρώτο μου παιδί είναι κορίτσι...6+ χρονών....κάποια στιγμή μικρούλα ασχολήθηκε λίγο με το έπιπλο των μηχανημάτων, αλλά μέχρι εκεί....Δεν άλλαξα τίποτα στο στήσιμο των μηχανημάτων....

Το Δεύτερο μου παιδί είναι αγόρι...3+ χρονών.....1) λίγο πριν χρονίσει πέταξε κάτω το ένα surround ηχείο με όλη την βάση του....ευτυχώς που δεν το έφαγε στο κεφάλι να τρέχουμε....Τα πίσω ηχεία έχασαν την θέση τους για 2 και χρόνια....τα τοποθέτησα πρόσφατα με την έλευση του προβολέα!
2) Ποιό παλιά είχα ανοίξει ένα θέμα με τα διάφορα αντικείμενα που βγάζω κατα καιρούς μέσα απο το sub...
3)Σε καθημερινή βάση θα πειράξει τα ΄γούφερ των ηχείων και για αυτό δεν έχω βγάλει ποτέ τις γρίλιες απο επάνω....αν και το θέλω πάρα πολυ.....δεν συζητάω δε πόσες φορές τα έχει ζωγραφίσει με κιμωλία.....ειδικά στην πίσω μεριά που είναι μαύρα...

Αυτά τα λίγα μου έρχονται στο μυαλό άμεσα....!!!
Σόρρυ για το off topic αλλά για να πάρεις μια ιδέα το τι σε περιμένει!!!
(να σου ζήσει!)
Ευχαριστώ πολύ , τώρα μου έκανες την καρδία περιβόλι....
πέρα από την πλάκα αυτά να είναι καλά και από εκεί και πέρα θα έχουμε και εμείς μια δικαιολογία να κάνουμε αλλαγές σε αυτά που χαλάνε :party:

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Αν είναι κορίτσι σπάνια θα κατσαβιδιάσει τα μεγάφωνα. :p
Παρομοίως, ευχές για το κουτσούβελο. View attachment 30815

Προτείνω να ακούσεις Στριφτό και οι μελλοντικές "κολώνες" να μην είναι λευκές αλλά ασημί. Κάτι τέτοιο:

σαν αυτές, όχι ακριβώς αυτές, τις Mirage Omnisat v2 FS (σιγά μη μοιράζ' και κατοστάευρα) :p
Είδα επίσης και αυτά εδώ δεν τα ξέρω από
ακουστικής πλευράς άλλα από αισθητική άποψη μ@μ@νε...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.183
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90