- Reaction score
- 5.832
Εγω περνω την Umami και μου αρεσει πιο πολυ απο ολες οσες εχω δοκιμασει.Βάσεις ή αρώματα;
Βάσεις πάντως οι πιο γνωστές είναι:
UMAMI
Atmos Lab (καθαρές και μείγματα)
El Toro
Flavour Art
τι εννοείς το χάλασε?Ατμιζα Atmos Lab , αλλα εδω και λιγο καιρο το χαλασε το θεμα ο Πανος.
καλώς ήρθες κ πάλι.Κι εγώ στην παρέα των ατμιστών (ξανά) από την Κυριακή.
Από εξοπλισμό είμαι στα basic, αλλά λέω να ξοδευτώ αν δω φως μπροστά.
σαν να βλέπω την επόμενη είδηση στα κανάλια...Ζizik κοίτα τιμή που έχει το υγρό σου στο fasttech στα 30ml http://www.fasttech.com/products/1412/10004083/1297104
Εδώ έχει 12€, εκεί 3,80€!
Αν έκανες ένα συγκεκριμένο υγρό, όπως αυτό που έβαλα για παράδειγμα;θα αγόραζα απο εκεί υγρό?οχι. δεν υπάρχει λόγος.
Nαι αλλά δεν μπορείς να εισάγεις υγρά και μπαταρίες από Fasttech..Ζizik κοίτα τιμή που έχει το υγρό σου στο fasttech στα 30ml http://www.fasttech.com/products/1412/10004083/1297104
Εδώ έχει 12€, εκεί 3,80€!
Kαι κάτι λίγο πιο αναλυτικό επί των παραπάνω.Nαι αλλά δεν μπορείς να εισάγεις υγρά και μπαταρίες από Fasttech..
Kαι κάτι γενικό με τις τιμές από το συγκεκριμένο κατάστημα:
Πολλές εταιρίες έχουν προτεινόμενη (υποχρεωτική είναι βασικά) τιμή λιανικής πώλησης.Αν δούνε ότι κάποιος την ρίχνει βγάζουν μια ωραία ανακοίνωση(ala Innokin) όπου και τον κόβουν από επίσημο διανομέα.
Το ftech έχει μερικές εταιρίες που κάνουν μαζικές αγορές αντ' αυτού σε μεγάλες ποσότητες και πετυχαίνει τιμές χονδρικής χώμα.
Αν το καταλαβαίνουν αυτό οι κατασκευάστριες;
Φυσικά αλλά σιγά μην τους κόψουν.Μιλάμε για τεράστιο τζίρο.
Στη μέση φυσικά όλου αυτού είναι ο έρημος καταναλωτής που από τη μία θέλει να αγοράζει κάτι με ''εγγύηση'' ή να πάρει το ρίσκο του αγορά εξ' ανατολών.
Υ.Γ.Στην ίδια λογική κινούνται και 2-3 άλλα παρόμοια καταστήματα..
Μην το παρατήσεις!Που πα ρε κακομοίρη
Για μπαταρίες το 'ξερα αλλά για τα υγρά όχι.Nαι αλλά δεν μπορείς να εισάγεις υγρά και μπαταρίες από Fasttech..
Έρχονται άλλα κόλπα..Μην το παρατήσεις!
Κάνε δοκιμές, χάλασε 1-2 χιλιόμετρα σύρμα και 52-53 κιλά βαμβάκικαι θα το πετύχεις είμαι σίγουρος.
Μετά θα έχει πάρει αέρα το χέρι σου και θα τις φτιάχνεις για πλάκα!