'' ΕΝΑ ARTVOICE ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ VISATON MONITOR 890 MKII''

Reaction score
1.659
Γρανίτης 3 εκατοστά μπιζουταρισμένος στις άκρες, με αυλάκι 4 χιλιοστά γύρω γύρω και βάθος ένα εκατοστό για να κουμπώνει το καπάκι απο plexi-glass! Δυστυχώς η χάραξη του λογότυπου της Michell στο πάνω μέρος, ναυάγησε γιατί έπρεπε να μου επανασχεδιάσει μακετίστας το σήμα σε γραμμική μορφή.

IMG_9239.jpeg

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Δυστυχώς η χάραξη του λογότυπου της Michell στο πάνω μέρος, ναυάγησε γιατί έπρεπε να μου επανασχεδιάσει μακετίστας το σήμα σε γραμμική μορφή.
Και για δε ρώταγες ρε γειτονόπουλο;

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Αντώνη αν ξέρεις, μπορώ να το κάνω εκ των υστέρων.
Στείλε ΠΜ με το λογότυπο στην μεγαλύτερη δυνατή διάσταση που θα το βρείς στο γκούγκλη και πές μου και σε τί μέγεθος το θές.

ΑΝ γίνεται, πολύ ευχαρίστως. :hi:

nima

Banned
Reaction score
618
Υπάρχει original kit όχι ακριβό που μετατρέπει το Gyro SE σε GyroDec "A Michell Gyro SE can always be converted into a GyroDec by purchasing a plinth and dustcover.",
επίσης αυτό,
το HR supply το έχεις; καλώδιο ποιο έχεις; κεφαλή;

Reaction score
1.659
Υπάρχει original kit όχι ακριβό που μετατρέπει το Gyro SE σε GyroDec "A Michell Gyro SE can always be converted into a GyroDec by purchasing a plinth and dustcover.",
επίσης αυτό,
το HR supply το έχεις; καλώδιο ποιο έχεις; κεφαλή;
Νίκο τα είχα δεί αυτά, αλλά η λύση που βρήκα, εκτος του ότι είναι πολύ πιό οικονομική (120 ευρώ) μου αρέσει και καλύτερα γιατί το κάνει πιό εντυπωσιακό. Το πικάπ έχει δεχθεί κάποια αναβάθμιση στο πηγάδι, που δεν ξέρω τι είναι γιατί δεν την έκανα εγώ. Τα καλώδια είναι Van den hul αλλά ούτε και αυτά γνωρίζω πιά ακριβώς είναι. Η κεφαλή είναι η STANTON 881S γιατί την έβαλα εγώ...
Κάποια στιγμή (το λέω πολύ καιρό αλλά δεν έχω βρεί χρόνο) θέλω να επικοινωνήσω με τον πρώτο ιδιοκτήτη στην Λάρισα για να μου πεί τι ακριβώς αναβαθμίσεις έχει. Όσον αφορά το HR supply , το θεωρώ πολύ ακριβό γι'αυτό που προσφέρει και δεν θα το πάρω, εκτός αν το έχεις διπλό και μου το χαρίσεις:gotcha:

nima

Banned
Reaction score
618
Όπως σου έχω πει το είχα παλιά το Gyro SE με άλλο βραχίονα, κάποια στιγμή έδωσα το πλατό σκέτο, δεν είχα καμία αναβάθμιση, μακάρι να είχα να σου πουλήσω να κονομήσω :p, STANTON; χμμμμμ, phono stage;

Reaction score
1.659
Δεν θέλω χμμμμμμ! Είναι η κεφαλή που μου αρέσει!!

Άλλωστε η όλη στάση ζωής μου είναι λίγο ρετρό!!

Phono stage to Cary PH-302 MKI με καινούργιες λαμπίτσες!
Και μιά σημείωση...Δεν αγοράζω ποτέ καινούργιους και ακριβούς δίσκους! Για μένα το πικάπ είναι συναίσθημα και άκουσμα των παλιών ρετρό κομματιών που βρίσκω σε παλιές συλλογές, σε άψογη κατάσταση σε πολύ καλές τιμές.
Άλλωστε θα έχεις δεί ότι όταν ξεμένω πουλάω δίσκους καταπληκτικούς με 5 ευρώ, και την άλλη βδομάδα που έχω λεφτά παίρνω τους διπλάσιους!

Reaction score
772
Να σου ζήσει η κόρη και να ευτυχήσει, με ωραία μουσική μέσα στο σπίτι. Με το μαλακό το volume τώρα στην αρχή, ε;

Reaction score
1.659
Να σου ζήσει η κόρη και να ευτυχήσει, με ωραία μουσική μέσα στο σπίτι. Με το μαλακό το volume τώρα στην αρχή, ε;
Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!
Το volume ειναι πάντα σε λογικά επίπεδα, αλλά πάντα υπάρχει μουσική στο σπίτι!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.024
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic