συνδεσμολογια για αναπαραγωγη HD φορμα ηχου.

Reaction score
4
Γεια σας,θελω την βοηθεια σας,εχω εναν pioneer vsx lx 60 o οποιος εχει ενα θεματακι,καθοτι ενω τα hdmi in δουλευουν αψογα το hdmi out δεν δουλευει καθολου με επομενο να εχω ακυρωσει πληρως την συνδεση με hdmi κ να στελνω τον ηχο στον ενισχυτη με οπτικη ινα κ την εικονα κατευθειαν στην τηλεοραση με hdmi. Για player πριν χαλασει το hdmi out του ενισχυτη ειχα τον υπολογιστη με XBMC.
Τωρα εχω ενα παλιο αλλα σταθερη αξια για τα λεφτα που το ειχα παρει πριν ενα αιωνα WD Hd tv media player(το πρωτο) και το PS3.
Aν περασω καπως(αλλα πως?)τον ηχο(ισως με rca?)θα εχω hd ηχο?καθοτι ο ενισχυτης δυναται να αναπαραγει ολα τα φορμα ηχου.

συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα,περιμενω τα φωτα σας.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Όχι, μόνο απο HDMI περνάει ο HD ήχος.
Δεν παίρνετε ένα HDMI splitter, ή 2 in to 2 out, που θα στέλνει τον HD ήχο στον ενισχυτή και εικόνα στη συσκευή απεικόνισης;

Reaction score
4
δηλαδη αυτο παιρνει το σημα απο τον εκαστοτε player (που εχει 1 hdmi out) κ διαχωριζει το σημα ηχου κ εικονας σε 2 hdmi (η' το αναπαραγει 2 φορες)κ δινεις το ενα στον ενισχυτη κ το αλλο στην τηλεοραση? Αναλογικα δεν μπορω να περασω τον ηχο?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Δεν τα διαχωρίζει. Σήμα και εικόνα και στα δύο.

Αναλογικά μόνο απο player με 7.1 εξόδους RCA.

Reaction score
4
υπαρχει τετοιο bd player που να παιζει κ απο usb? Η΄εστω,υπαρχει media player με αυτη την δυνατοτητα?
Με κυριο ομως γνωρισμα την μη υπαρξη cinavia γιατι εγω 95% βλεπω κατεβασμενα εργα.

Reaction score
4
το κοιταξα αυτο το προιον κ ειναι οντως πολυ ενδιαφερον αλλα θελει 80+ δολλαρια εξοδα αποστολης οποτε ειναι απαγορευτικη τιμη,εκτος αυτου στην Ελλαδα δεν βρηκα κατι τετοιο σε λογικη τιμη.Αν εχετε κατι να προτεινεται ειτε splliter ειτε player(media player η'bd player) ειναι ευπροσδεκτο. ευχαριστω για την ανταποκριση.

Reaction score
4
ευχαριστω κ παλι,να'σαι καλα για το χρονο που σπαταλησες,ελπιζω να βρω κατι σε λογικη τιμη.

Παρεπιπτοντως επειδη ειμαι μολις 31 ετων κ θεωρω οτι ειμαστε συνομηλικοι,αλλα κ επειδη(ασχετα το οτι δεν πολυ επεμβαινω στις συζητησεις)ασχολουμαι με το site αυτο κ το γειτονικο(στο αλλο λιγο περισσοτερο καιρο) σε παρακαλω μη μου μιλας στον πλυθηντικο γιατι τις ωρες που ειμαι στο σπιτι,οι συζητησεις κ τα γραπτα σας ειναι η παρεα με την οποια περναω δημιουργικα την ωρα μου.
ευχαριστω κ παλι,
τελος,αν εχετε να προτεινεται κ κανενα media player η' bd player με δυνατοτητα αναπαραγωγης usb το οποιο θα εχει αναλογικες εξοδους 5.1 καντε ενα κοπο να μου το πειτε.

Reaction score
4
Λέγε του τέτοια να παίρνει θάρος η μουστόγρια!
χαχαχαχα λες να μου ανοιξει κ καμμια σαμπανια? εγω παντως γεννηθεις το 1982(τα 32 τα κλεινω καλοκαιρακι) θεωρουσα οτι ειναι καποιος μικροτερος. Βεβαια εδω στην Κρητη εμεις μικροδειχνουμε κιολας λογο καλης ρακης !!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.705
Μπα... το στρατό μάλλον.:D

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.705
Ωχ... τώρα γράφει μήνυμα σε μένα! >:(