- Reaction score
- 36.157
πολυ ομορφες! Η τριτη Τασο μ αρεσε πολυ
Ε όχι και και πως το πέτυχε, εγώ θα έλεγα ότι το απέτυχε (το εγχείρημα) πολλαπλώςΚαλά πού το πέτυχες με τέτοιο φως?!!!!
Με όλο το συμπαθειο και αν δεν με γελούν τα μάτια μου και η λογική μουKonkell, για ανέλυσέ το αν θέλεις
3514 by Orestis Charalambous, on Flickr
Ο ένας απο τους τέσσερις (ίσως και άλλος, δεν πρόλαβα να δω όλες τις λήψεις τους) έπιασε ουράνιο τόξο όντως!DeeperBlue
(Ίσως, αν ξαναβρεθείς σε παρόμοιο σκηνικό και με κατάλληλες συνθήκες, να μπορέσεις να φωτογραφίσεις και ένα ουράνιο τόξο, μέσα στο τόξο το γεφυριού, φωτογραφίζοντας το από την μεριά του καταρράκτη)
υγ1 Μιας και έχεις φωτογραφική παρέα και είσαι και σχετικά κοντά, θα (σας) πρότεινα (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) μια βόλτα στην τοποθεσία Πάντα Βρέχει (Κρικελοπόταμος )
Αν και πιστεύω, ότι θέλει αρκετή οργάνωση, κατάλληλη εποχή και κυρίως σχετική αδιαβροχοποίηση ,το αποτελέσματα θα σας και θα μας αποζημιώσει
Τα σχόλια Ορέστη, κατά την γνώμη μου τα πυροδότησε η αφύσικη α-συνέχεια ανάμεσα στα σκοτεινά και φωτεινά πλάνα κάτω από την γέφυρα. Το ανθρώπινο μάτι δεν θα έβλεπε με τον ίδιο τρόπο, τουλάχιστον σε αυτό το σημείο. Μοιάζει πράγματι με κολάζ. Ή άλλαξε μηχανή, ή τεχνική...ή κάνε τίποτα άλλο στο lightroom-τοπικά...και ξανα-ανέβασε...
...πέτα και τον άνθρωπο στο ποτάμ...