ichaltou
Αλλαχτήρι
- Reaction score
- 1.004
Δεν έχει και άδικο, εάν είσαι συνηθισμένος αλλιώς δύσκολα συμβιβάζεσαι...Ναι, είπε πως το μαύρο είναι μέτριο κι ότι ο προβολέας δεν κάνει αρκετό θόρυβο.
Δεν έχει και άδικο, εάν είσαι συνηθισμένος αλλιώς δύσκολα συμβιβάζεσαι...Ναι, είπε πως το μαύρο είναι μέτριο κι ότι ο προβολέας δεν κάνει αρκετό θόρυβο.
Στο υπόγειο είχαμε άλλα. Μπήκε, είδε τον χώρο, είπε ότι έχει αντήχηση, κι έφυγε. Ούτε να το φτύσει...Βρε συ, στο υπόγειο τον πήγες;
Δεν έχει και άδικο, εάν είσαι συνηθισμένος αλλιώς δύσκολα συμβιβάζεσαι...
Βέβαια, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, στο Gravity δεν έβγαλε άχνα, Μιλιά. Μην σας πω πως δάκρυσε κιόλας το κοπέλι. Μετά, αφού συνήλθε λίγο, είπε πως ο JVC δεν είχε αρκετό φως.Ναι, είπε πως το μαύρο είναι μέτριο κι ότι ο προβολέας δεν κάνει αρκετό θόρυβο.
Εγώ του τα έλεγα.... θα εκτεθούμε κάποια στιγμή....Στο υπόγειο είχαμε άλλα. Μπήκε, είδε τον χώρο, είπε ότι έχει αντήχηση, κι έφυγε. Ούτε να το φτύσει...
Κάτι τέτοιες περιπτώσεις τις πληρώνουμε για να είμαστε παρόντες.....τι εχασα ρε φουστη μου....!!!!!
Ζιζίκο ο φαρμακοτρύφτης είναι φίλος σου.....Στο υπόγειο είχαμε άλλα. Μπήκε, είδε τον χώρο, είπε ότι έχει αντήχηση, κι έφυγε. Ούτε να το φτύσει...
Pleased to meet you mr 'rose.athens'!!!.........
Pleased to meet you too Μανωλιό!Pleased to meet you mr 'rose.athens'!!!
Κι σ' εσένα Βλασούκο μου, άμα βάλεις sub, τέτοιοι έρωτες θα σου προκύψουν.Nεοι ερωτες.....νεες αγαπες.......τι σου κανει ενα set up!!!!!!!!!!!
Kαι που να πεσουν και οι ατμοι......χαχαχαχαχα
αν καποιος ηθελε να κανει τραμπα τον in83 με jvc χ55 χωρις χρηματικη επιβαρυνση ....θα την εκανες ?Τώρα για την εικόνα να πω ότι ήταν πολύ καλή φυσικά,απλά εγώ δεν εντυπωσιάστηκα τόσο ώστε την παρούσα φάση-λίγο; πριν την έλευση του 4Κ να δώσω κοψοχρονιά τον IN83 και κάμποσα χιλιάρικα για την απόκτηση του dla-x500 αφού ο '55' έχει πλέον καταργηθεί-αυτά προς το παρόν σαν πρώτες εντυπώσεις.
Κορόϊδο είμαι;αν καποιος ηθελε να κανει τραμπα τον in83 με jvc χ55 χωρις χρηματικη επιβαρυνση ....θα την εκανες ?
Πες τα ρε σύντεκνε, που μας τα 'χουν κάνει κουδούνια με τους Lcos, μη χε...Κορόϊδο είμαι;
Άστα Γιάννη...πάμε στου Β.Λάμπρου να δούμε κανά SIM να ξεχαρμανιάσουμε;Πες τα ρε σύντεκνε, που μας τα 'χουν κάνει κουδούνια με τους Lcos, μη χε...
Λέω να ξαναπάμε στου zizik, να αλλάξουμε θέση στους καναπέδες. Εγκεφαλικό θα πάθει ο Κεφάλας.Άστα Γιάννη...πάμε στου Β.Λάμπρου να δούμε κανά SIM να ξεχαρμανιάσουμε;
και ολοι να πατατε στο σπιτι με τα παπουτσια εννοειται.............................Λέω να ξαναπάμε στου zizik, να αλλάξουμε θέση στους καναπέδες. Εγκεφαλικό θα πάθει ο Κεφάλας.
μα ειναι δουλεια αυτη !!!!Λέω να ξαναπάμε στου zizik, να αλλάξουμε θέση στους καναπέδες. Εγκεφαλικό θα πάθει ο Κεφάλας.
καλοκαιρακι ειναι .....οτι πρεπει με γυαλια ηλιου ....τελειο ...Άστα Γιάννη...πάμε στου Β.Λάμπρου να δούμε κανά SIM να ξεχαρμανιάσουμε;