Οι αδερφοί -όχι Γκριμ- της Grimm Audio και για την πιστότητα,o L o S και ο 1. Όλο μαζί?

Reaction score
2.566
Λοιπόν, George σήμερα ήμουν τυχερός και ξαναπήρα τη δόση μου, στο πλαίσιο μιας πολύ όμορφης και μεγάλης παρέας, στο πολύ ζεστό και φιλόξενο σπίτι του Χρήστου...και θυμήθηκα τον αβίαστο, φυσικό και ακριβή ήχο τους, με την μεγάλη και ρεαλιστική σκηνή, στην οποία προστέθηκε πλέον και ένα ακριβές, εκτεταμένο και άψογα ενσωματομένο στο φάσμα χαμηλό! Η Grimmάτσα μου ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένη και φαντάζομαι πώς θα είναι η δική σου που τα κατέχεις κιόλας...εξαιρετική επιλογή!!;)

Reaction score
3.910
Ωραία!!
Εσείς τα ακούσατε νωρίτερα απο μένα, επλίζω να το ευχαριστηθήκατε δεόντως!!

Reaction score
8.905
Γιώργο, μια κουβέντα μόνο γιατί δεν ξέρω αν θα ανοίξουν νέο θέμα οι "φωτογράφοι", άλλος ήχος & επιβάλλονται!

Και από τα παραλειπόμενα, μια από τις καλύτερες συγκεντρώσεις.... έτσι για να ζηλέψεις διπλά....:D

Last edited:

Reaction score
152
Δεν ήξερε ότι βιάζεσαι κιόλας...μήπως θες και προσωπικό μήνυμα με πλήρη ανάλυση?
Πες του ευχαριστώ για την απάντηση και για το ανεξάντλητο χιούμορ του (μιας και ανέλαβες ενδιάμεσος... :wink:)

Reaction score
2.566
Απάντησα όπως θα απαντούσε οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος... ...σε ευχαριστούμε κι εσένα για τη πηγαία ευγένεια και φιλικότητα που συνεχίζει να διακρίνει τον τρόπο γραφής σου...

Reaction score
152
Προς άρση κάθε παρεξήγησης: Η υποχρέωση του αγαπητού Geomiat να μου απαντήσει είναι ευθέως ανάλογη με το δικαίωμά μου να τον ρωτήσω. Τώρα γιατί οι ενδιάμεσοι συνεχίζουν...
Ευχαριστώ.

Last edited:

Reaction score
8.905
Μήπως χρειαστούν, πάλι, άλλες 250 (ή και παραπάνω...) ώρες στρωσίματος για να έχουμε περιγραφή εντυπώσεων ;
Αυτός ο χώρος (εδώ) φημίζεται για την ελευθερία απόψεων κλπ, μπορείς να γράψεις τα δικά σου σχόλια για τα Grimm και γενικά την άποψή σου, θα ενδιέφερε και άλλους πιστεύω....;)

Reaction score
2.566
Προς άρση κάθε παρεξήγησης: Η υποχρέωση του αγαπητού Geomiat να μου απαντήσει είναι ευθέως ανάλογη με το δικαίωμά μου να τον ρωτήσω. Τώρα γιατί οι ενδιάμεσοι συνεχίζουν...
Ευχαριστώ.
Σαφώς... απλά υπάρχει ένα θεματάκι με τον τρόπο που θέτεις τις ερωτήσεις σου προς αγνώστους σε σένα...anyway, πολύ σωστά, δεν μου πέφτει λόγος και πίστεψέ με, δεν έχω καμία διάθεση να το συνεχίσω, απλά μου έκανε εντύπωση κι έχω κι εγώ δικαίωμα να την εκφράσω...όπως εντύπωση επίσης μου κάνει και που από ότι φαίνεται δεν καταλαβαίνεις τον τρόπο σου...καλή τύχη στην αναζήτηση απαντήσεων λοιπόν...

Last edited:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Η βραδια ηταν απλα μοναδικη.....φιλοξενη με μπολικα καλαμπουρια-πειραγματα και γελια.......
Γιωργοοοοο......να παρεις τα σαμπια------ΤΑΧΙΣΤΑ φιλαρακι....τρελλο συχνοτικο δεσιμο με το 8ιντσο και το τβιτερ!!!!!!
θα επανελθω.......γιαιτ αξιζει αυτο το Α-grimm ι........!!!!!!!

Reaction score
152
Σαφώς... απλά υπάρχει ένα θεματάκι με τον τρόπο που θέτεις τις ερωτήσεις σου προς αγνώστους σε σένα...anyway, πολύ σωστά, δεν μου πέφτει λόγος και πίστεψέ με, δεν έχω καμία διάθεση να το συνεχίσω, απλά μου έκανε εντύπωση κι έχω κι εγώ δικαίωμα να την εκφράσω...όπως εντύπωση επίσης μου κάνει και που από ότι φαίνεται δεν καταλαβαίνεις τον τρόπο σου...καλή τύχη στην αναζήτηση απαντήσεων λοιπόν...
Έχει περάσει ένα 24ωρο από το (είναι αλήθεια) ελαφρώς αδόκιμο ερώτημά μου και, πέρα από ένα like, δεν έχεις πάρει ακόμα την έγκριση να απαντάς για λογαριασμό του άμεσα ενδιαφερόμενου - και ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ που νομιμοποιείται άλλωστε να μου απαντήσει - geomiat, για το αν μπορώ, πράγματι, να του απευθύνω τέτοιο ερώτημα, έστω και αν δεν γνωριζόμαστε προσωπικά (!!!)
Αυτό θα πρέπει να σε ανησυχεί...

Από την άλλη, αν η διαχείριση πιστεύει ότι ερωτήσεις πρέπει να γίνονται μόνο από διαπιστευμένα μέλη και πάντως υψηλής αναγνωρισιμότητας (που αναμφισβήτητα εγώ δεν διαθέτω), κακό για το forum...

Ας έρθουμε στην ουσία τώρα: Το εκλεκτό μέλος του forum geomiat, με την αγορά του συγκεκριμένου συστήματος, πρωτοπόρος ων, ανοίγει άγνωστους δρόμους για την κοινότητα. Οι μόνες ακουστικές εντυπώσεις που είχαμε οι περισσότεροι για το σύστημα, προέρχονταν κυρίως από την τελευταία έκθεση (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει...). Και να, έρχεται ο geomiat, με τόλμη και πίστη στην επιλογή του και υποβάλλεται σε μία σημαντική εκταμίευση χρημάτων, εν μέσω πανθομολογούμενης κρίσης, αναζητώντας καινούργιες ηχητικές απολαύσεις.
Η ερώτησή μου προς τον geomiat (αν δεν είχε λοιδωρηθεί και υποτιμηθεί βάναυσα, από τους αποκλειστικούς αντιπρόσωπους της εν Ελλάδι λογικής...) αφορούσε ασφαλώς τον ίδιο και ουσιαστικά του ζητεί να μας περιγράψει (με το γλαφυρό τρόπο που καλά κατέχει) το συναίσθημα που βιώνει κάποιος, που επενδύει 14.000 ευρώ και αλλά πόσα ακόμα για τα sub τώρα, αλλά είναι υποχρεωμένος να αναμείνει (και υπομείνει ίσως...) 250 ώρες στρωσίματος, που μεταφράζονται σε δύο (2) ημερολογιακούς μήνες, μέχρι να επιβεβαιώσει εαυτόν και αλλήλους ότι, τελικά, καλώς προχώρησε στην σημαντική αυτή αγορά.
Θέλω να πιστεύω ότι αφορά και μένα (τον άγνωστό σου) και την κοινότητα, αλλά και τον αντιπρόσωπο ακόμα, που με το παράδειγμά σου, θα πείσει τους μελλοντικούς-εν δυνάμει αγοραστές, ότι πράγματι αξίζει να περιμένει κανείς 250 και πλέον ώρες στρωσίματος, ώστε το ΥΠΕΡΟΧΟ, κατά πως φαίνεται, αυτό σύστημα να ξεδιπλώσει τις αρετές του!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.833
Δε χρειάζεται τίποτα απ' αυτά παιδιά, κι εγώ εν μέρει χιουμοριστική την κατάλαβα την ερώτηση του steliosake.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Κατα αρχας θα ηθελα Στελιο και Αλεξανδρε να το παμε ποιο χαλαρα το πραγμα....μουπες -σουπα-του πα ...δεν θα βγαλλει πουθενα το πραγμα κυριοι!
Απο την αλλη βρε Στελλιο γιατι θα πρεπει να κανει παντα το μυαλουδακι μας σκεψεις περιεργες του στυλ --τα παλια μελη με το χρονικο κυρος τους και απο την αλλη τα νεα μελη με τα λιγοτερα δικαιωματα......δεν τις καταλαβα ποτε μου αυτες και το κερατο μου δεν ισχυε ποτε κατι τετοιο ...παντα ειχαμε ελευθερια αποψεων με σαφως την αναλογη ενθερμη υποστηριξη απο καποιους σε μηχανες η υλοποιησεις που τελος παντων γουσταρουν-πιστευουν και απο την αλλη αυτους που δεν τις ασπαζονταν......ε και?
παντα ετσι δεν γινεται σε μια ιντερνετικη κοινοτητα ελευθερης βουλησης ?

Δεν χρειαζεται λοιπον να την βλεπουμε στραβα και το κυριοτερο ας μην βαζουμε σε μονιμη βαση την διαχειριστικη ομαδα οτι εν μερει φταιει που δειχνει ανεχεια και τα συναφη......ημαρτον με αυτην την καραμελιτσα.....
Αυτα που γραφω αφορουν ολους με αναλογες σκεψεις .....

Αιντε λοιπον παμε παρακατω .....

Γιωργο ζητω συγνωμη για την παρεμβαση στο θεμα που εχεις ξεκινησει !!!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.162
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas