- Reaction score
- 25.227
Διακρίνω ενα υφέρποντα ρατσισμό .........
ΕΤΣΙ ΟΜΙΛΟΥΣΙΝ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΙΣΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ...
Διακρίνω ενα υφέρποντα ρατσισμό .........
γιατί ξέρεις ποιος τη φωτογράφισε;Ποιος κ@ριολ1ς ανέβασε τη φωτογραφία της γυναίκας μου;
Εγώ!γιατί ξέρεις ποιος τη φωτογράφισε;
Ευχαριστώ για το ''καλλιτέχνης''Ίσως να ήθελε λίγο fill in φωτισμό από αριστερά για να μαλακώσουν λίγο οι σκιές, αλλά αφού έτσι το ήθελε ο καλλιτέχνης η γνώμη μας περισσεύει
Έχει καλή προοπτική, οδηγεί το βλέμμα του θεατή στο σημείο ενδιαφέροντος, το οποίο δεν αποκαλύπτεται πλήρως αλλά αφήνει το θεατή να φανταστεί τι υπάρχει πιο πέρα από αυτά που φαίνονται. Ίσως να ήθελε λίγο fill in φωτισμό από αριστερά για να μαλακώσουν λίγο οι σκιές, αλλά αφού έτσι το ήθελε ο καλλιτέχνης η γνώμη μας περισσεύει και μπορούμε απλά μόνο να απολαύσουμε το δημιούργημα του.
Έτσι, να κρατάμε και ένα επίπεδο παρακαλώ στα σχόλια μας
Εγώ!
Ευχαριστώ για το ''καλλιτέχνης''
οΈχει καλή προοπτική, οδηγεί το βλέμμα του θεατή στο σημείο ενδιαφέροντος, το οποίο δεν αποκαλύπτεται πλήρως αλλά αφήνει το θεατή να φανταστεί τι υπάρχει πιο πέρα από αυτά που φαίνονται. Ίσως να ήθελε λίγο fill in φωτισμό από αριστερά για να μαλακώσουν λίγο οι σκιές, αλλά αφού έτσι το ήθελε ο καλλιτέχνης η γνώμη μας περισσεύει και μπορούμε απλά μόνο να απολαύσουμε το δημιούργημα του.
Έτσι, να κρατάμε και ένα επίπεδο παρακαλώ στα σχόλια μας
νομιζω οτι ειναι καμμενα λιγο τα λευκα.......τι λετε?