Heavy Metal

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.480
Τα 30 καλύτερα τραγούδια του Heavy metal (σύμφωνα με το oneman.gr). Για πείτε, συμφωνείτε, διαφωνείτε και γιατί.

Προσωπικά, από μια γρήγορη ματιά που έριξα στη λίστα, διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και πλαγίως με την συμπερίληψη των Nirvana στη λίστα. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ! (no further comments, γιατί θα με στείλουν για banιο...) Επίσης, ούτε οι Guns n' Roses έπρεπε να είναι στη λίστα, αλλά είπα να το αφήσω εδώ...

Christiana

Muzik
Reaction score
10.299
Τα 30 καλύτερα τραγούδια του Heavy metal (σύμφωνα με το oneman.gr). Για πείτε, συμφωνείτε, διαφωνείτε και γιατί.

Προσωπικά, από μια γρήγορη ματιά που έριξα στη λίστα, διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και πλαγίως
Και διαγωνίως επίσης...
Καταρχήν,στα 30 καλύτερα,θα πρέπει να είναι σίγουρα 30 μόνο των Manowar :D

Απο εκεί και πέρα,δεν αποτελούν σωστό κριτήριο οι προσωπικές μουσικές προτιμήσεις ενός.
Τώρα,αν αναφέρεται στα 30 καλύτερα για εκείνον,κατανοητό και σεβαστό.

Ειδάλλως ...Απο εδώ,ο υπόλοιπος κόσμος!

Reaction score
40
Kαλά κ εγώ θεωρώ τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο χέβι μέταλ (χωρίς πλάκα) δεν σημαίνει βέβαια οτι είναι,μάλλον ο συντάκτης κάτι εχει καταλάβει λάθος δεν εξηγείται αλλιώς...Ξεκινάει να λέει για τα 25 χρόνια του στο μέταλ,τους 3000 δίσκους του και μετα μου βάζει Nirvana,Guns n roses και το No οne like you μέσα στα καλύτερα στο ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ,έλα ξεκόλλα!!Δε λέω πάνω απο τα μισά θα τα έβαζα κ εγώ,κάποια όμως μάλλον μπήκαν για να μη νιώθει ο εναλλακτικός αναγνώστης (no offence κ εγω το διαβάζω) του oneman οτι δε ξέρει τίποτα...

Reaction score
1.153
Διαφωνούμε.Γιατί ο συντάκτης έχει την επαφή με το metal που είχε 16χρονος μεταλλάς στα 90s.

Και διαγωνίως επίσης...
Καταρχήν,στα 30 καλύτερα,θα πρέπει να είναι σίγουρα 30 μόνο των Manowar :D
χχαχαχαχαχ..

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.480
Διαφωνούμε.Γιατί ο συντάκτης έχει την επαφή με το metal που είχε 16χρονος μεταλλάς στα 90s.
Το κακό πού είναι; Κι εγώ ήμουν στη δεύτερη δεκαετία της ζωής μου στα 90's, μια χαρά metalο βγήκα!:p

Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι η βασική μου διαφωνία είναι με τον αριθμό των τραγουδιών - 30 είναι πολύ λίγα για να αντιπροσωπεύσουν 4 και πλέον δεκαετίες μουσικής.

Reaction score
1.153
Το κακό πού είναι; Κι εγώ ήμουν στη δεύτερη δεκαετία της ζωής μου στα 90's, μια χαρά metalο βγήκα!:p
Κι εγώ το ίδιο...ο συντάκτης όμως μάλλον "ζει" ακόμη σε εκείνη τη δεκαετία..

Τί θεριό είναι αυτό?

Σε αυτο ταιριαζει αυτο..

Mastabah-We Are

:p
Τί λε ρε φίλε τώρα!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.566
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Alex Nik