Pioneer New Turntable

Reaction score
5.832
Ισως να ειναι και ο "επισημος" συνεχιστης του 1200 μετα απο καποια συμφωνια μεταξυ των εταιρειων ???
Iσως και ναι....
Ας περιμενουμε να δουμε περισσοτερα για την ποιοτητα κατασκευης του.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.834
Υποτίθεται ότι μια επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις και ούτε την εγκαταλείπεις, εφόσον ακόμη πουλάει και αποφέρει κέρδη.
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο η Technics εγκατέλειψε το ΜΚΙΙ αφού ακόμη είναι περιζήτητο.
Θα μπορούσε να το κάνει κάπου κάπου κάποιο face lifting και να το πουλάει με τις παλλέτες όπως το καρφούρ πουλούσε τα Bluesky.

Ειδικά εκείνη την έκδοση Gold αν την επανακυκλοφορούσε θα πουλούσε εκατομμύρια κομμάτια.
Kαι ένα από τα πράγματα για το οποίο μετάνιωσα στη ζωή μου είναι που δεν πήρα ένα ΜΚΙΙ χρυσό τότε που υπήρχε και μπορούσα.
Το ομορφότερο αντικείμενο του πόθου.

Αν η Pioneer διατηρεί την ίδια ποιότητα κατασκευής και τα ίδια χαρακτηριστικά, ίσως να πετύχει.
Ελπίζω να είναι ένα πιστό αντίγραφο και όχι ένα κακέκτυπο του MKII

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Υποτίθεται ότι μια επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις και ούτε την εγκαταλείπεις, εφόσον ακόμη πουλάει και αποφέρει κέρδη.
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο η Technics εγκατέλειψε το ΜΚΙΙ αφού ακόμη είναι περιζήτητο.
Θα μπορούσε να το κάνει κάπου κάπου κάποιο face lifting και να το πουλάει με τις παλλέτες όπως το καρφούρ πουλούσε τα Bluesky.

Ειδικά εκείνη την έκδοση Gold αν την επανακυκλοφορούσε θα πουλούσε εκατομμύρια κομμάτια.
Kαι ένα από τα πράγματα για το οποίο μετάνιωσα στη ζωή μου είναι που δεν πήρα ένα ΜΚΙΙ χρυσό τότε που υπήρχε και μπορούσα.
Το ομορφότερο αντικείμενο του πόθου.

Αν η Pioneer διατηρεί την ίδια ποιότητα κατασκευής και τα ίδια χαρακτηριστικά, ίσως να πετύχει.
Ελπίζω να είναι ένα πιστό αντίγραφο και όχι ένα κακέκτυπο του MKII
Στα επιπεδα κοστους/κερδων που κινουνται κολοσσοι οπως η Panasonic, το να μην κερδιζεις ενα "Α" ποσο και ανω ετησιως , πολλες φορες ισως να θεωρειται και "ζημια" και δεν αξιζει τον κοπο.

Reaction score
30.455
Νομίζω πως υπερβάλλετε όταν μιλάτε για αντίγραφο...το start/stop είναι στρογγυλό στο pioneer και τετράγωνο στο technics...:D

Reaction score
677
Νομίζω πως υπερβάλλετε όταν μιλάτε για αντίγραφο...το start/stop είναι στρογγυλό στο pioneer και τετράγωνο στο technics...:D
Το ματ που γράφει Pioneer ξέχασες..

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.834
Έχεις δίκιο.
Είναι κακέκτυπο αντίγραφο, δεν το παίρνω. >:(

Reaction score
5.832
ιεροσυλια.....το 1200 μονο σαν technics μπορουμε να το δεχτουμε,οπως και το sondek lp12 μονο σαν linn,TEΛΟΣ!!!!
Kαι το ξερουμε αν η panasonic πουλησε τα δικαιώματα και την πατεντα στην pionner?
Αυτό θα το δουμε όταν τι πικαπ θα βγει προς πωληση.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Δηλαδή αποκλείεται να είναι γνήσιο PIONEER? νομίζω έβγαζε καλά πικάπ κάποτε!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.412
Όχι δεν αποκλειεται , αλλα αυτό εδώ το φωναζει από μακρια ότι είναι sl Copy.

Reaction score
1.187
Εφυγε η Technics από το «παιγνίδι» και άνοιξε η όρεξη σε άλλους....

Reaction score
8.905
Ηρεμία, η Pioneer αντέγραψε μόνο την εμφάνιση (άλλωστε δραστηριοποιείται ήδη στον επαγγελματικό ήχο), και δεν έχει ανάγκη να αντιγράψει τον DD μηχανισμό η και τον βραχίονα ακόμα!
Η Pioneer στις χρυσές αναλογικές εποχές είχε γράψει την δική της ΜΟΝΑΔΙΚΉ ιστορία! ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.350
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent