stampol
Οι θυσίες...
- Reaction score
- 5.371
θυμιστε μου ποιος ειναι ο προεδρος των βλαμμενων Home Cinema??
A Dolby Atmos home theater can play any stereo, 5.1, or 7.1 content. You can choose to have our technology automatically adapt that channel-based signal to use the full capabilities of your new system, including your overhead speakers, ensuring that you hear realistic and immersive sound.
Just remember to set your player to audio bitsteam output mode.
Το 2012 ξεκίνησε στα σινεμά, τώρα στα σπίτια. Το thread αφορά και τα δυο, γι' αυτό σου έγραψα χθες 2 σελίδες.Διάβασα το νήμα, παρατηρώντας ότι είναι 2 χρόνια παλιό. Αρχής γενομένης την 4η Ιουνίου 2012. Και επειδή είμαι πρακτικός άνθρωπος, το χρονικό διάστημα αρχίζει να μεγαλώνει αποτρεπτικά.
Δεν είναι υψηλής επικινδυνότητας, είναι μηδέν επικινδυνότητας.Είναι δε ένας νεωτερισμός υψηλής επικινδυνότητας ως προς το τελικό αποτέλεσμα. Δεν έριξα τα μούτρα μου σε ιστοσελίδες άλλες , αλλά η χειροπιαστή εμπειρία απουσιάζει από τα μέλη του avsite. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι υπό αίρεση η υπεροχή του συγκριτικά με το dolby digital.
τι ειπε ο τιτανομεγιστος?? κλαιω! παντοφλοοβιδα!! χαχαχαχααχαχα!!!!!!τα "αντιαεροπορικα" ισως τα γλυτωσες οταν εβαλες και 2ο σαμπ στο σαλονι....αυτη τη φορα ομως, θα τη "φας" την οβιδα-παντοφλα...
παντοφλοοβιδα!! χαχαχαχααχαχα!!!!!!
χα.....χα......χα....Λοιπόοον, τα ηχεία που σχεδιάζονται για Atmos χωρίς να τοποθετηθούν οροφής όπως τα Pioneer, είναι για τις απλές καταστάσεις.
Με ηχεία οροφής βέβαια, είναι σωστότερο και πλήρες το κόλπο.
Και το κυριότερο, όλες τις ταινίες μας μπορούμε να τις παίζουμε με Atmos!
Αλλά Κώστα:
Απο εδώ: http://blog.dolby.com/2014/06/dolby-atmos-home-theaters-questions-answered/
WANT!
Ωραία η ιδέα της pionner...
Εννοείτε ότι αυτά αφορούν αυτούς (μόνο) που έχουνε πρόβλημα για τοποθέτηση στην οροφή....η παιζεις σωστα σε τετοιες περιπτωσεις η αστο οπως ειναι το setup...
αυτα ειναι αλχημειες και οτι αρπαξουν μιας και ξερουν οτι τα ηχεια στο ταβανι δεν ειναι και ευκολο για τον περισσοτερο κοσμο...
Όχι..Τώρα εμένα με φαντάζεσαι με atmos μπροστινά να ακούω μουσική....
Tι θα κάναμε χωρίς εσένα..