profi
Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
- Reaction score
- 1.438
εξαρτάται από τον οργανισμό του καθενός.
είναι ξερόβηχας?
είναι ξερόβηχας?
Η νικοτίνη .Μην έχεις καμμιά αμφιβολία γι αυτό .παιδια πιο επιβαρυντικη για τον οργανισμο πια ειναι; (βηχας κτλ.)
η pg (Προπυλενική γλυκόλη)
η vg (Φυτική Γλυκερίνη)
?????
τελικά μάλλον* ήταν ο nitecore.P.S:έχω την εντύπωση πως ο Nitecore κάνει νερά,μια τα λαμπάκια του,μια η ίδια μπαταρία φορτίζει στη μια θέση ενώ στην άλλη θέση την δείχνει γεμάτη.κ με λογική χρήση(την ίδια με τις προηγούμενες μέρες δηλαδή) κρατάνε οι μπαταρίες σημαντικά λιγότερο.
καμία ιδέα?
Οχι Δημητρη. Δεν εχω δει κατι. Γευση,ντουμανι ολα καλα!!Επηρεάζουν το άτμισμα οι φυσαλίδες;
Φυσαλιδες βλεπω και οταν ειναι γεματο το τανκ,αλλα ελαχιστες και πολυ μικρες.κ σήμερα θα σε ρώταγα αν σου ήρθε.
φταίω φταίω,θα δικαιωθώ όμως.
ο μήνας είναι ψέμα,λιγότερο.
αν αποφασίσεις μετά οτι δεν σου αρέσουν οι ναυτίλοι να δω τι θα ακούσω
γενικότερα τα ταχυδρομεία κατέβασαν ρολά στις γιορτές.σήμερα μου ήρθε κάτι που είχα παραγγείλει πρίν την μεγάλη εβδομάδα απο Αγγλία,απο εταιρία που ό,τι άλλο έχω πάρει έχει κάνει 4-5 μέρες.
οι φυσαλίδες είναι φυσιολογικές κ πρέπει να συμβαίνουν.κ στο nautilus γίνεται.όταν κάποια στιγμή η αρνητική πίεση μέσα στο τανκ αυξηθεί επειδή κατεβαίνει η στάθμη του υγρού έρχεται η φυσαλίδα.
αν είναι συχνές είναι πρόβλημα όπου αρχίζει η διαρροή ή το μπουρμπουληθρέ άτμισμα.
Στην ίδια μοίρα είμαστε.Άτιμεεεεεεεεεεεεεεε profi!!Κι εγώ περιμένω russian, ένα μήνα σχεδόν... Ο profi φταίει!![]()
Κι εγώ περιμένω russian, ένα μήνα σχεδόν... Ο profi φταίει!![]()
Στην ίδια μοίρα είμαστε.Άτιμεεεεεεεεεεεεεεε profi!!