Εκποίηση βινυλίων - Εβδομάδα βοήθειας και ενίσχυσης από 3 Φεβρουαρίου 2014

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Ο Αντωνης Χατζηκωνσταντης (stepcom) έχει αναλάβει αφιλοκερδώς να βοηθήσει κάποιον συνάνθρωπο μας που χρειάζεται χρήματα για την πραγματοποιηση ενός κατεπείγοντος και πολυδάπανου χειρουργείου στο εξωτερικό.

Κυρίες, Κύριοι, επιθυμώ να βοηθήσω ένα άνθρωπο, ο οποίος έχει πρόβλημα υγείας στην οικογένεια του και χρειάζεται χρήματα, πολλά χρήματα για επέμβαση.
Ο άνθρωπος βγάζει στο "σφυρί" τη δισκοθήκη του, σοβαρή δισκοθήκη, έργο ζωής για εκείνον.

Σκέφτηκα να τους μεταφέρω όλους εδώ, στο κατάστημα, και να αφιερώσω τις επόμενες εβδομάδες για την πώληση τους. Το Μάρτη φεύγει εξωτερικό για την επέμβαση.

Οι περισσότεροι τίτλοι αφορούν την κλασσική μουσική με πολλές σπάνιες ερμηνείες από κορυφαίους συνθέτες, εκτελεστές, σε πρώτες εκτυπώσεις σε βινύλιο (οι περισσότεροι είναι από τις αρχές του 60 έως τα μέσα του 80)
Επίσης υπάρχουν τίτλοι από δισκογραφικές όπως: ECM, Telefunken, Harmonia Mundi, RCA κλπ. και καλλιτέχνες όπως Philip Glass, Santana, Pink Floyd, Streisand, Piaf κλπ.
Από ελληνικά υπάρχουν Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Σαββόπουλος, Μπέλλου κλπ.

Οι τιμές για τους μονούς δίσκους θα διαμορφωθούν στα 10 ευρώ και πάνω από 10 τεμάχια στα 8 ευρώ, για τους διπλούς δίσκους στα 20 ευρώ και πάνω από 5 τεμάχια στα 16 ευρώ και οι "κασετίνες" (συνήθως περιέχουν 5 δίσκους και επάνω, με το λιμπρέτο τους ή όποια άλλη πληροφορία είχαν σκεφτεί να παρέχουν) στα 40 ευρώ και πάνω από 5 τεμάχια στα 32 ευρώ.
Επίσης, υπάρχουν ειδικές τιμές για εκείνους που θα θελήσουν ν' αποκτήσουν ολόκληρες τις σειρές συνθετών όπως Bach, Beethoven, Mozart, Wagner, ΕΜΙ reflexe κλπ.

Η κατάσταση των δίσκων είναι εξαιρετική, είτε αφορά το εσωτερικό είτε το εξώφυλλο, οι περισσότεροι θα μπρορούσαν να χαρακτηρισθούν καινούριοι!

Επικαλούμαι τη βοήθεια σας για να σωθεί ένας άνθρωπος. Πιστέψτε με, αν ήταν για τον ίδιο και όχι για μέλος της οικογένειας του, ίσως να προτιμούσε να τους κρατήσει παρά να τους δώσει.

Έχω έλεγξει τιμές στο ebay για τους δίσκους που έχει, και οι παραπάνω τιμές είναι απόλυτα λογικές έως και "κλοπή" για κάποια θέματα όπως Michael Naura - Vanessa (ECM - μονός), Cantataswerk - Bach (TelDec-DMM) κλπ και σε κάποια άλλα κινούνται ελαφρά κάτω των 10 ευρώ -6 έως 8ευρω- αλλά σε συνδυασμό με τη σκέψη ότι βοηθάμε ένα συνάνθρωπο ή αν κάνουμε ποσοτική αγορά πέφτει η τιμή, πιστέυω ότι αξίζει αυτή η διαφορά.

Η εβδομάδα βοήθειας και ενίσχυσης θα ξεκινήσει από Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 και όσο πάει.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αντώνιος Κ. Χατζηκωνσταντής"

τηλ. επικοινωνιας 210-9605365

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Ευχαριστω τους συνφορουμιτες για την συμπληρωση των στοιχειων.

Reaction score
1.610
Αγαπητοί,

Σήμερα πέρασα από το μαγαζί του Αντώνη στο Ελληνικό και έμεινα έκπληκτος από την ποικιλία των τίτλων, κυρίως σε κλασσική μουσική. Σπάνιοι δίσκοι καταπληκτικές εκτελέσεις. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για κλασσική αξίζει μια επίσκεψη.
Βέβαια πάνω απ’ όλα ο σκοπός είναι ιερός. Καθένας που μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει. Δεν ξέρω αν μπορούμε να βρούμε και άλλους τρόπους για να βοηθήσουμε τον φίλο. Ίσως να διαθέσουμε κάποια κομμάτια από τα μηχανήματα που δεν τα χρειαζόμαστε.
Σε κάθε περίπτωση καλή τύχη φίλε και όλα να πάνε καλά. Και αν σου λείψει η συλλογή σου, οταν όλα είναι όπως πριν, εγώ σου επιστρέφω τους δίσκους της ECM που πήρα.

Γιάννης

Reaction score
1.659
Συγχαρητήρια στον Αντώνη Χατζηκωνσταντή για την κίνησή του. Επειδή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν μπορώ να βοηθήσω αγοράζοντας, προσφέρω τις κασετίνες που έχω προς πώληση για τον σκοπό αυτό.
Όποιος θέλει μπορεί να παραλάβει από το σπίτι μου και τα χρήματα να τα καταθέτει σε έναν λογαριασμό που θα μας δώσει ο κος Χατζηκωνσταντής.
Δεν είναι διαθέσιμες μόνο η πρώτη που έχει δοθεί, και η δέυτερη που έχει δοθεί για ψηφιοποίηση, αν μπορεί κάποιος να την περιμένει.

http://www.avsite.gr/forum/threads/ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ-ΒΙΝΥΛΙΩΝ.133672/

Reaction score
1.659
Συγχαρητήρια στον Αντώνη Χατζηκωνσταντή για την κίνησή του. Επειδή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν μπορώ να βοηθήσω αγοράζοντας, προσφέρω τις κασετίνες που έχω προς πώληση για τον σκοπό αυτό.
Όποιος θέλει μπορεί να παραλάβει από το σπίτι μου και τα χρήματα να τα καταθέτει σε έναν λογαριασμό που θα μας δώσει ο κος Χατζηκωνσταντής.
Δεν είναι διαθέσιμες μόνο η πρώτη που έχει δοθεί, και η δέυτερη που έχει δοθεί για ψηφιοποίηση, αν μπορεί κάποιος να την περιμένει.

http://www.avsite.gr/forum/threads/ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ-ΒΙΝΥΛΙΩΝ.133672/
Λόγω ύπαρξης ενδιαφέροντος και απο τις δύο πλευρές,οι δίσκοι αποσύρονται.
Εύχομαι οι ίδιες πωλήσεις να βοήθησαν τον ιερό σκοπό σας!

Reaction score
0
Καλοί μου άνθρωποι,

Σας παρακαλώ, μην ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ τους δίσκους του παθόντα!
Η ζωή δεν αγοράζεται! Αν έχετε την δυνατότητα να διαθέσετε μερικά χρήματα, κάντε το χωρίς να τα ανταλλάξετε με κομμάτι απ' το μεράκι ενός χομπίστα σαν κι εσάς. Δώστε απλά τα λεφτά!

Με εκτίμηση

Δημήτρης Κατραμάδος

Υ.Γ. Όχι, δεν είμαι ο παθών...

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.124
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON