Y
Yiannis_B
Guest
....οι εποχές αλλάζουν......τα ηχεία μένουν....Ωχ .....το παπαγαλακι της Location........εμιλησε!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by a moderator:
....οι εποχές αλλάζουν......τα ηχεία μένουν....Ωχ .....το παπαγαλακι της Location........εμιλησε!!!!!!!!!!!!!!
εχω λιωσει απο τα γελια ρε κωλοβλαχε γιδογαμη............ΑΣΤΑΔΗΑΛΑΝΑΠΑΤΕ
Να πάρετε και την ψαρόβαρκα μαζί.Αν ειναι να παμε Καρπενις, θα παμε μεσω Βολου ....
Τωρα που το λες , δεν αποκλειεται να εχεις και καμμια βαρκα κρυμενη σε καμμια ντουλαπα .....Να πάρετε και την ψαρόβαρκα μαζί.
εχω ενεργα με ακρα! και πολλααα βατ!ok, σαν ML!!!
Νικ αξίζει να τα πάρεις σπίτι σου για λίγο, θα στάδινα αν έμενα Αθήνα, επειδή ξέρω τι μάμουνος είσαι και πόσο γουστάρεις να την βρίσκεις βράδυ με κλασσική.
εχω ενεργα με ακρα! και πολλααα βατ!
Αυτό το "μόλις", πόσος καιρός είναι;μολις παρουσιασω τα ηχεια μου να δω πως θα τα μαζευεις...
μπεεε, δε νομίζω να μετριέται σε καιρό...Αυτό το "μόλις", πόσος καιρός είναι;
...την πληροφορία την έχει ο Dapost...αλλά είναι ορκισμένος...Αυτό το "μόλις", πόσος καιρός είναι;
δεν χωρανε στο Photobucket και ψαχνει νεο ανεβαστικο server .......Αυτό το "μόλις", πόσος καιρός είναι;
άλλοι έχουν τόνομα κιάλλοι...κουνάν τα ράμφη...Απαπαπαπαπα.....παπαγαλιασε ο τοπος δω μεσα............
....οι εποχές αλλάζουν......τα ηχεία μένουν....
Τίποτε δεν ξέρω, κρυφά τα κρατάει από όλους. Θέλει να κάνει το ντεπούτο το κι αυτός, όπως όλοι μας. Κάτι από Ελβετία μεριά υποψιάζομαι πάντως......την πληροφορία την έχει ο Dapost...αλλά είναι ορκισμένος...