gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.274
τιποτις ......Kώστα τι γνωρίζεις για σούπερ ακαριαίο στην περιοχή 20-45? (ονλυ μουζικ)
Grimm Ls1τιποτις ......
ποια ηχεια εχεις ;
πλακα κανεις !!!!Grimm Ls1
καλοακουστα!!Grimm Ls1
Ένας είμαι, οπότε ο ενικός είναι οκ!καλοακουστα!!
για μουσικη μονο χρειαζεστε το sub, απ οτι ειπατε...
αυτα ερχονται με δυνατοτητα να "φορεσουν" και τα δικα τους sub στη βαση τους, ετσι δεν ειναι?...
YΓ: sorry για το off-topic
Εμμέσως,πλην σαφώς,και εσύ παραδέχεσαι οτι οι του κινηματογράφου με τα συστήματα τους δεν ακούνε μουσική αλλά ήχους......αν θέλει ο Δημήτρης ας το βάλει στα του ήχου.
Kώστα respect γιά τις γνώσεις σου και ταυτόχρονα το low profile στύλ σου.!!!
ΔΕΝ θα ήθελα να το πώ, αλλά οι αθρώποι αυτοί ιεράρχησαν αλλοιώς (5.1) τα γούστα τους, οπότε εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Κάπου συναντιέμαστε βέβαια, είναι σίγουρο!Εμμέσως,πλην σαφώς,και εσύ παραδέχεσαι οτι οι του κινηματογράφου με τα συστήματα τους δεν ακούνε μουσική αλλά ήχους
Τσού, τα καλά λόγια πρέπει να λέγονται ΚΑΙ να γράφονται για τέτοιους ανθρώπους.
Ναι το καημένο, στόμα έχει και μιλιά δεν έχει.Kώστα respect γιά τις γνώσεις σου και ταυτόχρονα το low profile στύλ σου.!!!
Δεν ονομάζεται η δική μας κατηγορία "ήχος"...Εμμέσως,πλην σαφώς,και εσύ παραδέχεσαι οτι οι του κινηματογράφου με τα συστήματα τους δεν ακούνε μουσική αλλά ήχους
Εγώ πολύ συχνά κοιμάμαι σαν πουλάκι, το menu της ταινίας με νανουρίζει μέχρι το πρωί στη γνωστή ένταση.Άν όμως καθίσω να δω ταινία εκεί, θά καταντήσω αλκοόλας....τόσο έντονο τοπίο ερεθισμάτων χρειάζεται πολυυυυυυυυύ οινόπνευμα κατόπιν ή κάνα lexo για να πάω για ύπνο.
Ένας είναι ο θεός, ο ημίθεος. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλοι θεούληδες, ένας εκ των οποίων είναι ο Κώστας.Οι βόρειοι έχουν άλλο θεό.........
παλιοσειρά και δεν γνωρίζεις τα βασικά
Να γράψεις στο τετράδιο 100φορές την λέξη Ολυμπιακός
Και ο Ζαπ είναι αλλά καίγεται στο ζέσταμα.
Ε, τοτε μεινε εκει που εισαι, στη μουσικη!Εμμέσως,πλην σαφώς,και εσύ παραδέχεσαι οτι οι του κινηματογράφου με τα συστήματα τους δεν ακούνε μουσική αλλά ήχους