Tesla

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
11.094
Λέω ότι υπάρχει λόγος που αυτοκίνητα τέτοιου μεγέθους θεωρούνται επαγγελματικά. Και ένας είναι ακριβώς το μέγεθος. Δεν χωράει σε καμία δημόσια θέση στάθμευσης, είναι φαρδύ ακόμα και για μια λωρίδα κυκλοφορίας. Το ότι κανένας δεν έχει σκεφτεί ακόμα μέγιστο όριο στο πλάτος των οχημάτων δεν σημαίνει ότι οι δρόμοι της Ευρώπης που σχεδιάστηκαν για άμαξες και οι θέσεις στάθμευσης που προβλέπουν πλάτος 1,80 είναι συμβατές με τέτοια οχήματα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.013
Λίγο μετά το εργοστάσιο στο Βερολίνο, ήρθε η ώρα και γι'αυτό στην Κίνα: παραδόσεις από το νέο έτος.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.013
Ακόμα υψηλότερες επιδόσεις! Χαχαχαχαχαχχαχαχα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.013

Περί οδηγικής συμπεριφοράς.. 😎

ΥΓ.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.013
Αυτό δεν είναι κούπα καφέ αλλά ρουκέτα. :roflmao:

Μαμώ τις αμερικανιές τους μέσα. :punish:
Γνήσιο θερμός της Τέσλα είναι!
Διπλού τοιχώματος, εξαιρετικής ποιότητας.
Φυσικά δεν είναι για καφέ, αλλά για νερό.
Έχει άλλο προϊόν (κούπα καφέ με καπάκι) για καφέ, να στο δείξω άμα θες, το έχω. 😁🤣😂

Για το μέγεθος του θερμός που βλέπεις, να σε ενημερώσω πως το αντίστοιχο της Πόρσε είναι μεγαλύτερο! Το έχω κι αυτό! Χαχαχαχαχαχχαχαχα

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.602
Έχει "παγούρια" από Αμέρικα που είναι σαν τα τετράλιτρα για λάδια αυτοκινήτου. Αυτό να πάρεις. :roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.013
Αυτά τα επώνυμα "παγούρια" και κούπες για χρήση στο αυτοκίνητο που έχω πάρει, είναι μεν αρκετά ακριβά, αλλά άμα βάλεις παγάκια εκεί μέσα, θα μείνουν παγάκια για καμιά 10-αρια μέρες.

Τρελή θερμομόνωση, απίστευτα προϊόντα.

Reaction score
169
Black Friday για Model 3 από Hertz:
Μάλλον πρόκειται για μεταχειρισμένα προ-Highland μοντέλα βάσει της φωτογραφίας στην σελίδα και του γεγονότος ότι δίνει εγγύηση 2-3 μηνών (που υπονοοεί ότι έχει λήξει η εργοσταστιακή εγγύηση).
Αποκτήστε τώρα το Tesla Model 3 Long Range AWD σε μπλε χρώμα, μέσα από τη Black Friday προσφορά της Autohellas Hertz.
Η προσφορά ισχύει έως 01/12/2025 ή μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων οχημάτων και με άμεση παραλαβή.

Πρόκειται για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων από τον στόλο μας.

Το μίσθωμα περιλαμβάνει συντήρηση και επισκευή βλαβών, αντικατάσταση αυτοκινήτου, 24ωρη οδική βοήθεια, τέλη κυκλοφορίας και ασφαλιστική κάλυψη.

Όροι Μίσθωσης
  • Μίσθωση από 1 μήνα
    ✔ 1.500 χλμ/μήνα
    ✔ Χωρίς προκαταβολή
    ✔ 2 μήνες εγγύηση
  • Μίσθωση 1 έτους
    ✔ 18.000 χλμ/έτος
    ✔ Χωρίς προκαταβολή
    ✔ 3 μήνες εγγύηση
  • Μίσθωση 2 & 3 ετών
    ✔ 15.000 χλμ/έτος
    ✔ Χωρίς προκαταβολή
    ✔ 3 μήνες εγγύηση

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.619
Μάλλον πρόκειται για μεταχειρισμένα προ-Highland μοντέλα βάσει της φωτογραφίας στην σελίδα και του γεγονότος ότι δίνει εγγύηση 2-3 μηνών (που υπονοοεί ότι έχει λήξει η εργοσταστιακή εγγύηση).
Δεν "δίνει εγγύηση" 2-3 μηνών. Είναι leasing, δεν σε αφορά η εργοστασιακή εγγύηση. Όταν λέει 2 ή 3 μήνες εγγύηση, προφανώς εννοεί πόσων μηνών μισθώματα πρέπει να δώσεις ως εγγύηση.

Επίσης το "προ-Highland" θα το έβρισκα πολύ τραβηγμένο, που να βρήκαν καινούργια προ-Highland αυτοκίνητα; Δεν στο λέω με βεβαιότητα φυσικά, αλλά μην κρίνεις από τη φωτογραφία που επέλεξε να βάλει ο designer στη σελίδα, ο οποίος/οποία μπορεί να έχει τόση σχέση με τα αυτοκίνητα όση έχω εγώ με την κβαντική μηχανική (ή μάλλον λιγότερη).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.688
Members
38.597
Νεότερο μέλος
CRAZYHOG