Τι είδαμε, τι θα δούμε

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.800
Δοκιμή έκανα βρε! :roflmao:

Πάντως εσείς οι χαλιεντάδες, είσαστε πολύ περίεργοι στα γούστα σας.:gotcha:

Ερώτηση: Υπάρχει άλλος που να πιστεύει ότι ο Leto ήταν καλύτερος απ' τον McConaughey;

melina

Cargo 200
Reaction score
42.881
αβγδ, δεν προλαβαίνουμε να δούμε λύκο σήμερα :whistling:, θα δούμε αύριο και θα τα πούμε με στοιχεία :banned:

Reaction score
249
The secret life of Walter Mitty του Ben Stiller
Αν και δεν τον παω γενικα η ταινια του ηταν ευχαριστη με ωραιες σκηνες απο χωρες που σπανια βλεπεις σε αμερικανικες παραγωγες

(Τωρα οσο αφορα τον McConaughey και μονο που αδυνατισε ετσι για το ρολο το αξιζε το οσκαρ)

melina

Cargo 200
Reaction score
42.881
The wolf of wall street (2013), 8+/10

Καταρχάς πρόκειται για μια πραγματική ιστορία που εκτυλίχθηκε από τη δεκαετία του 80 μέχρι τα μέσα του 90...είκοσι χρόνια πριν...
Οι ερμηνείες πάρα πολύ καλές σχεδόν όλοι και όλες τους, Di Caprio, McConaughy, Hill αυτές που ξεχωρίζουν.
Ενδιαφέρουσα επιλογή η αφήγηση αυτής της ιστορίας στα σημερινά μετά κρίσης χρόνια (για τις ΗΠΑ), διακρίνεται εύκολα η ηθικοπλαστική προσπάθεια της ταινίας. Πόσα και ποια θέματα ηθικής, νομιμότητας, φιλοδοξίας, ματαιοδοξίας θα διακρίνει ο θεατής και πως θα τα αντιμετωπίσει είναι προσωπικό του θέμα.
Προσωπικά μου άρεσε πολύ σε όλα τα επίπεδα το στόρυ, οι ερμηνείες, το στήσιμο, θα μπορούσε να ήταν μισή ώρα λιγότερο και να αποκτήσει περισσότερη ένταση καθ' όλη τη διάρκεια. Η πολύ μεγάλη διάρκεια του έργου δεν το βοηθάει παρά τα μαγικά του Scorsese.
Στην κουβέντα για το όσκαρ α' ανδρικού ρόλου μεταξύ μάθιου και λεονάρντο τώρα που έχω δει και τα δύο θα ψήφιζα λεονάρντο....κουβέντα να γίνεται.

Reaction score
8.905
The wolf of wall street (2013), .....θα μπορούσε να ήταν μισή ώρα λιγότερο και να αποκτήσει περισσότερη ένταση καθ' όλη τη διάρκεια. Η πολύ μεγάλη διάρκεια του έργου δεν το βοηθάει παρά τα μαγικά του Scorsese.
παρόλο αυτά είσαι κουβαρντάς (8+) στην βαθμολογία....:p

Στην κουβέντα για το όσκαρ α' ανδρικού ρόλου μεταξύ μάθιου και λεονάρντο τώρα που έχω δει και τα δύο θα ψήφιζα λεονάρντο....κουβέντα να γίνεται.
:thumbsup:

melina

Cargo 200
Reaction score
42.881
παρόλο αυτά είσαι κουβαρντάς (8+) στην βαθμολογία....:p

:thumbsup:
είμαι απλοχέρης, τόση προσπάθεια έκαναν να το κάνουν τρεις ώρες να τους κόψω βαθμούς;
μετά είναι και οι κομπάρσοι(ες), τόσα και τόσα κορμιά πηγαίναν πέρα δώθε όλο το τρίωρο, τσιμπάει κάτι ποντάκια και από κει, παράλειψη μου που δεν τα σημείωσα στο προηγούμενο σχόλιο μου

abcd

Super Moderator
Reaction score
100.800
Μάθιου Μάθιου Μάθιου Μάθιου Μάθιου Μάθιου Μάθιου Μάθιου :p

melina

Cargo 200
Reaction score
42.881
Μάθιου Μάθιου Μάθιου Μάθιου Μάθιου Μάθιου Μάθιου Μάθιου :p
λοιπόν ο Μάθιου ήταν πολύ καλύτερος στο wolf από ότι στο dallas, αν θες το πιστεύεις...αν δεν θες :smoke: :p

abcd

Super Moderator
Reaction score
100.800
λοιπόν ο Μάθιου ήταν πολύ καλύτερος στο wolf από ότι στο dallas, αν θες το πιστεύεις...αν δεν θες :smoke: :p

:o Αλήθεια;

Reaction score
2.193
147 Ronin 7 / 10

Εντυπωσιακή φωτογραφία, αλλά μέτριο έργο. Περίμενα περισσότερα. Ο Κuanu δεν χωνεύεται ρε παιδί μου

Η Shibasaki όμως .........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.541
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106