Ηλεκτρονικό τσιγάρο

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
εξαρτάται από τον οργανισμό του καθενός.
είναι ξερόβηχας?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
παιδια πιο επιβαρυντικη για τον οργανισμο πια ειναι; (βηχας κτλ.)
η pg (Προπυλενική γλυκόλη)
η vg (Φυτική Γλυκερίνη)
?????
Η νικοτίνη .Μην έχεις καμμιά αμφιβολία γι αυτό .
Η γλυκερίνη κάνει ντουμάνι Ή γλυκόλη κάνει κάψιμο στο λαιμό

profi

Reaction score
1.438
P.S:έχω την εντύπωση πως ο Nitecore κάνει νερά,μια τα λαμπάκια του,μια η ίδια μπαταρία φορτίζει στη μια θέση ενώ στην άλλη θέση την δείχνει γεμάτη.κ με λογική χρήση(την ίδια με τις προηγούμενες μέρες δηλαδή) κρατάνε οι μπαταρίες σημαντικά λιγότερο.
καμία ιδέα?
τελικά μάλλον* ήταν ο nitecore.
το αποτέλεσμα οι 2 πρώτες μπαταρίες που πήρα είναι πλέον πρακτικά άχρηστες μέσα σε 2 μήνες(εδώ κ ένα μήνα είχαν τραγικά μικρή διάρκεια).
πλέον η μία βγαίνει από τον φορτιστή στα 3.7ν κ μετά από 2-3 τζούρες πέφτει στα 3.5ν
η δεύτερη βγαίνει στα 3.7ν κ κρατάει 2,5 ώρες το πολύ(700mah).

κ τρείς καινούργιες που μέσα σε 2 εβδομάδες έχουν χάσει ένα ποσοστό της χωρητικότητας τους(3.9ν με 4.0ν)

ο nitecore αντικαταστάθηκε σήμερα,οι πρώτες 2 μπαταρίες την παρασκευή ή το σάββατο(δεν είχαν σήμερα) κ οι τρείς καινούργιες θα είναι υπό παρακολούθηση.

όλες είναι aw imr 18350 700mah

μισώ τις μπαταρίες γενικά 15 χρόνια τώρα κ συνεχίζω...τις μισώ :D
τελείως τυχαίο γεγονός ο προβληματικός φορτιστής αλλά τις μισώ.

*λέω μάλλον γιατί το ψυχολογικό δεν μου έχει φύγει κ από εκεί που γλυκοκοίταζα τον nitecore με τις 4 θέσεις τώρα κοιτάω φορτιστές μοντελισμού ξανά.

Reaction score
29
Δεν ξέρω αν είμαι off topic αλλά ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπεται να βάλω ένα mod για πούλημα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.025
Φυσικά!

Στις αγγελίες όμως, όχι εδώ.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Σχωράτε με αν έχει ξαναμπεί...

Είδα το video και ξελιγώθηκα ρε πστ μ!

Reaction score
5.832
Εδω και λιγες μερες πηρα τον davide anyvape. Ενω αποδιδει αψογα,παρατηρησα οτι δημιουργει φυσαλιδες την ωρα που τραβαω την τζουρα. Τον ελυσα,τον καθαρισα,εβαλα καινουργια αντισταση,αλλα το προβλημα δεν λυθηκε.

Attachments

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.148
Επηρεάζουν το άτμισμα οι φυσαλίδες;

profi

Reaction score
1.438
κ σήμερα θα σε ρώταγα αν σου ήρθε.
φταίω φταίω,θα δικαιωθώ όμως.
ο μήνας είναι ψέμα,λιγότερο.:p
αν αποφασίσεις μετά οτι δεν σου αρέσουν οι ναυτίλοι να δω τι θα ακούσω :D

γενικότερα τα ταχυδρομεία κατέβασαν ρολά στις γιορτές.σήμερα μου ήρθε κάτι που είχα παραγγείλει πρίν την μεγάλη εβδομάδα απο Αγγλία,απο εταιρία που ό,τι άλλο έχω πάρει έχει κάνει 4-5 μέρες.

οι φυσαλίδες είναι φυσιολογικές κ πρέπει να συμβαίνουν.κ στο nautilus γίνεται.όταν κάποια στιγμή η αρνητική πίεση μέσα στο τανκ αυξηθεί επειδή κατεβαίνει η στάθμη του υγρού έρχεται η φυσαλίδα.
αν είναι συχνές είναι πρόβλημα όπου αρχίζει η διαρροή ή το μπουρμπουληθρέ άτμισμα.

Reaction score
5.832
κ σήμερα θα σε ρώταγα αν σου ήρθε.
φταίω φταίω,θα δικαιωθώ όμως.
ο μήνας είναι ψέμα,λιγότερο.:p
αν αποφασίσεις μετά οτι δεν σου αρέσουν οι ναυτίλοι να δω τι θα ακούσω :D

γενικότερα τα ταχυδρομεία κατέβασαν ρολά στις γιορτές.σήμερα μου ήρθε κάτι που είχα παραγγείλει πρίν την μεγάλη εβδομάδα απο Αγγλία,απο εταιρία που ό,τι άλλο έχω πάρει έχει κάνει 4-5 μέρες.

οι φυσαλίδες είναι φυσιολογικές κ πρέπει να συμβαίνουν.κ στο nautilus γίνεται.όταν κάποια στιγμή η αρνητική πίεση μέσα στο τανκ αυξηθεί επειδή κατεβαίνει η στάθμη του υγρού έρχεται η φυσαλίδα.
αν είναι συχνές είναι πρόβλημα όπου αρχίζει η διαρροή ή το μπουρμπουληθρέ άτμισμα.
Φυσαλιδες βλεπω και οταν ειναι γεματο το τανκ,αλλα ελαχιστες και πολυ μικρες.
Οσο κατεβαινει το υγρο η φυσαλιδες μεγαλωνουν.

Στο ατμισμα δεν εχω κανενα προβλημα.

profi

Reaction score
1.438
αφού δεν έχεις πρόβλημα μην αγχώνεσαι,είναι φυσιολογικές.

μιας κ το θυμήθηκα έκλεισα 2 μήνες :)

μετά την αλλαγή του nitecore έχω αρχίσει να ηρεμώ πάλι με τις μπαταρίες :)

η αντίσταση του dripper έκλεισε μήνα κ αυτή,κ είναι σχεδόν ο μόνος ατμοποιητής που χρησιμοποιώ :):)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
Κι εγώ περιμένω russian, ένα μήνα σχεδόν... Ο profi φταίει! :p
Στην ίδια μοίρα είμαστε.Άτιμεεεεεεεεεεεεεεε profi!!

Τελικά στην Ελλάδα δεν παιζόμαστε.Ψάχνεις να βρεις κάποιον οικονομικό dripper και τρως πόρτα σχεδόν παντου.Άντε λες να την κάνω την αμαρτία και να πάω σε κάτι καλό.Αμ δε.Μόνο κάποιοι ελληνικοί,οι οποίοι είναι εξαιρετικοί.
Και γιατί δεν αγοράζεις αυτούς ρε μάστορα;Ε γιατί θέλω να δω και μερικούς ακόμα να κατανοήσω ποιός με βολεύει.

profi

Reaction score
1.438
Κι εγώ περιμένω russian, ένα μήνα σχεδόν... Ο profi φταίει! :p
Στην ίδια μοίρα είμαστε.Άτιμεεεεεεεεεεεεεεε profi!!

Ααααααατιμη κοινωνία...εγώ για το καλό σας το έκανα :p είναι το επόμενο λογικό βήμα

έχω τον trident V2 από ebay(κλώνος είναι κ αυτός,απλά το αναφέρω γιατί του FT τώρα εμφανίστηκε κ δεν αξίζει...περιμένεις την επόμενη παρτίδα αν θέλεις)

τον trident V1 από FT,συγκεκριμένα αυτόν
https://www.fasttech.com/products/1411/10005256/1418702

αλλά καλύτερα πάρε την A2 έκδοση.(όλοι οι v1 έχουν ηλίθια o-rings ακόμα κ ο γνήσιος αλλά στρώνουν με τον καιρό)

καλός μου φαίνεται κ του fabvape κ υπάρχει κ διαθέσιμος πλέον (δεν τον έχω αλλά είναι ίδιος με τον trident V1)

καλός είναι κ ο spiral (δεν τον έχω,έχω δοκιμάσει όμως λίγες τζούρες σε κατάστημα με ego μπαταρία κ ήταν καλός)

http://www.vapeland.gr/επισκευασιμοι-ατμοποιητες/the-dripper-spiral

μου φαίνεται όμως πολύ πιο δύσκολος στο στήσιμο ( σύρμα nr-r-nr ) κ δεν έχω πειστεί οτι προσφέρει κάτι παραπάνω ώστε να μπώ στον κόπο να ενώσω σύρματα.έχει κ περιορισμένο χώρο με το κεραμικό...δεν ξέρω δεν μου αρέσει εμένα προσωπικά.επίσης αν θέλεις να αλλάξεις φιτίλι πρέπει να ξανά φτιάξεις αντίσταση.
not for me.

ακόμα κ αυτός
http://www.atmosfaira.com/octopus-rda.html

αλλά με σημαντικά προβληματικό σχεδιασμό air flow (έχει ο pbusardo βίντεο με αυτόν που δοκιμάζει πρώτη φορά βαμβάκι κ microcoil...οι εντυπώσεις του στο 20:00 )

κ έχει κ το FT ίδιο με καλό air flow.

όταν έψαχνα για εμένα κοίταζα για fabvape,zenith V2,atomic,trident,helios κ δεν θυμάμαι τι άλλο αλλά όλοι της ίδιας λογικής...για τους λόγους που αναφέρει το βίντεο στο τρίτο λεπτό(οκ εγώ ήθελα κ παραπάνω throat hit χωρίς την αγωνία μην μου έρθει γεύση καμένου πλαστικού που θα φύγει πολύ δύσκολα)

έλεγα οτι θα πειραματιστώ κ εγώ...αλλά μπα

έχω ακόμα τις ίδιες πρώτες αντιστάσεις στους επισκευάσιμους μου,μόνο βαμβάκι αλλάζω κάθε 4-5 μέρες κ γίνεται σαν καινούργιο.:D

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
Για τον dripper του Leo ψηνόμουν και εγώ αλλά με ενοχλεί το ότι δεν έχει air flow control.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.349
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent