Οι αδερφοί -όχι Γκριμ- της Grimm Audio και για την πιστότητα,o L o S και ο 1. Όλο μαζί?

Reaction score
3.910
Τελικα ρε παιδες υπαρχει ενδιαφερον να μαθουμε πως παιζει ενα ηχειο σαν το LS 1 η οχι?
και να απωλέσουμε την ευαρέσκεια παρακολούθησης υψηλών νοημάτων σπανίων εγκεφάλων?
Σύνελθε φίλε, δεν έχουμε συχνά τέτοιες ευκαιρίες!8-)

Reaction score
152
και να απωλέσουμε την ευαρέσκεια παρακολούθησης υψηλών νοημάτων σπανίων εγκεφάλων?
Σύνελθε φίλε, δεν έχουμε συχνά τέτοιες ευκαιρίες!8-)
Τελικά, η συντεχνία είναι ανίκητη. Καληνύχτα Κεμάλ...

nima

Banned
Reaction score
618
Φίλε αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να επηρεάζουν τους πάντες με βαρύγδουπα σχόλια συνοδευόμενα με μυθιστορηματικού τύπου γραφή και με τεκμηριωμένες επιστημονικά αποδείξεις (βλέπε τεχνικά χαρακτηριστικά και μετρήσεις) κάνουν μέγιστο λάθος!

Reaction score
8.905
Και πως πρέπει να αξιολογούνται οι εκάστοτε συσκευές πρωτίστως.... με το αυτί? Μην τρελαθούμε και τελείως Νικολάκη....;)

Edit: Αυτό που θεωρείς εσύ μέγιστο λάθος... είναι ο σωστός και ασφαλής δρόμος!

D

deleted user 10898

Guest
Οκ
Παμε λοιπόν...
Εχθές άκουσαν το ηχειο 30 άτομα.
Κανεις δεν διάβασε προδιαγραφές.
Αφου δεν θέλετε προδιαγραφές αλλα ακροάσεις και εμπειρίες, σας λέμε οτι κατα τη χτεσινή ακρόαση το ηχειο τσακιζε οτι κυκλοφορεί στην κατηγορία τιμής του για πλάκα.
Μα για πολυ πλάκα.
Και εχω εμπειρίες και ακροάσεις με πολυ ακριβότερα συστηματα και στον ίδιο χώρο μάλιστα.
Οκ?
Χωρις PDF και χωρις γνώσεις 30ατομα μπορούν να το επιβεβαιώσουν.
Οχι για να πεισθεί ο κάθε νικολακης σαν εμένα, αλλα για να έχετε και αποψη εσείς που θέτε εμπειρίες.
Καλυφθήκατε?

Last edited by a moderator:

D

deleted user 10898

Guest
Επίσης, οποίος θελει γράφει οποίος θελει την κάνει.
Διακριτικά ομως, δεν θελουμε ενημέρωση...
Το ηχειο ειναι στημένο και θα ειναι στο athensmastering...
Οποίος θελει μπορεί να το ακούσει οποτε θελει.
Το ηχειο δεν το πήρα γιατι
Α) ειναι ηχειο high end και εγω δεν ειμαι
Β)δεν εχω λεφτά
Γ)πηρα ηχειο μη high end.

Reaction score
8.905
Εγώ είχα την τύχη και το είχα ακούσει αρχικά στην Athens Pro Audio.
Για μένα ήταν μεγάλο "μάθημα" και γενικά ότι είχα ακούσει εκεί μέσα. Από εκεί άλλαξα και "κατεύθυνση" γενικώς!
Υπάρχουν άπειρα σχόλια που έχω κάνει κατά καιρούς, το ηχείο έπαιζε εξαιρετικά αλλά αισθανόμουν (στα γούστα μου) ότι μου έλειπε το χαμηλό...και ένιωθα ελαφρώς την πίεση (υπερφόρτωση) που έτρωγε το μίντ,
Χθες λοιπόν που το άκουσα στο σπίτι του Χ. Χατζηστάμου με το σάμπ (δηλαδή σε οικιακό χώρο χωρίς φροντίδα) απλά ήταν πάλι εξαιρετικό και χωρίς να μου λείπει τίποτα!
Γιώργαρε τα έχουμε πει πολλάκις, ξέρεις ποια θα είναι η επόμενη κίνηση, και να σε ολοκληρώσει σαν άντρα ρε παιδί μου...:prankster:

Reaction score
3.910
Επίσης, οποίος θελει γράφει οποίος θελει την κάνει.
Διακριτικά ομως, δεν θελουμε ενημέρωση...
Το ηχειο ειναι στημένο και θα ειναι στο athensmastering...
Οποίος θελει μπορεί να το ακούσει οποτε θελει.
Το ηχειο δεν το πήρα γιατι
Α) ειναι ηχειο high end και εγω δεν ειμαι
Β)δεν εχω λεφτά
Γ)πηρα ηχειο μη high end.
Νίκο τι εννοείς High End?
Ή τι "διαφορετικό" High End είναι αυτό απο το σύνολο των συσκευών που κατέχεις.o_O

Reaction score
8.905
Και επειδή το αστείο με τους παπαγάλους.... κάποιοι το έχουν παρεξηγήσει και παρερμηνεύσει.... το παρακάτω σας το αφιερώνω!

Ο τρόπος του παπαγάλου
Για να διευκρινίσει τον τρόπου του Σουφισμού και να αποσαφηνίσει τους κανόνες του, ο Μοουλάνα, πολύ γνωστός στο δυτικό κόσμο, είπε την εξής ιστορία:

Υπήρχε κάποτε ένας έμπορος που είχε έναν όμορφο παπαγάλο στο κλουβί. Καθώς ετοιμαζόταν να φύγει σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ινδία, ο παπαγάλος του είπε «Θα σου ήμουν πολύ ευγνώμων εάν, μόλις φτάσεις στην Ινδία, δώσεις τους χαιρετισμούς μου στους φίλους μου τα πουλιά που ζουν εκεί και να τους πεις ότι ζω εδώ σε ένα κλουβί».
Ο έμπορος δέχτηκε αυτή την ακίνδυνη παράκληση.
Μόλις έφτασε στην Ινδία πήγε σε ένα μεγάλο δέντρο όπου ζούσε μια αποικία πολύχρωμων παπαγάλων, παρόμοιων με τον δικό του. Όπως το είχε υποσχεθεί, μετέφερε τα χαιρετίσματα.
Μόλις τελείωσε την ομιλία του, ένας από τους παπαγάλους έπεσε στο έδαφος και παρέμεινε αδρανής.
Ο έμπορος μας εντυπωσιάστηκε από αυτό.
Όταν επέστρεψε σπίτι, πολύ αμήχανος και στενοχωρημένος από αυτό το γεγονός ότι μπορεί να είχε προκαλέσει το θάνατο ενός όμορφου ινδικού παπαγάλου, είπε στο δικό του πουλί τι είχε συμβεί. Εκείνη τη στιγμή ο παπαγάλος του έπεσε από το ξύλο του κλουβιού του, προφανώς εξαιτίας μιας ξαφνικής καταληπτικής αποπληξίας.
Ο έμπορος μας πήρε το πουλί από το κλουβί και το άφησε στο περβάζι του παραθύρου, σκοπεύοντας να το θάψει αργότερα στον κήπο.
Έμεινε εμβρόντητος όταν είδε το όμορφο πουλί να πετάει μακριά προς το πλησιέστερο δέντρο και να εκφράζει τις ευχαριστίες του με αυτά τα λόγια:
«Μου διηγήθηκες την εμπειρία σου με τα όμοια μου πουλιά στην Ινδία και μου μετέφερες το μήνυμα τους, λέγοντας μου πώς να βγω από την φυλακή μου. Χωρίς να το γνωρίζεις, μου είπες το μυστικό της ελευθερίας μου. Σε ευχαριστώ φίλε μου!»....

Last edited:

Reaction score
3.910
Εγώ είχα την τύχη και το είχα ακούσει αρχικά στην Athens Pro Audio.
Για μένα ήταν μεγάλο "μάθημα" και γενικά ότι είχα ακούσει εκεί μέσα. Από εκεί άλλαξα και "κατεύθυνση" γενικώς!
Υπάρχουν άπειρα σχόλια που έχω κάνει κατά καιρούς, το ηχείο έπαιζε εξαιρετικά αλλά αισθανόμουν (στα γούστα μου) ότι μου έλειπε το χαμηλό...και ένιωθα ελαφρώς την πίεση (υπερφόρτωση) που έτρωγε το μίντ,
Χθες λοιπόν που το άκουσα στο σπίτι του Χ. Χατζηστάμου με το σάμπ (δηλαδή σε οικιακό χώρο χωρίς φροντίδα) απλά ήταν πάλι εξαιρετικό και χωρίς να μου λείπει τίποτα!
Γιώργαρε τα έχουμε πει πολλάκις, ξέρεις ποια θα είναι η επόμενη κίνηση, και να σε ολοκληρώσει σαν άντρα ρε παιδί μου...:prankster:
Μπίλ δεν σου κρύβω ότι αυτή η υπερφόρτωση του μιντ μέχει καταρρακώσει!!:fuckyou:

Πάω να γυαλίσω το σκάφος, έχω ενδιαφερόμενο αγοραστή αύριο...άτιμα σαμπ!!:download:

D

deleted user 10898

Guest
Νίκο τι εννοείς High End?
μια φορα και εναν καιρο ηταν ενας ξυλεμπορας με μαγαζακι στο κολωνακι.
Στην δευτερη σελιδα του high fidelity διαφημιζε τα μηχανακια του λεγοντας πως το high end ξεκιναει στο πεντοχιλιαρο.
5 για ηχεια 5 για ενισχυτη 5 για προενισχυτη = 15 χιλιαρικα, οσο τα grimm.
(αυτος φυσικα εβαζε και τα καλωδια, που φυσικα ειναι συσκευη και αφφτα..)
τελικα εκλεισε πριν την κριση,
αλλα μας ειχε προσφερει ωρες χαρας εδω μεσα.
ετσι λοιποοον φιλε γιωργο,
εγω και ο κογιας δεν μπορουμε να παρουμε τα Grimm.
Ειναι του Ανω Ακρου...
(στερνη μου γνωση....)

Reaction score
3.910
μια φορα και εναν καιρο ηταν ενας ξυλεμπορας με μαγαζακι στο κολωνακι.
Στην δευτερη σελιδα του high fidelity διαφημιζε τα μηχανακια του λεγοντας πως το high end ξεκιναει στο πεντοχιλιαρο.
5 για ηχεια 5 για ενισχυτη 5 για προενισχυτη = 15 χιλιαρικα, οσο τα grimm.
(αυτος φυσικα εβαζε και τα καλωδια, που φυσικα ειναι συσκευη και αφφτα..)
τελικα εκλεισε πριν την κριση,
αλλα μας ειχε προσφερει ωρες χαρας εδω μεσα.
ετσι λοιποοον φιλε γιωργο,
εγω και ο κογιας δεν μπορουμε να παρουμε τα Grimm.
Ειναι του Ανω Ακρου...
(στερνη μου γνωση....)
Nίκο με εκπλήσσεις για πολλούς λόγους.
Ο ένας υποννοεί ότι τα 15000 είναι πάντα ανάλογα της λογικής της διαφήμισης του music lover.
Δηλαδή αν μετά 3 χρόνια τα βρείς σκοτωμένα 5000, θάναι των κάτω άκρων High End?
Eπίσης υποννοείς ότι εγώ τάσκασα έτσι χαλαρά και μπήκαι στην up λίγκα.
Σου διαφεύγει ότι πούλησα όλα τα Λιπίνσκι (2 μονομπλόκ+ηχεία) για να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό και
άηντε να φτάσουμε την οικονομικώτερη έκδοση λάου-λάου.

Τώρα δε με το επιχείρημα ότι και ο Κώστας θάκανε το ίδιο με σένα...τι ναπώ

Πάω να δώ ταινία!:drinks:

D

deleted user 10898

Guest
Γιώργο τα 15000 τα εχω δώσει τα τελευταία 4-5 χρονια.
Για αυτο γράφω στερνη μου γνώση...
Σημερα όποιος παιζει σε αυτα τα ποσά και δεν πάρει τα λς1 κάνει έγκλημα.
Και καλα τα λες... Αν τα ls1 βγουν δεύτερο χέρι, νομίζεις δεν θα τα τσιμπήσει κόσμος; Απλώς ειναι νωρίς αλλα πιστεύω θα κρατήσουν τιμή μεταπώλησης.
Τωρα αν δεν ειναι high end αν κάνουν 5000 δεύτερο χέρι, ρωτά τον μιουσικλοβερ αυτος έθεσε το όριο... ;)

D

deleted user 10898

Guest
Α και δεν υπονοώ τίποτα για εσένα,
Αν ήταν θα στο έγραφα φορα παρτίδα.
Εδώ ειναι χομπυ και ο καθένας μπορεί να αγοράζει καλώδια που κάνουν οσο τα Γκριμ.
Δεν με αφορά που τα βρήκε, ουτε θα του πω γιατι δίνει τόσα.
Θα του πω ομως οτι ειναι παπ@ρας.
Ε, στο λέω... Δεν εισαι π@παρας που τα πήρες. Απλώς .... Ζηλεύω....

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Κύριε συντονιστά... Quelle langue... :oops:
Monsieur VassilήςΜ στο πνεύμα της κατανήξεως μας παρέθεσε μια υπέροχη παραβολή... Κι' εσείς... π@π@ρολογείτε;

:D

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
μηπως τελικα καποιες μηχανες--παιζουν--αναλογα με τον αντιπροσωπο τους????
εεεεε?????

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Για ολα φταίνε οι 2 Κώστηδες (Εαρ και ΚΦ ).
Έχουν μιλήσει για τις μηχανές προτού καν σκάσουνε μύτη .
Τώρα θα διαβάζουν τα ποστ και θα πεθαίνουν στα γέλια .:roflmao:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.160
Members
38.294
Νεότερο μέλος
kostas-vinylios