Βάσεις για harbeth shl5 απο τον Μιχάλη Μελίδη

Reaction score
460
Τους τελευταιους δύο μήνες είμαι ευτυχής κάτοχος των αννωτέρω ηχείων.Οπως καταλαβαίνεται χρειαζόμουν και ενα ζευγάρι βάσεις.Στην αγορά παίζουν άφθονες, άλλα καμία σέ λογική τιμή που να ταιριάζει στις διαστάσεις των harbeth.Σε κάποιο thred διάβασα οτι ο Μιχάλης μπορεί να φτιάξει βάσεις ακριβώς οπως τις θελεις και έτσι επικοινώνησα μαζί του.Αφου του είπα τι θέλω και αυτός μου πρότεινε κάποιες λύσεις καταλήξαμε σε ένα σχέδιο και μου έδωσε μια πολυ καλή τιμή και εαν εξαιρέσουμε οτι κινητοποιήθηκαν ολα τα σώματα ασφαλείας για να με βρούν, σε δέκα ημέρες τις είχε ετοιμες.Οι βάσεις είναι ότι είχαμε συμφωνήσει και ακομα καλήτερες, ο τρελός έβαλε ποιο χοντρες πλάκες.Είναι περιττό να πώ πως τόσο στιβαρή και καλοφτιαγμένη βάση δεν υπάρχει στην αγορά ουτε με χίλια ευρω .Μιχάλη σε ευχαριστώ πολύ και οταν βρεθώ προς τα πανω θα καιράσω κοψίδια και μαλαματίνες.Ανεβάζω μερικές πρόχειρες φωτογραφίες να μου πείτε πώς σας φαίνονται.

Attachments

melina

Cargo 200
Reaction score
45.308
ηλεκτροστατική βαφή ή αεροπίστολο;

εξαιρετικές φαίνονται πάντως, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις επώνυμες

Reaction score
460
ηλεκτροστατική, αν τις δείς απο κοντα και προσπαθήσεις να τις σήκωσεις θα καταλάβεις.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Eτσι ακριβως μου εφτιαξε και εμενα 2 ζευγη για ηχεια συν για προβολεα,φοβερες κατασκευες,Ευγε Μιχαλη.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.591
ηλεκτροστατική, αν τις δείς απο κοντα και προσπαθήσεις να τις σήκωσεις θα καταλάβεις.
Με πρόλαβες. Έχοντας ήδη δει βάσεις του Μιχάλη, καταλαβαίνεις πως είναι ασήκωτες.

Μιχάλη συγχαρητήρια!

Reaction score
1.988
Χάλια φίλε......εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα τις παράταγα έξω απο το σπίτι να τις πάρει κανας παλιατζής....................................

(που είπαμε ότι μένεις......;;;; )
:)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.683
Παιδιά αυτός είναι ο επί μέρες χαμένος Μάκης, που τελικά βρέθηκε.

Οι βάσεις είναι κάτω από πλάκα σιδερένια 8 χιλ. πάχος και πάνω από 5 χιλ.
Οι κολώνες είναι 88 χιλ. διάμετρο με τοίχωμα 3 χιλ. και δέχονται γέμισμα με άμμο.
Υπάρχει ειδική υποδοχή άμμου στο επάνω μέρος της κολώνας.
Παίρνουν και 4 ατσάλινες ακίδες με τα πιατάκια τους.
Η βαφή είναι ηλεκτροστατική σε μαύρο σαγρέ.
Μάκη χαίρομαι που σ΄άρεσαν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης