Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
5.832
Παιδες καλησπερα.
Υπαρχουν και επισκευασιμοι ατμ/τες που δεν ειναι τοσο ακριβοι .

Οι ατμ/τες απο Fasttech , μπορει να εχουν τα μισα λεφτα , αλλα εχουν ακουστει πολλα για κακοτεχνιες και το κυριοτερο απ' ολα για σκουρια στις βιδες που βαζουμε την αντισταση.
Δεν αγορασα ατμ/τη απο Fasttech και δεν μπορω να ξερω ο ιδιος το τι και το πως , αλλα στα φορουμς του ηλ.τσ. πολλα παιδια λενε οτι ειχαν προβλημα.
Ειναι φυσικα και αυτοι που ολα τους πηγαν μια χαρα , αλλα εγω δεν το διακινδυνευω να το βαλω στο στομα μου.

Βεβαια πολλοι ατμ/τες επισκευασιμοι και μαλιστα απο τους καλους , ειναι Κινεζικοι......:lolsign: , γιαυτο οτι και να λεμε ειναι μόνο λογια........αν δεν δοκιμασεις , δεν μπορεις να ξερεις.....

Υπαρχουν ομως και οι μεταχειρισμενοι που ειναι κι αυτοι μια καλη περιπτωση ή μπορειτε να πατε σε μια συναντιση ατμιστων και να δειτε / δοκιμασετε / ρωτησετε κλπ. κλπ. κλπ. τα παιδια που ηδη κατεχουν διαφορους ατμ/τες και μοντακια και να σας βοηθησουν στο θεμα αυτο.

Αλλη βοηθεια ειναι η δοκιμη στο μαγαζι που τους πουλαει και το καλο ειναι οτι υπαρχουν πολλα μαγαζια και πολλες επιλογες σε ατμ/τες.

Υπαρχουν ατμ/τες επισκευασιμοι απο 20 € εως και 200 + €
Nαι.....διαβασα πολλες αναφορες για σκουριες σε ατμοποιητες απο fasttech. Θα τον αγορασω απο το καταστημα οπου ψωνιζω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο σε περιπτωση που συμβει κατι.
http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&path=61_93&product_id=551

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.131
Πριν λίγο καιρό τον είχε πιο φθηνά το συγκεκριμένο κατάστημα. :unsure:

Reaction score
5.832
Πριν λίγο καιρό τον είχε πιο φθηνά το συγκεκριμένο κατάστημα. :unsure:
Δεν ξερω Γιωργο.....αλλα πριν κανα μηνα στα 39 ευρω τον πηρε συναδελφος και του εκανε δωρο το οργανικο βαμβακι και συρμα για τις αντιστασεις.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.309
Nαι.....διαβασα πολλες αναφορες για σκουριες σε ατμοποιητες απο fasttech. Θα τον αγορασω απο το καταστημα οπου ψωνιζω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο σε περιπτωση που συμβει κατι.
http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&path=61_93&product_id=551
Mην ψαρώνεις.Το πιθανότερο είναι από ftech να αγοράζουν και τα μαγαζιά εδώ.

Reaction score
60
Δεν ειναι καθολου παραξενο το να αγοραζουν απο 'κει , αλλα θα μπορεις να πας και να του ζητησεις το λογο για το προβλημα σου.
Τωρα θα μου πεις τι να το κανω αυτο , οταν θα εχω ρουφηξει τη σκουρια ;;;;;;

Δεν σηναινει βεβαια οτι ειναι και ολοι για πεταμα. Απλα εγω δεν θα παρω ατμ/τη απο εκει. Ειναι προσωπικο το θεμα και μόνο.

Original οταν λενε , σημαινει οτι ειναι αντιγραφη 1:1 . Ειναι δηλαδη ιδιο με τον original σε ολα.
Τωρα το οτι η αποδωση ειναι κατωτερη , εχει να κανει απλα με το οτι δεν εχουν ακριβως τα ιδια υλικα.
Το αυθεντικο ειναι πολυ καλυτερο. Ο κλωνος ειναι απλα ενας καλος ατμ/της με μια απλα καλη αποδωση.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.175
Μου το είπαν προχθές στο ReplaceSmoke, θα πάρω οπωσδήποτε. Το μόνο κακό είναι ότι δε βλέπεις ποσότητα.

Reaction score
5.832
Περι καθαρισμου των κεφαλων bdc εχει αποψη κανεις?
Εχω τρεις σχεδον καινουργιες κεφαλες οπου ειχα δοκιμασει καποια αρωματα και θελω να τις καθαρισω λογω οτι δεν εχουν δουλεψει πανω απο μια μερα.

Διαβασα οτι αμα τις βαλω μεσα σε τσιπουρο και τις αφησω να καθαρισουν απο το υγρο,μετα να τις ξεπλυνω και να τις αφησω να στεγνωσουν καλα,η κεφαλες θα ειναι ενταξει. Ειναι κριμα να τις πεταξω.

Attachments

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.175
Καυτό νερό και υπομονή μέχρι να στεγνώσουν.

Προχθές έκλεισα τέσσερις μήνες χωρίς ούτε ένα τσιγάρο. Είμαι πολύ περήφανος. :D

Last edited:

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.131
Σωστά.

Για να επιταχύνεις το στέγνωμα, βάλε μερικές φορές στη τρύπα από πάνω χαρτί κουζίνας, να τραβήξει το νερό.

Reaction score
5.832
Tις καθαρισα με καυτο νερο τις δυο,και την αλλη την εβαλα μεσα σε τσιπουρο,ετσι για δοκιμη να δουμε αν ισχυει.

Αφου την εβαλα στο τσιπουρο μεσα,μετα απο 10 λεπτα το ειδα και ειχε παρει το χρωμα του υγρου οπου ειχα ατμισει. Αδειαζω το παλιο και βαζω νεο αμεσως. Στο πενταλπτο αλλαξε παλι χρωμα. Μαλλον κανει δουλεια!!!

Θα το δω μετα το στεγνωμα. Θα τις αφησω αρκετες μερες να στεγνωσουν καλα.

Reaction score
9
Νομιζω οτι δεν θα κανεις δουλεια με το να καθαρισεις την αντισταση....ο τυπος της αντιστασης αυτης εχει κατι απο καρτομαιζερ...δηλ δεν εχει φυτιλι.. .οποτε και να στεγνωσει θα σου βγαζει μια "μουχλιλα"

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.309
Γίνεται και με βαμβάκι για όποιον δεν έχει φυτίλι.
Παραδόξως είναι πιο εύκολο από του Ναυτίλου..

Reaction score
15
παιδια πιο επιβαρυντικη για τον οργανισμο πια ειναι; (βηχας κτλ.)
η pg (Προπυλενική γλυκόλη)
η vg (Φυτική Γλυκερίνη)
?????

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.355
Members