- Reaction score
- 5.832
Nαι.....διαβασα πολλες αναφορες για σκουριες σε ατμοποιητες απο fasttech. Θα τον αγορασω απο το καταστημα οπου ψωνιζω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο σε περιπτωση που συμβει κατι.Παιδες καλησπερα.
Υπαρχουν και επισκευασιμοι ατμ/τες που δεν ειναι τοσο ακριβοι .
Οι ατμ/τες απο Fasttech , μπορει να εχουν τα μισα λεφτα , αλλα εχουν ακουστει πολλα για κακοτεχνιες και το κυριοτερο απ' ολα για σκουρια στις βιδες που βαζουμε την αντισταση.
Δεν αγορασα ατμ/τη απο Fasttech και δεν μπορω να ξερω ο ιδιος το τι και το πως , αλλα στα φορουμς του ηλ.τσ. πολλα παιδια λενε οτι ειχαν προβλημα.
Ειναι φυσικα και αυτοι που ολα τους πηγαν μια χαρα , αλλα εγω δεν το διακινδυνευω να το βαλω στο στομα μου.
Βεβαια πολλοι ατμ/τες επισκευασιμοι και μαλιστα απο τους καλους , ειναι Κινεζικοι......, γιαυτο οτι και να λεμε ειναι μόνο λογια........αν δεν δοκιμασεις , δεν μπορεις να ξερεις.....
Υπαρχουν ομως και οι μεταχειρισμενοι που ειναι κι αυτοι μια καλη περιπτωση ή μπορειτε να πατε σε μια συναντιση ατμιστων και να δειτε / δοκιμασετε / ρωτησετε κλπ. κλπ. κλπ. τα παιδια που ηδη κατεχουν διαφορους ατμ/τες και μοντακια και να σας βοηθησουν στο θεμα αυτο.
Αλλη βοηθεια ειναι η δοκιμη στο μαγαζι που τους πουλαει και το καλο ειναι οτι υπαρχουν πολλα μαγαζια και πολλες επιλογες σε ατμ/τες.
Υπαρχουν ατμ/τες επισκευασιμοι απο 20 € εως και 200 + €
http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&path=61_93&product_id=551