PPG
Πίπιτζι
- Reaction score
- 5.866
Ναι αντε να δουμε ποτε θα κατηφορισει κανεις προς τα μερει μας....Οκ,πρωτα τα αλλα και οταν τελειωσειs,καλιμπρεητορ-ρυθμισεητορ!
οποτε συμβουλεύεις πρωτα προβολεα νεο av και μετα αλλαγη sub ?
Ναι αντε να δουμε ποτε θα κατηφορισει κανεις προς τα μερει μας....Οκ,πρωτα τα αλλα και οταν τελειωσειs,καλιμπρεητορ-ρυθμισεητορ!
2ο nsd.Ερωτηση κρισεως!!!!
Να παρω ενα ακομα nsd 12 η να πουλησω αυτο που εχω και να παρω το plus ?
Aκριβώς.Ρυθμίζεις σωστά και αν δεις ότι κάτι δεν σε καλύπτει αρχίζεις να ψάχνεις για 2ο ή άλλο.Ναι αντε να δουμε ποτε θα κατηφορισει κανεις προς τα μερει μας....
οποτε συμβουλεύεις πρωτα προβολεα νεο av και μετα αλλαγη sub ?
Σε ευχαριστω ΓιωργοAκριβώς.Ρυθμίζεις σωστά και αν δεις ότι κάτι δεν σε καλύπτει αρχίζεις να ψάχνεις για 2ο ή άλλο.
Ποιό είναι το 13.5;Το θεμα ειναι θα παιξουν καλυτερα τα 2 nsd απο ενα 13.5 plus ?
Αν οχι δεν το συζηταω θα παω για το 13.5.
Ναι σε αυτο αναφερομαι οποτε θα παιξουν καλυτερα τα 2 nsd .
Κωστα δεν παιρνεις τον φιλο σου το Δημητρη να ερθετε προς τα κατω μολις τα αγορασω να τα ρυθμισετε κιολας???με τα 2 nsd θα εισαι μια χαρα.....
Ώπα,παρεξήγησες.Το 13 θα παίξει καλύτερα από τα 2 nsd.Ναι σε αυτο αναφερομαι οποτε θα παιξουν καλυτερα τα 2 nsd .
Σε ευχαριστω !
Ναι εχεις δικιο το παρεξηγησα ειναι και αργα !!!Ώπα,παρεξήγησες.Το 13 θα παίξει καλύτερα από τα 2 nsd.
Aλλά είναι πολλά τα λεφτά.Οπότε πάρε ακόμα ένα nsd και είσαι άρχοντας.
εγω δεν κανω κατι.....Κωστα δεν παιρνεις τον φιλο σου το Δημητρη να ερθετε προς τα κατω μολις τα αγορασω να τα ρυθμισετε κιολας???
Εχω μαθει οτι εισαι μανούλα σε κατι τετοια.....!!!
Αν μιλάς για τον Yamaha,πάρε τον προενισχυτή έστω και αν δεν πάρεις και 2ο nsd.Ναι εχεις δικιο το παρεξηγησα ειναι και αργα !!!
Το εχω αχτι αυτο το sub στο τελος θα παρω αυτο και δεν θα παρω τον προ.....
Αστα αυτα...τα καλυτερα εχω ακουσει αντε πασχα στο Ηρακλειο δεν ειναι κακο...εγω δεν κανω κατι.....
......ο Μητσος τα σκαλιζει....εγω απλα βαζω τα εργαλεια.
Ναι για τον Yamaha 5000 σκεφτομαι απλα εκει που ηταν να δωσω γυρω στα 1200 για μεταχειρισμενο προ ενισχυτη με home cinema passthrough σκεφτομαι σοβαρα και αμεσα να παρω τον Yamaha και να ηρεμησω για μερικα χρονια γιατι απο οτι μαθαίνω παιζει και καταπληκτικα στο δικαναλο...(τωρα θα μου πεταξει ντοματες ο zizikos )Αν μιλάς για τον Yamaha,πάρε τον προενισχυτή έστω και αν δεν πάρεις και 2ο nsd.
Οι ταινίες δεν είναι μόνο χαμηλό
Κωστα το σκεφτομαι σοβαρα απο τριτη που επιστρεφωπαρτον με κλειστα ματια.......
αν και δεν εχω τις προδιαγραφες για τετοιο καλο μηχανημα εχω μπει σε σκεψεις σοβαρες.....
κοιτα ......ολα μαζι δεν γινονται...αργες και καλες κινησεις θελει..Κωστα το σκεφτομαι σοβαρα απο τριτη που επιστρεφω
να κανω την παραγγελία.
Πιστευω οτι πρεπει να τελιωνω με την αλλαγη του av και μετα ολα τα υπολοιπα, οπως πολυ σωστα με συμβουλευουν τα παιδια.
Θα αλλαξω και τον προβολεα με καποιον πολυ καλυτερο απο αυτον που εχω και αργοτερα τα υπόλοιπα.
Για να ειμαι ειλικρινης εχεις προτεραιότητα αν το δωσω !!!!Αλλαξε και το sub βρε ανθρωπε...και εχω στήσει καρτέρι. ..