stampol
Οι θυσίες...
- Reaction score
- 5.371
το ξερα!! ειναι και focal??Ναι, αν ο ενισχυτής αναβαθμιστεί θα βάλω δυο. Τα έχω κι είναι πολύ εύκολο να τοποθετηθούν.
το ξερα!! ειναι και focal??Ναι, αν ο ενισχυτής αναβαθμιστεί θα βάλω δυο. Τα έχω κι είναι πολύ εύκολο να τοποθετηθούν.
σιγα μην βαλει τα παθητικα....δεν τον αφηνω εγω.
Δεν υπάρχει περίπτωση, James ζευγαράκι με Denon mini ολοκληρωμένο.Εννοείται ότι θα αγοράσει ένα ζεύγος... από την ίδια σειρά που έχει...
Κεφάλα μην τολμήσεις να πας να ρυθμίσεις το έκτρωμα....Δεν υπάρχει περίπτωση, James ζευγαράκι με Denon mini ολοκληρωμένο.
κοιτα να τα βαλεις οπως τα back ηχειαΚι εγώ έχω άλλ' αντ' άλλων Βασίλη. Τρεις διαφορετικές εταιρίες.
Λέω να βάλω και μια τέταρτη στην οροφή.
πωπωωπωω το κοινο του Zizik εχει αποψη και το λεει δημοσιως!! εγω παντως θα ηθελα με Focal να σε δω-ακουσω!Κεφάλα μην τολμήσεις να πας να ρυθμίσεις το έκτρωμα....
Οροφή;EDIT:
Πώς θα στηρίξω τέσσερα James δεν ξέρω ακόμη.
Εμφανής πολύ ψηλή σκεπή. Δε μπαίνει τίποτα.στα ηχεια αυτα μπορει να παιξει κατι αλλα απο car audio με ομοκεντρικα τουιτερ ?(με την προυποθεση εννοειται οτι θα χρειαστει καποια κατασκευη για να ενσωματωθουν η ηδη υπαρχει καποια ψευδοροφη γυψοσανιδας)
αυτό σκέφτηκα κ εγώ.πόσα μέτρα είναι απο το "πατάρι" μέχρι το "πρεβάζι" πάνω από την οθόνη?Δυο οριζόντια δοκάρια κατά μήκος.
3.50m περίπου. Τα ηχεία είναι κλειστά με 6.5" και 1" tweeter, 38x22 cm η μπάφλα.αυτό σκέφτηκα κ εγώ.πόσα μέτρα είναι απο το "πατάρι" μέχρι το "πρεβάζι" πάνω από την οθόνη?
για να στηριχθούν έχω δύο ιδέες αλλά δεν ξέρω αν θα χαλάνε την απόδοση των ηχείων επειδή κατά κάποιο τρόπο θα αλλάζουν το σχήμα της πρόσοψης.
λινκ με φωτογραφία των ηχείων?ποιά είναι?