Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
249
47 Ronin συμπαθητικη ταινια που θα μπορουσε πολυ καλυτερα και χωρις τον αχωνευτο
The Hobbit desolation of smaug πολυ καλη παραγωγη εξαιρετικα σκηνικα
το βασικο μου προβλημα με αυτη ειναι αυτο το δειτε το Γ' μερος

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.171
The Secret Life of Walter Mitty

Ο Γουόλτερ Μίτι είναι ένας διευθυντής φωτογραφικού περιοδικού, που δεν καταφέρνει ποτέ να πατήσει πόδι για οτιδήποτε και καταφεύγει στον κόσμο της φαντασίας του. Εκεί είναι ηρωικός και άρχοντας του πεπρωμένου του. Όταν το αρνητικό μιας σημαντικής φωτογράφισης χάνεται, ο Γουόλτερ μετατρέπει την αναζήτηση του σε περιπέτεια ζωής

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.512
Η κρίση (δηλ. έλλειψη σεναριακής φαντασίας) στο Χόλιγουντ συνεχίζεται....

Σεξ ντράγκς & γιάπηδες χρηματιστηρίου.... για πόση ώρα θα βλέπεις αυτή την "ιστορία" να εξελίσσεται....? Στο τέλος βαρέθηκα! Κατά τα άλλα.... ο Σκορσέζε στην σκηνοθεσία ζωγραφίζει (όπως πάντα) και ο Κάπριο κορυφαίος (αυτός έπρεπε να πάρει το όσκαρ)!
Έχεις δει το Dallas Buyers Club και το λες φιλαράκ;

Δεν έχω δει ακόμα το The Wolf of Wall Street, αλλά πιστεύω ότι το όσκαρ του McConaughey,

ήταν ίσως το πιο δίκαιο όσκαρ στην ιστορία του θεσμού!

Μη ξεχνάς ότι ο Leonardo DiCaprio, είναι ένας από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς.
Κι εγώ βαρέθηκα με το Wolf of Wall Street. 6,5/10

Κι ο McConaughey άξιζε το όσκαρ.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.512
47 Ronin συμπαθητικη ταινια που θα μπορουσε πολυ καλυτερα και χωρις τον αχωνευτο
The Hobbit desolation of smaug πολυ καλη παραγωγη εξαιρετικα σκηνικα
το βασικο μου προβλημα με αυτη ειναι αυτο το δειτε το Γ' μερος
Μου άρεσε αρκετά 7/10

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.171
Υπόθεση:Tagline: No Rules. No Hope. No Way Out. - Plot:
Η ζωή του Wade Porter (Stephen Dorff) ενός ήσυχου οικογενειάρχη ανατρέπεται όταν θα σκοτώσει κατά λάθος έναν ληστή που διέρρηξε το σπίτι του. Καταδικάζεται για ακούσια ανθρωποκτονία σε 3 χρόνια φυλάκιση σε μία φυλακή υψίστης ασφαλείας, σε ένα μέρος όπου οι κανόνες της κοινωνίας παύουν να ισχύουν. Αναγκάζεται να μοιραστεί το κελί του με έναν μαζικό δολοφόνο (Val Kilmer) και να υποστεί τα ανελέητα χτυπήματα του σαδιστή αρχιφύλακα. Σύντομα θα καταλάβει ότι θα πρέπει να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, καθώς για να επιβιώσει στη φυλακή θα πρέπει να γίνει πιο σκληρός απ΄όλους.

Σκηνοθεσία: Ric Roman Waugh
Σενάριο: Ric Roman Waugh
Ηθοποιοί: Stephen Dorff, Marisol Nichols, Vincent Miller, Anne Archer

http://www.imdb.com/title/tt1117385/

Reaction score
16.061
Τα 400 Χτυπήματα - "Les quatre cents coups" 1958

Η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του 27 χρονου,τότε, Francois Truffaut και η πρώτη ταινία του κύκλου με πρωταγωνιστή τον Antoine Doinel.
Ακολούθησαν άλλες τέσσερις μια εκ των οποίων ήταν μικρής διαρκείας.

image.jpg

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.171
View attachment 33370

The Departed - Ο πληροφοριοδότης
8,5/10

Πολυ δυνατή!

Υπάρχει κάποιος που δεν την έχει δει?
θα προτεινα και αυτή....
http://www.imdb.com/title/tt1226753/?ref_=nv_sr_1

Μια ταινία ερμηνειών σκηνοθετεί ο υποψήφιος για Όσκαρ Τζον Μέιντεν (Proof, Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι, Ερωτευμένος Σαίξπηρ) με τη βραβευμένη με Όσκαρ Βασίλισσα Έλεν Μίρεν να υποδύεται μια Εβραία, την Ρέιτσελ, η οποία, σε νεαρή ηλικία (με την Τζέσικα Τσάστεϊν να την υποδύεται) μαζί με δύο συμπατριώτες της, μέλη και εκείνοι της Μοσάντ, -μεταξύ των οποίων και ο Σαμ Γουόρθινγκτον των ταινιών Τιτανομαχία και Avatar- είχαν αναλάβει να πιάσουν και να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης έναν περιβόητο εγκληματία πολέμου - γνωστό ως Χειρούργο του Μπίρκεναου. Κάποια χρέη όμως δεν ξεπληρώνονται εύκολα και τα βρίσκεις μπροστά σου ακόμα και τριάντα χρόνια μετά και αυτό ακριβώς καλείται τώρα να αντιμετωπίσει η Ρέιτσελ…

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.541
Members
38.194