- Reaction score
- 59
Δημητρη να σου ζησει η κορουλα....
Καθε ευτυχια... ευχομαι!!!
Παρεπιπτοντως εχεις φτιαξει συστηματαρα!!!
Εσυ κουφαλα που χαριζεις πανες χωρις να με ειδοποιησεις, αστα αυτα!Σε ευχαριστώ Δημήτρη μου, τα καλύτερα εύχομαι και σε εσένα!
Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη!Να σας ζήσει!
Ήξερα πως δεν θα τις ήθελες γιατί, καλό το χάρισμα αλλά σαν την ανταλλαγή δεν έχει!!!Εσυ κουφαλα που χαριζεις πανες χωρις να με ειδοποιησεις, αστα αυτα!
Σε ευχαριστω πολυ Σπυρο!Δημητρη να σου ζησει η κορουλα....
Θα τις ανταλλασσαμε βρε με Νο 0 μεταχειρισμενες συλλεκτικες!Ήξερα πως δεν θα τις ήθελες γιατί, καλό το χάρισμα αλλά σαν την ανταλλαγή δεν έχει!!!![]()
Σε ευχαριστω πολυ Λεωνιδα μου!Δημήτρη σου εύχομαι και γω να σου ζήσει η κοράκλα, σαν παθών που είμαι σου λέω ότι θα καλοπερασεις, να είναι όλο υγεία, καλοτυχη, και να ακούει τις μουσικές σου από το υπέροχο σου σύστημα.
Παρεμπιπτόντως το έκανες κουκλί το πικάπ.
Όταν θα ξανάρθω για δίσκους, θα μου βάλεις να ακούσω!!!
Δημήτρη ωραίο Πικαπ !!!!! Που το βρηκες ρε φιλαράκι ??Σε ευχαριστω πολυ Λεωνιδα μου!
Θα κανονισουμε να ερθετε μαζι με τον Σπυρο
Μου το έδωσε ένας τραμπαδόρος φίλος απο την Θήβα...Δ
Δημήτρη ωραίο Πικαπ !!!!! Που το βρηκες ρε φιλαράκι ??
Μου το έδωσε ένας τραμπαδόρος φίλος απο την Θήβα...
Δεν του το δίνω όμως πίσω με τίποτα!!![/QUOTE
ΣΕ ευχαριστώ πολύ!!Δημήτρη να σου ζήσει,
Νομίζω ότι σου μοιάζει πολύ.
εχεις δικιο.....με αυτο το βλεμμα στην φωτο δειχνει σαν να σκεφτεται με ποιον να τραμπαρει τα λουτρινα του με καποιου αλλου!!!!!Δημήτρη να σου ζήσει,
Νομίζω ότι σου μοιάζει πολύ.
ναι !!! θα συμφωνησω μαζι σου!!!! σαν να σκεφτεται να την κανω τωρα την τραμπα....???εχεις δικιο.....με αυτο το βλεμμα στην φωτο δειχνει σαν να σκεφτεται με ποιον να τραμπαρει τα λουτρινα του με καποιου αλλου!!!!!![]()
Σε ευχαριστώ Γιάννη!Να σου ζησει η κορακλα!! Κουκλα!!