YBA 2Δ HC-DT

Sokovb

Επαγγελματίας
Reaction score
275
Πωλείται ή ανταλλασεται με μεγαλύτερης ισχύος τελικό ο ανωτέρω ενισχυτης . Θεωρείται ένας απο του καλύτερους κ μουσικοτερουs τελικούς της εταιρείας είναι σε άριστη κατάσταση στην συσκευασία του ..τιμη 1900€... Δεκτη ακρόαση - έλεγχος . Τηλ. 6936839131.

Attachments

Reaction score
152
Ας μου επιτραπεί από τη διαχείριση να εκφράσω την εύλογη απορία μου:
Αφού είναι τόσο μουσικός και ποιοτικός ο ενισχυτής της αγγελίας, σύμφωνα με την (copy/paste από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του) περιγραφή του πωλητή, γιατί αλλάζει συνεχώς χέρια και δεν στεριώνει πουθενά εδώ και ένα μήνα ;
Τελικά, οι "μηχανάκηδες" που σε μια βδομάδα, με συνοπτικές διαδικασίες, πωλούν τα μηχανήματα, καλύτερα να μην τα εκθειάζουν. Τα δυσφημούν.
Και για τον συγκεκριμένο ενισχυτή είναι, πραγματικά, κρίμα...

Reaction score
1.659
Ας μου επιτραπεί από τη διαχείριση να εκφράσω την εύλογη απορία μου:
Αφού είναι τόσο μουσικός και ποιοτικός ο ενισχυτής της αγγελίας, σύμφωνα με την (copy/paste από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του) περιγραφή του πωλητή, γιατί αλλάζει συνεχώς χέρια και δεν στεριώνει πουθενά εδώ και ένα μήνα ;
Τελικά, οι "μηχανάκηδες" που σε μια βδομάδα, με συνοπτικές διαδικασίες, πωλούν τα μηχανήματα, καλύτερα να μην τα εκθειάζουν. Τα δυσφημούν.
Και για τον συγκεκριμένο ενισχυτή είναι, πραγματικά, κρίμα...
Για να σου λύσω την απορία, οι δύο τελευταίοι ιδιοκτήτες, έκαναν και οι δύο το ίδιο λάθος. Νόμιζαν ότι μπορούν με ένα ποιοτικό καταπληκτικό ενισχυτή των 70 watt να οδηγήσουν ηλεκτροστατικά. Άλλο όμως να παίζει δυνατά και άλλο να οδηγεί... Εγώ το είπα στον φίλο μου τον Σωκράτη αλλά δεν με άκουσε..
Μην τον κακολογείς όμως για αυτά που γράφει, γιατί όντως είναι αλήθεια. Απλώς δεν μπορεί να κουνήσει ικανά το Martin Logan που κατά σύμπτωση είναι ίδιο με το ηχείο του Ιορδάνη...
Πάντως το να μπορείς να δοκιμάζεις μηχανήματα με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να εκταμειεύεις χρήματα, είναι πραγματικά ταλέντο!

Reaction score
152
Aγαπητέ artvoice, μέχρι να σκεφτεί κάποιος να ανεβάσει το αντίστοιχο talent show στην τηλεόραση, όπου μηχανάκηδες της μιας βδομάδας, όπως ο Σωκράτης, εσύ (κατά δική σου ομολογία και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος και σε προσβάλω) και πολλοί άλλοι φίλοι τoυ forum, σίγουρα θα διαπρέψουν, διηγούμενοι τις ατελείωτες τράμπες που έχουν κάνει, σταματήστε τουλάχιστον να απαξιώνετε (με τον τρόπο σας) μηχανήματα, που κάποιοι, σαν πρώτοι αγοραστές, μάτωσαν για τα αποκτήσουν.
Χωρίς καμία διάθεση φιλονικίας.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.824
Αρκεί αγόρια, εδώ είναι αγγελία. Ανοίξτε thread με το ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα. ;)

Reaction score
1.659
Εγώ πάντως το δηλώνω... Ούτε που θα εμφανιστώ στο talent show...Θα με κατατροπώσει ο Σωκράτης!
Μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντως δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτό που γράφεις γιατί έχεις δίκιο...

Sokovb

Επαγγελματίας
Reaction score
275
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσει το θέμα ... Ο ενισχυτης μου ήρθε σαν "ρέστα" απο ανταλαγη κ φυσικά δεν κάνει για τα odyssey κ για αυτό ζητάω ανταλλαγη με μεγαλύτερο .. Τώρα για τον "φίλο" που ίσως με θεωρεί " μηχανάκια " τον δικαιολογω γιατί απλά δεν με ξέρει ..20 χρονια συνεχόμενα με τα ίδια μηχανάκια ( Graaf otl gm200 - Graaf 13.5 k SF guarnieri homage) ήρθε η ώρα της αλλαγής .... Επίσης τον Yba οποίος θέλει μπορεί να τον δοκιμάσει στο σύστημα του κ να γράψειτις εντυπώσεις του .κ επίσης τον "φίλο " steliosake που γνωρίζει απο Μηχανακιδες τον ενημερώνω ότι είμαι κ μηχανοβιος κ αλλάζω moto κάθε 3-4 χρονια ....

Last edited:

nima

Banned
Reaction score
618
Impedance

4 Ohms, 1 at 20kHz

:o
Αρκεί αγόρια, εδώ είναι αγγελία. Ανοίξτε thread με το ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα. ;)
Άνοιξε μας εσύ ένα γουστάρουμε. :laugh:

Sokovb

Επαγγελματίας
Reaction score
275
Μηχανά,κοβιος κ εσυ ε?? χε χε ..

Επειδή τελικός βρέθηκε , δεκτη πλέον ανταλλαγη με προενισχυτη ...

Last edited by a moderator:

Sokovb

Επαγγελματίας
Reaction score
275
Ο ενίσχυτης δόθηκε ανταλλαγη ... Κώστα καλές ακροάσεις κ να προσεχείς το "μωρό"'!!!

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.608
Members
38.721