Ηλεκτρονικό τσιγάρο

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.326
Innokin svd itaste
Πραγματικα εχω παθει πλακα με την ποιοτητα κατασκευης του.την αισθηση στο χερι,και την δυναμη του! Mπορω να πω ότι είναι πολύ καλυτερο από το vamo που ειχα.
Αυτή την στιγμη η μπαταρια εχει πεσει στα 3,5v και συνεχιζει και δουλευει αψογα.
Για τα χρηματα του είναι μια αριστη επιλογή,και το προτείνω.
O κόφτης της μπαταρίας είναι στα 3,2V και δουλεύει πάρα πολύ καλά μέχρι εκεί.

Reaction score
60
Καλώς ήρθες Βασίλη! :)

Σαν παλιότερος απ' όλους, τι συμβουλές έχεις για 'μάς; Τι ατμίζεις;

Ατμιζω απο μηχανικα mod's Roller , Nemesis και Caravela

Το Roller , ειναι απο την Atmizoo , το Nemesis ειναι κλωνος αγορασμενος απο την Ηcigar και το Caravela κλωνος απο την Fasttech
http://www.fasttech.com/products/0/10006839/1540703-mixed-caravela-style-mechanical-mod-full-kit

Απο ηλεκτρονικα εχω ενα Lava 1,5 L-Rider και το πολυ αγαπημενο παντοδυναμο DNA 20 D

Το DNA 20 D ειναι μια πλακετα που την βαζεις σε σωληνα ή κουτακι. Εγω την εχω σε κουτακι , απο τον SEB

Ελληνας , που συναρμολογει τις πλακετες αυτες. Βεβαια υπαρχουν και αλλαπαιδια που μπορουν να το κανουν αυτο.

Αυτο ειναι το κουτακι με την πλακετα DNA 20 D που μπορει να μου δωσει 20 Watts στον ατμοποιητη μου.

Εδω ειναι με τον DID Short της ΜΜVapors.

Oι ατμοποιητες μου ειναι :
Diver απο Αtmistigue
Spheroid απο GP
DID απο ΜΜV
AGA Hydra απο UD
AGI απο UD
RSST απο Smoktech
AGA S Mini

Kαι σε λιγο καιρο θα εχω στην κατοχη μου και τον ΕVIVA απο Atmistigue.

Αν δεν κανω λαθος εινα στην παρεα σας και ο Jargon.

Διαδικτυακο φιλαρακι απο το φορουμ E-kapnisma.

Ειπαρχει και το φορουμ Greek Vapers.

Nα ειστε καλα παιδες και χαρηκα που σας βρηκα.......

Σαν συμβουλη θα ελεγα μόνο να μην δινετε και μεγαλη βαση στο τι λενε οι Κινεζοι για τα προϊοντα τους.
Το οτι εχει 2600 mAh ..... ναι εχει , αλλα το τι σου αποδιδει στον ατμ/τη μια μπαταρια των 5 Amperes ..................................

Kαλο ειναι το κουτακι για το οποιο μιλατε , αλλα δεν μπορει να κανει και πολλα αν εισαι λιγο αγριος ατμιστης και θελεις λιγο παραπανω γκαζι..........

Αν ψαξετε στην εδω αγορα για μοντς και ατμ/τες , θα βρειτε τα παντα και θα ειναι εγγυημενα απο τα κορυφαια μηχανακια του κοσμου.

Σαν κατασκευες τα Ελληνικα προϊοντα , ειναι κορυφαια σε ολο τον κοσμο , ειτε σε ατμ/τες , ειτε σε μοντακια , ειτε σε υγρα.

Να και κατι που ειμαστε πρωτοι..........

Last edited:

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Παρέλαβα και εγώ προχθές από fasstech, Nemesis & Kraken
Παίρνει μπαταρίες 18350, 18500, 18650, ενώ δέχεται και το kick.

Εδώ με την 18350, δίπλα στο ego.

upload_2014-4-9_22-35-45.png

Εδώ με dripping atomizer.
upload_2014-4-9_22-38-55.jpeg

Reaction score
39
To ΣΚ θα φτιάξω ένα custom DNA30d.. Για να δούμε τι θα βγεί :gamer:

Επίσης drippers - σε γενικές γραμμές - μακράν καλύτερη γεύση απο κανονικούς άτμο...Βέβαια είσαι όλη την ώρα με τα σκαθαροζούμια στο χέρι + το γεγονός οτι αν τον "ξεχάσεις" μετά ατμίζεις μεταλίλα και καμμένο βαμβάκι/φυτίλι (whatever u use) και πρέπει να τα αλλάξεις..

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Μίλησα σήμερα με τη varorsolution και με ενημέρωσαν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα παραλάβουν ανταλλακτικά γυαλάκια για τον ναυτίλο μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα με κόστος περίπου 6,00€.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Διαβάζοντας τα πολλά παραπάνω σχόλια αναρωτιέμαι αν η νικοτίνη είναι ανάγκη η άλλοθι για καταναλωτικές γουρουνιές .:rolleyes:
Επικρατεί μια λατρεία για τα μηχανάκια που καμμιά σχέση δεν έχει με την εξάρτηση νικοτίνης .
Έφτασε δε στο σημείο άντρας να καυχιέται οτι το "έχει πιό μικρό απ'όλους" :gotcha:
Πάτε καλά ρε :thumbsdown:

ΥΓ. η συντριπτική πλειονότητα είναι Χομσινεματζήδες .Τυχαίο........
Μην ξανακούσω λέξη περί δικάναλων χαϊεντάδων :fuckyou:

:lolsign:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.216
Εσύ καλύτερα να γράφεις σε άλλo thread αντί να σχολιάζεις εδώ.
Θα φτιάξουμε ένα που θα λέγεται "Ψευτοvapers που καπνίζουν κρυφά και κοροϊδεύουν τον εαυτό τους".
Μέλη ξέρετε ποιοί δύο θα είστε. :p

Reaction score
60
Μantasos
αν σου αρεσει το Dripping αλλα εxεις προβλημα με το οτι τελειωνει το υγρο γρηγορα , υπαρχει ατμ/της που χωραει 1.5 ml.

Ειναι ο 3D απο atmomixani

Πολυ ντουμανι και γευση , αλλα αυτο για το οποιο ειναι ξακουστος στον κοσμο ολο , ειναι για το χτυπημα που εχει.

Mε το Nemesis mod και το 69 mod , βιδωνει υβριδικα και σαν συνολο ειναι υπεροχο

Last edited:

Reaction score
15
11η μερα σημερα ακαπνος.
ατμηζω υγρο apache απο την ατμος και purity απο την halo. και τα δυο με 12νικοτινη και
σε 3 διαφορετικους ατμοποιητες.
το προβλημα μου ειναι οτι απο προχθες, δεν αισθανομαι και πολυ την γευση και το αρωμα
των υγρων. συμβαινει και σε σας αυτο παιδια και πως το αντιμετωπιζεται?

Reaction score
15
μηπως πρεπει να εχουμε 5 με 6 διαφορετικα υγρα της αρεσκειας μας ωστε η γλωσσα η μυτη και
το στομα γενικοτερα να μην συνηθιζει το υγρο?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.446
Members
38.317
Νεότερο μέλος
gap