και να απωλέσουμε την ευαρέσκεια παρακολούθησης υψηλών νοημάτων σπανίων εγκεφάλων?Τελικα ρε παιδες υπαρχει ενδιαφερον να μαθουμε πως παιζει ενα ηχειο σαν το LS 1 η οχι?
Σύνελθε φίλε, δεν έχουμε συχνά τέτοιες ευκαιρίες!
και να απωλέσουμε την ευαρέσκεια παρακολούθησης υψηλών νοημάτων σπανίων εγκεφάλων?Τελικα ρε παιδες υπαρχει ενδιαφερον να μαθουμε πως παιζει ενα ηχειο σαν το LS 1 η οχι?
Τελικά, η συντεχνία είναι ανίκητη. Καληνύχτα Κεμάλ...και να απωλέσουμε την ευαρέσκεια παρακολούθησης υψηλών νοημάτων σπανίων εγκεφάλων?
Σύνελθε φίλε, δεν έχουμε συχνά τέτοιες ευκαιρίες!
Κατα αρχας θα ηθελα ... να το παμε ποιο χαλαρα το πραγμα....μουπες -σουπα-του πα ...δεν θα βγαλλει πουθενα το πραγμα κυριοι!
Νίκο τι εννοείς High End?Επίσης, οποίος θελει γράφει οποίος θελει την κάνει.
Διακριτικά ομως, δεν θελουμε ενημέρωση...
Το ηχειο ειναι στημένο και θα ειναι στο athensmastering...
Οποίος θελει μπορεί να το ακούσει οποτε θελει.
Το ηχειο δεν το πήρα γιατι
Α) ειναι ηχειο high end και εγω δεν ειμαι
Β)δεν εχω λεφτά
Γ)πηρα ηχειο μη high end.
Μπίλ δεν σου κρύβω ότι αυτή η υπερφόρτωση του μιντ μέχει καταρρακώσει!!Εγώ είχα την τύχη και το είχα ακούσει αρχικά στην Athens Pro Audio.
Για μένα ήταν μεγάλο "μάθημα" και γενικά ότι είχα ακούσει εκεί μέσα. Από εκεί άλλαξα και "κατεύθυνση" γενικώς!
Υπάρχουν άπειρα σχόλια που έχω κάνει κατά καιρούς, το ηχείο έπαιζε εξαιρετικά αλλά αισθανόμουν (στα γούστα μου) ότι μου έλειπε το χαμηλό...και ένιωθα ελαφρώς την πίεση (υπερφόρτωση) που έτρωγε το μίντ,
Χθες λοιπόν που το άκουσα στο σπίτι του Χ. Χατζηστάμου με το σάμπ (δηλαδή σε οικιακό χώρο χωρίς φροντίδα) απλά ήταν πάλι εξαιρετικό και χωρίς να μου λείπει τίποτα!
Γιώργαρε τα έχουμε πει πολλάκις, ξέρεις ποια θα είναι η επόμενη κίνηση, και να σε ολοκληρώσει σαν άντρα ρε παιδί μου...
μια φορα και εναν καιρο ηταν ενας ξυλεμπορας με μαγαζακι στο κολωνακι.Νίκο τι εννοείς High End?
Nίκο με εκπλήσσεις για πολλούς λόγους.μια φορα και εναν καιρο ηταν ενας ξυλεμπορας με μαγαζακι στο κολωνακι.
Στην δευτερη σελιδα του high fidelity διαφημιζε τα μηχανακια του λεγοντας πως το high end ξεκιναει στο πεντοχιλιαρο.
5 για ηχεια 5 για ενισχυτη 5 για προενισχυτη = 15 χιλιαρικα, οσο τα grimm.
(αυτος φυσικα εβαζε και τα καλωδια, που φυσικα ειναι συσκευη και αφφτα..)
τελικα εκλεισε πριν την κριση,
αλλα μας ειχε προσφερει ωρες χαρας εδω μεσα.
ετσι λοιποοον φιλε γιωργο,
εγω και ο κογιας δεν μπορουμε να παρουμε τα Grimm.
Ειναι του Ανω Ακρου...
(στερνη μου γνωση....)