Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.745
Απ ότι διάβασα , επίσημη παρουσίαση στην MusikMesse στις 19/3/14.ελα για πες..!
Iσως και ναι....Ισως να ειναι και ο "επισημος" συνεχιστης του 1200 μετα απο καποια συμφωνια μεταξυ των εταιρειων ???
Στα επιπεδα κοστους/κερδων που κινουνται κολοσσοι οπως η Panasonic, το να μην κερδιζεις ενα "Α" ποσο και ανω ετησιως , πολλες φορες ισως να θεωρειται και "ζημια" και δεν αξιζει τον κοπο.Υποτίθεται ότι μια επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις και ούτε την εγκαταλείπεις, εφόσον ακόμη πουλάει και αποφέρει κέρδη.
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο η Technics εγκατέλειψε το ΜΚΙΙ αφού ακόμη είναι περιζήτητο.
Θα μπορούσε να το κάνει κάπου κάπου κάποιο face lifting και να το πουλάει με τις παλλέτες όπως το καρφούρ πουλούσε τα Bluesky.
Ειδικά εκείνη την έκδοση Gold αν την επανακυκλοφορούσε θα πουλούσε εκατομμύρια κομμάτια.
Kαι ένα από τα πράγματα για το οποίο μετάνιωσα στη ζωή μου είναι που δεν πήρα ένα ΜΚΙΙ χρυσό τότε που υπήρχε και μπορούσα.
Το ομορφότερο αντικείμενο του πόθου.
Αν η Pioneer διατηρεί την ίδια ποιότητα κατασκευής και τα ίδια χαρακτηριστικά, ίσως να πετύχει.
Ελπίζω να είναι ένα πιστό αντίγραφο και όχι ένα κακέκτυπο του MKII
Το ματ που γράφει Pioneer ξέχασες..Νομίζω πως υπερβάλλετε όταν μιλάτε για αντίγραφο...το start/stop είναι στρογγυλό στο pioneer και τετράγωνο στο technics...
Έχεις δίκιο.Νομίζω πως υπερβάλλετε όταν μιλάτε για αντίγραφο...το start/stop είναι στρογγυλό στο pioneer και τετράγωνο στο technics...
Aν βγάλει gold edition???Έχεις δίκιο.
Είναι κακέκτυπο αντίγραφο, δεν το παίρνω.
Είσαι παρατηρητικός!Το ματ που γράφει Pioneer ξέχασες..
Kαι το ξερουμε αν η panasonic πουλησε τα δικαιώματα και την πατεντα στην pionner?ιεροσυλια.....το 1200 μονο σαν technics μπορουμε να το δεχτουμε,οπως και το sondek lp12 μονο σαν linn,TEΛΟΣ!!!!
Πολλα θα βγουν Γιαννη αντιγραφα. Πιστευω το pioneer να είναι ο αξιος απόγονος του SL1200 με τις ευχες της panasonic.Αντε να δουμε ποσα αντιγραφα του sl θα φιαξουν.