Οι αδερφοί -όχι Γκριμ- της Grimm Audio και για την πιστότητα,o L o S και ο 1. Όλο μαζί?

Reaction score
3.910
Εγώ δεν σου φτάνω....? :rolleyes: έπαψες να με αγαπάς μετά τα Grimm...? :p :laugh:
Πες μου το σύστημά σου και.... πόσο κάνει και θα δώ ...αν θα σου απαντήσω:imtheking:

Τι είναι Γκρίμ?:cool:

:drinks:

Τόχε πεί και πριν πολλά χρόνια ο Σαβόπουλος στους Αχαρνής....στη διαπραγμάτευση θάψαχνε για κουρέλια ο πρωταγωνίστας διότι πως αλλοιώς θα μπορούσε νάχε ατού, οπότε μετά έμπαινε ο χορός, Ευριπιδάκη, κουρέλι κουρελάκι...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Παντως .....μονο οταν υπαρχουν σοβαροι ακροατες......

μπορει καποιος να πειστει απο τα γραφωμενα τους..

Βλεποντας τους βλαμμενους της ανωθεν φωτογραφιας πιστευω οτι ολοι θα οδηγηθουμε σε λαθος συμπερασματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Reaction score
3.910
Ρε Βλάσ' τι ωραία φωτο πόσταρες ....μπράβο!! Πολύ ατμοσφαιράν και τζουμ ντε λα τζούμ ντε λα φουέντε!!:drinks:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.268
o Bλασσσης το χρυσο μου, το χει ριξει παραυτα στην φωτογραφια.

Μ αρεσει!

εχει καλλιτεχνικη φλεβα, φαινεται αλλωστε...

(οταν παει στην παραλια Κυριακη μεσημερι, χωρις οικογενεια ομως, τα ξεχναει ολα αυτααα...το ριχνει σε αλλου ειδους καλλιτεχνιες..)

ελα παμε δωστε υλικο

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Παντως .....μονο οταν υπαρχουν σοβαροι ακροατες......

μπορει καποιος να πειστει απο τα γραφωμενα τους..

Βλεποντας τους βλαμμενους της ανωθεν φωτογραφιας πιστευω οτι ολοι θα οδηγηθουμε σε λαθος συμπερασματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
Εγω καταλαβαινω οτι ο αριστερος με γουσταρει με τρελλα και ο μεσαιος εχει παρει κλιση γιατι νομιζει οτι στριβει με το μηχανακι του σε παρατεταμενη αριστερη.

Αν με ξαναμακιγιαρεις με το μπρδλπργρμμ σου, θα σου γρατζουνισω τον φακο τον ακριβο ....

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.737
@geomiat: Φίλε, μιας και πριν από τα Grimm είχες εξίοσου "αντισυμβατικό" σύστημα (a.k.a. Lipinski), θα ήθελα μια συγκριτική άποψη. Χωρίς πολλά pdfs και τα λοιπά, απλά πες μου εάν άξιζε τον κόπο η αλλαγή.

Για να μην παρεξηγηθώ (από κάποιον), προφανώς δεν περιμένω να μου πεις "Α, έκανα μαλακία, μετανιώνω που έδωσα τα Lipinski και πήρα τις μαλακίες τα Grimm" (αλίμονο εάν έδωσες όσα χρήματα έδωσες χωρίς να το έχεις ψάξει το ζήτημα από χίλιες μεριές). Απλώς, επειδή αντιλαμβάνομαι ότι και τα δύο συστήματα έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα, τόσο ως υλοποιήσεις όσο και ακουστικά, θα ήθελα να μας πεις έτσι, δυο λόγια, για τις διαφορές που εντόπισες μεταξύ των δύο.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.160
Members
38.294
Νεότερο μέλος
kostas-vinylios