Tesla

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
11.094
Λέω ότι υπάρχει λόγος που αυτοκίνητα τέτοιου μεγέθους θεωρούνται επαγγελματικά. Και ένας είναι ακριβώς το μέγεθος. Δεν χωράει σε καμία δημόσια θέση στάθμευσης, είναι φαρδύ ακόμα και για μια λωρίδα κυκλοφορίας. Το ότι κανένας δεν έχει σκεφτεί ακόμα μέγιστο όριο στο πλάτος των οχημάτων δεν σημαίνει ότι οι δρόμοι της Ευρώπης που σχεδιάστηκαν για άμαξες και οι θέσεις στάθμευσης που προβλέπουν πλάτος 1,80 είναι συμβατές με τέτοια οχήματα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.008
Λίγο μετά το εργοστάσιο στο Βερολίνο, ήρθε η ώρα και γι'αυτό στην Κίνα: παραδόσεις από το νέο έτος.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.008
Ακόμα υψηλότερες επιδόσεις! Χαχαχαχαχαχχαχαχα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.008

Περί οδηγικής συμπεριφοράς.. 😎

ΥΓ.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.008
Αυτό δεν είναι κούπα καφέ αλλά ρουκέτα. :roflmao:

Μαμώ τις αμερικανιές τους μέσα. :punish:
Γνήσιο θερμός της Τέσλα είναι!
Διπλού τοιχώματος, εξαιρετικής ποιότητας.
Φυσικά δεν είναι για καφέ, αλλά για νερό.
Έχει άλλο προϊόν (κούπα καφέ με καπάκι) για καφέ, να στο δείξω άμα θες, το έχω. 😁🤣😂

Για το μέγεθος του θερμός που βλέπεις, να σε ενημερώσω πως το αντίστοιχο της Πόρσε είναι μεγαλύτερο! Το έχω κι αυτό! Χαχαχαχαχαχχαχαχα

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.597
Έχει "παγούρια" από Αμέρικα που είναι σαν τα τετράλιτρα για λάδια αυτοκινήτου. Αυτό να πάρεις. :roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.008
Αυτά τα επώνυμα "παγούρια" και κούπες για χρήση στο αυτοκίνητο που έχω πάρει, είναι μεν αρκετά ακριβά, αλλά άμα βάλεις παγάκια εκεί μέσα, θα μείνουν παγάκια για καμιά 10-αρια μέρες.

Τρελή θερμομόνωση, απίστευτα προϊόντα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.683
Members
38.596
Νεότερο μέλος
kspirit