To σύστημά μου (Μάρκου)

Reaction score
1.187

Όπως το έκανε ο τάκης.:hi:

Πω πω !!!! Καταπληκτικό! Τζάμι!!!! :hi:
Το δικό μου είναι γεμάτο δαχτυλιές.... Αλλά δεν πειράζει, δεν το γυαλίζω... :dance2:
Lateral weight δεν βλέπω Γιάννη.... :fuckyou:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.399
Lateral weight δεν βλέπεις γιατί ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση για το αξονάκι του των 1,9mm.
Για ξεκίνα να παίρνεις μέτρα για το sub weight.
Μήπως πουλάς το δικό σου lateral weight?

Reaction score
1.187
Lateral weight δεν βλέπεις γιατί ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση για το αξονάκι του των 1,9mm.
Κάτι θα βρει ο μάστορας σίγουρα...

Για ξεκίνα να παίρνεις μέτρα για το sub weight.
Παίρνω παχύμετρο και φωτογραφική μηχανή...
Αν και το sub weight σύμφωνα με το manual δεν είναι απαραίτητο παρά μόνο αν βάλεις πολύ βαριά κεφαλή βάρους 11~20 gr.
Οι κεφαλές βάρους 2~10 gr. δεν χρειάζονται sub weight.

Μήπως πουλάς το δικό σου lateral weight?
Αν είχα δεύτερο....

Reaction score
1.815
Αυτό είναι ένα πραγματικό κόσμημα...

...που φιλοτεχνήθηκε από τα καλλιτεχνικά χέρια του Τάκη...

και δίνει πλέον χαρά στον ευτυχή του ιδιοκτήτη!:thumbsup:

Καμία από τις φωτογραφίες ΔΕΝ περιγράφει με σαφήνεια, το θέαμα που αντικρίζει κανείς, όταν βρεθεί μπροστά στο λαμπερό ...σβαρόφσκι Sansui!
Απλά ...παγώνει το αίμα του!:o

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά στον Τάκη!!
Ο άνθρωπος έχει περάσει τη δουλειά του, σε άλλο επίπεδο λεπτομέρειας, τι να λέμε τώρα....
Φινίρισμα ανώτερο των εργοστασιακών standards της Sansούας...
Respect man!:hi:

Γιάννη καλορίζικο το νέο πλέον κόσμημα του σαλονιού σου!:thumbsup:

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.399
Κάτι θα βρει ο μάστορας σίγουρα...

Παίρνω παχύμετρο και φωτογραφική μηχανή...
Αν και το sub weight σύμφωνα με το manual δεν είναι απαραίτητο παρά μόνο αν βάλεις πολύ βαριά κεφαλή βάρους 11~20 gr.
Οι κεφαλές βάρους 2~10 gr. δεν χρειάζονται sub weight.

Αν είχα δεύτερο....

Ναι ετσι λέει το μανουάλι, αλλά μαζί με το μαμά headshell ο συνδυασμός έχει βάρος , τόσο που το αντίβαρο ζυγίζει και μηδενίζει τον βραχίονα στο όριο της διαδρομής του.Δλδ είναι τέρμα έξω και έρχεται ελάχιστα πιο μέσα για το μικρό βάρος που θέλει η 304. 1,25γραμ.

Reaction score
1.187
Ναι ετσι λέει το μανουάλι, αλλά μαζί με το μαμά headshell ο συνδυασμός έχει βάρος , τόσο που το αντίβαρο ζυγίζει και μηδενίζει τον βραχίονα στο όριο της διαδρομής του.Δλδ είναι τέρμα έξω και έρχεται ελάχιστα πιο μέσα για το μικρό βάρος που θέλει η 304. 1,25γραμ.
Πάντως Γιάννη η Sansui SV-40X Shibata που έχω επάνω αυτή την στιγμή ζυγίζει 6,5 gr.
Για βάρος ανάγνωσης στο 1,75 gr που το έχω ρυθμίσει, με το μαμά headshell το βαρίδι έρχεται λίγο πιο πίσω από την μέση της διαδρομής όπως φαίνεται και στην φωτογραφία:

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.399
Στο δικό μου σύστημα , η denon είναι 7,5γρ, και το βάρος ανάγνωσης στα 1,25 γρ, οπότε όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για μια διαφορά 1,50 γρ ικανή , να φτάσει το αντίβαρο στα όρια της διαδρομής του.Σκέψου μόνο αυτό. Για να οριζοντιωθεί ο βραχίονας το αντίβαρο φτάνει τέρμα πίσω.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.399
Και σταμάτα να ποστάρεις φωτογραφίες με το lateral weight , γιατί θα έρθω από κει και θα στο βουτήξω.

Reaction score
1.187
Πώς και δεν έβαλες ακόμα στο audiokarma Show Me Your Sansui το έργο τέχνης, να τους τρελλάνεις όλους εκεί μέσα;

Reaction score
1.187

Για τον Τάσο , τώρα και με lateral weight.
άλλο πράμα .
A! Πάρα πολύ ωραία να το χαίρεσαι! Και αν δεν είναι και ακριβώς το ίδιο βάρος δεν παίζει ρόλο, απλώς θα ρυθμιστεί σε άλλη θέση το βαρίδι. Εχεις το manual φαντάζομαι και γνωρίζεις πως ρυθμίζεται το lateral weight....

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.399
A! Πάρα πολύ ωραία να το χαίρεσαι! Και αν δεν είναι και ακριβώς το ίδιο βάρος δεν παίζει ρόλο, απλώς θα ρυθμιστεί σε άλλη θέση το βαρίδι. Εχεις το manual φαντάζομαι και γνωρίζεις πως ρυθμίζεται το lateral weight....

Eτσι ακριβώς Τάσο. Εντύπωση μου έκανε η ησυχία στο tracking που απέκτησε με το αντίβαρο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent