S2000
ΜπιΕμΝτάμπλγιου
- Reaction score
- 1.384
Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια και για τον δικό σου.Πολύ όμορφος χώρος!
Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια και για τον δικό σου.Πολύ όμορφος χώρος!
Ευχαριστώ πολύ , που θα πάει μέχρι την επόμενη πίτα θα έχει φύγει και η ψαρίλα....Αν και ψάρακλας, ωραίος!!!!!
Ευχαριστώ πολύ.Εύγε νεε μου !!!
Ευχαριστώ και εσύ έχεις κάνει μια άψογη δουλειά στο σαλόνι σου, την μεγαλύτερη ζημιά την κάνει ο πλαινος τοίχος σύμφωνα με τις μετρήσεις του Μανώλη.Μπράβο φίλε μου , πολύ ωραίος...προσπάθησε να κάνεις κάτι για τις αντανακλάσεις του ταβανιού γιατί σου κάνουν μεγάλη ζημιά. Ξέρω ότι είναι σαλόνι αλλά να σκεφτούμε κάτι...
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου , για την δική σου δουλεία τι να πω απλά υπέροχος χώρος.Παρα πολυ ομορφος ο χωρος σου !!
Εισαι σε πολυ καλο δρομο μπραβο σου !!!
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη , θα χαρώ πολύ μόλις ανοίξει ο καιρός να πάρεις και τους υπόλοιπους και να έρθεται για καμία τσιπουροκατασταση και να το δείτε απο κοντά...Ωραίος χώρος Θύμιο!!
Παπαπα...Ελπίζω μόνο να το αντέχεται γιατί φέτος μας βγήκε λίγο βαρύ.
Νικόλα φυσικά είσαι καλεσμένος...Παπαπα...
Αλλαγές με αυτή τη σειρά προτεραιότητας?Επόμενες αλλαγές και προσθήκες
1) Καλώδια
2) Έπιπλο για συμμάζεμα συσκευών και καλωδίων
3) Μεγαλύτερο Sub (κοίταζα για κάποιο SVS αλλά μάλλον θα μου το πετάξει στο κεφάλι η ψηλή)
4)Κάποιαααα στιγμή δύο μπροστινά μαζί με ένα αντίστοιχης μάρκας και σειράς κεντρικό.
Καλοδεχούμενες φυσικά δεκτές όλες οι προτάσεις βελτίωσης.
Όχι απαραίτητα , ανάλογα με τα οικονομικά και με το τι θα βρεθεί πρώτα.Αλλαγές με αυτή τη σειρά προτεραιότητας?