Ωχ.... πάνε τα D.... περίπατο....Βεβαια και ενα μεγαλο SET με καμια 845 θα του πηγαινει μουρλια!!!!!
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ωχ.... πάνε τα D.... περίπατο....Βεβαια και ενα μεγαλο SET με καμια 845 θα του πηγαινει μουρλια!!!!!
Εσύ μουσίτσα, κράτα σταθερές τις στροφές στο 33.33 και ας τα αυτά!!Ωχ.... πάνε τα D.... περίπατο....
Αμάν μάνα μου...Τι είναι αυτά..FERRARI???Ποτε μη λες ποτε! Απο τον Δημητρη ολα να τα περιμενεις!!
Μα γιατί?να τα ανταλαξω με class D ;;;;; ΕΓΩ;;;; Δηλαδη να ειχα τα VIVA και να τα εκανα ανταλαγη με D;;;;
Δημητρη σε εχω συμπαθησει. Μη μου χαλας την εικονα που εχω για σενα
ποτε!!!!!!!!!
μμμμμμ!!!!!..kDρυαδες !Αστο Δημήτρη έχασες , δεν είναι της τράμπας ο Τάκης.
Της λάμπας μόνο . Για τράμπα λάμπα δεν ξέρω . Λες?
Αμάν μάνα μου...Τι είναι αυτά..FERRARI???
(Δεύτερη ερώτηση καπάκι....)Τα ανταλλάσσεις?
Ευχαριστώ πολύ!Καλοάκουστα,καλές μουσικές!
Νίκο ευχαριστώ πολύ! Που ξέρεις...μπορεί να είσαι ο επόμενος ιδιοκτήτης...Δημήτρη καλορίζικα σου εύχομαι να τα χαρείς όσο γουστάρεις !!!
Αν σου ευχηθώ να τα βαρεθείς γρήγορα ???????
Και εγώ έχω κάτι σωβρακάκια του μικρού μου του γιού που θα σου κάνουν σίγουρα κρύε!!! Τα ανταλλάσω με τον τελικό ONKYO, έτσι για να έχω και άλλο ένα άκουσμα!!
- Έχω και κάτι μπλουζάκια μακό που τα ανταλλάσω με τον class D ενισχυτή σου, αλλά δε θα σου κάνουν στο νούμερο!
μμμμμμ!!!!!..kDρυαδες !
Τώρα του πάτησες τον κάλο ....Και εγώ έχω κάτι σωβρακάκια του μικρού μου του γιού που θα σου κάνουν σίγουρα κρύε!!! Τα ανταλλάσω με τον τελικό ONKYO, έτσι για να έχω και άλλο ένα άκουσμα!!
Σου έχω καλύτερη πρόταση!Και εγώ έχω κάτι σωβρακάκια του μικρού μου του γιού που θα σου κάνουν σίγουρα κρύε!!! Τα ανταλλάσω με τον τελικό ONKYO, έτσι για να έχω και άλλο ένα άκουσμα!!
Ρίξ'την στο τραπέζι!!!Σου έχω καλύτερη πρόταση!
Τώρα κατάλαβα γιατί έχουμε δέσει...Ο ένας κόβει..και ο άλλος ράβει..Μισό να σου βγάλω φωτό...
Σε καρεκλάκι θα τη ρίξω δε σε πειράζει ε?