Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.842
Τα SEAS είναι πανθομολογούμενο οτι με το στρώσιμο αλλάζουν .Το λένε και οι ίδιοι στα pdf οτι η Fs αλλάζει μετά από 100+ώρες μασάζ στις αναρτήσεις τους .
Μια συχνότητα που δεν έχει κορυφές στον χώρο, αντιστροφή φάσης στο ένα sub, τα βάζεις τα woofer αντικριστά, και σε 3-4 μέρες είσαι έτοιμος.Τα SEAS είναι πανθομολογούμενο οτι με το στρώσιμο αλλάζουν .Το λένε και οι ίδιοι στα pdf οτι η Fs αλλάζει μετά από 100+ώρες μασάζ στις αναρτήσεις τους .
Εεετς πέστα ρε Κωστή ναμ. !Μετά από 250 ώρες, αυτό που στρώνει είναι ο εγκέφαλος, λόγω εξοικείωσης. Οι νορβηγοί μιλάνε για στρώσιμο, απλώς, για να πάνε με τα νερά των απανταχού θιασωτών του χαϊενδικού τουπέ, ώστε να μην επηρεάζονται οι πωλήσεις, αφού αυτοί είναι οι πελάτες τους. Αν χρειαστεί, θα πουν και για στρώσιμο του καλωδίου ρεύματος, ακόμα και για το στρώσιμο του αέρα - και θα το αναφέρουν και στις προδιαγραφές. Άι τώρα...
μια πικρή αλήθεια .Με τα sub αλλάζουν πολλά επί τα βελτίω .Πραγματικα θα τα επαιρνα χωρις τα σαμπ ανετα, αλλα θα φροντιζα να μην τα ακουσω με τα σαμπ... γιατι θα τρωγομουν...
Άμα το λες εσύ, ιέτς θάν', ...αυτιά γράψτι αλάθος, ο αποπαν ήταν άμαθος!Μετά από 250 ώρες, αυτό που στρώνει είναι ο εγκέφαλος, λόγω εξοικείωσης. Οι νορβηγοί μιλάνε για στρώσιμο, απλώς, για να πάνε με τα νερά των απανταχού θιασωτών του χαϊενδικού τουπέ, ώστε να μην επηρεάζονται οι πωλήσεις, αφού αυτοί είναι οι πελάτες τους. Αν χρειαστεί, θα πουν και για στρώσιμο του καλωδίου ρεύματος, ακόμα και για το στρώσιμο του αέρα - και θα το αναφέρουν και στις προδιαγραφές. Άι τώρα...
Μάνομ', δεν ξέρω μαναμ' τι λεν τα pdf για τα μεγάγωνα της εταιρείας.Τα SEAS είναι πανθομολογούμενο οτι με το στρώσιμο αλλάζουν .Το λένε και οι ίδιοι στα pdf οτι η Fs αλλάζει μετά από 100+ώρες μασάζ στις αναρτήσεις τους .
Δεν το ανοιγεις να τα μεταφερεις γιατι θελω και εγω να γραψω για χθες αλλα δεν μπορω εδω ........Νικο ....μηπως να ανοιξουμε ενα νεο θεμα με το χθεσινο meeting για να μην χαλασουμε την παρουσιαση του Γιωργου η το αφηνουμε ως εχει????
Ευχαριστώ για το ταχύρυθμο μάθημα ελιτισμού που μας έδωσες. Άντε και στη λέσχη Bilderberg μεγάλε, δε σε χωράει εδώ...Όσο αφορά τα άλλα σημαντικά, είναι γνωστή η εκτίμησή μου στο ήθος των γραφομένων του ep4nder, διαβάζω τα ποστς του πάντα με ενδιαφέρον, πάντα έχει να πεί πράγματα.
Έχουμε ανταλλάξει και 2 κουβέντες εκ του σύνεγγυς και η εικόνα μου δεν άλλαξε, τον εκτιμώ και τον ευχαριστώ που απάντησε αντ' εμού σε ποστ κάποιου ανθρώπου τον οποίο δεν γνωρίζω σε κανένα πεδίο της όποιας του δραστηριότητας, διότι όντως δεν είχα σκοπό να απαντήσω για τους λόγους που ανέφερε ο ep4nder τους οποίους τους βρίσκεις στο κουτάκι που γράφει απόξω "κοινή λογική"
Τώρα σχετικά με την εκτεταμμένη ανάλυση αυτού του ανθρώπου, έχω να πω ότι συμφωνώ απόλυτα, μπράβο και κάποια στιγμή και με σύνθεση και ότι καλό επιθυμεί στη ζωή κλπ κλπ.
Από τις ελάχιστες περιπτώσεις (προσωπική γνώμη εκφράζω) που επαγγελματίας του χώρου καλεί τόσο κόσμο στον προσωπικό -καταπληκτικό χώρο του.
Πέρα από τα Grimm και την μεγαλη παρέα όλη η βραδιά ήταν αφιερωμένη στις ...τέχνες.
Ευχαριστώ για το κάλεσμα ,πέρασα υπέροχα!
Μόνο εδώ;είπα δεν θα ξαναγράψω εδώ αλλά άλλαξα γνώμη