gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.307
Ναι, 15 σπείρες σε κάθε μία και θα βγει η αντίσταση σα σιδηρόδρομος..Όσο θες τις κάνεις φιλαράκι.
Άμα κάνεις πολλές σπείρες και στις δύο, ανεβαίνουν τα Ωμ.
Ναι, 15 σπείρες σε κάθε μία και θα βγει η αντίσταση σα σιδηρόδρομος..Όσο θες τις κάνεις φιλαράκι.
Άμα κάνεις πολλές σπείρες και στις δύο, ανεβαίνουν τα Ωμ.
Ήρθε ο Τσινέζος.
![]()
WANT...κ αφού λύσω το σφύριγμα το δίνεις όπου θέλεις ( εγώ έξω από την κλήρωση )Επειδή πήρα δυο, χαρίζω το δεύτερο που απλώς δοκιμάστηκε για λίγο.
Αν είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι, θα κάνουμε κλήρωση.
Δημητρη στην τρυπα εισαγωγης αερα βαλε ενα πολυ μικρο σφουγγαρακι,τοσο μικρο ωστε να μην παει σφιχτα και κλεισουν οι ποροι απο το σγουγγαρακι.Μετά το στήσιμο που μου έκανε ο profiστο ρωσο-91%-τσινέζο, συμπεράσματα:
1. Σφυρίζει η τρύπα και με ενοχλεί. Πολύ.
2. Αν και υπάρχει διαφορά στο άτμισμα απο το Nautilus, δεν είναι μεγάλη στα λίγα watts που ατμίζω εγώ.
3. Ποιότητα καλή κινέζικη, αλλά όχι σπουδαία προφανώς.
4. Δεν είναι για τεμπέλαρους.
Επειδή πήρα δυο, χαρίζω το δεύτερο που απλώς δοκιμάστηκε για λίγο.
Αν είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι, θα κάνουμε κλήρωση.
Δεν υπάρχει ιδανική τάση,παρά τάσεις ασφαλείας και αυτό έχει να κάνει με τις μπαταρίες που χρησιμοποιούνται.Μια ερώτηση κυρίως στους κατόχου Provari (αν έχει σημασία βέβαια η συσκευή) , σε πια τάση ατμίζεται , η ποια θεωρείται ίσως ιδανική τάση.
Δεν μπορούσα να περιμένω για αυτό που μου είχες πει και πήρα Nautilus και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.Άρα στα 4V είσαι στα 7,8 watt και στα 4,5V στα 11,25watt.
Μάθε τις πράξεις γιατί θα έχει test στην επόμενη συνάντηση
Mε τον Vivi Nova ευχαριστημένος;
Τους Ναυτίλους μάλλον με βλέπω να τους παροπλίζω αν βγει σωστός ο Russian.Δεν μπορούσα να περιμένω για αυτό που μου είχες πει και πήρα Nautilus και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.
Έχω σπάσει ήδη ένα Pirex και έχω παραγγείλει και ένα μεταλλικό.