Ηλεκτρονικό τσιγάρο

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Ανακοίνωσις:
Οι κάτοχοι του Ναυτίλου(και ξέρω ότι είστε αρκετοί..) βρείτε τις νέες κεφαλές BVC.
Παίζω με μια από εχθές και προβλήματα τέλος.Είμαι ήδη στα 10ml κατανάλωσης,ούτε ένα dry hit ακόμα και με το airflow τέρμα ανοιχτό.
Στα υπόψιν ότι είναι στα 1,8ohm κάτι που δεν είναι καλό για μηχανικά mods.Oπότε δοκιμή με το kick2 στα 8,10 και 15 watt.
Οlala!!Αντέχουν!Οι bdc κεφαλές πάνω από τα 10watt απλά τα έφτυναν,εδώ ακόμα και στα 15watt παίζουμε απροβλημάτιστα!Σε διάφορα βίντεο αναφέρουν ότι και στα 20+ watt πάλι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρει κάποιους αυτό το βατάζ.
Προσωπική προτίμηση στα 10watt.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Aνακοίνωσις νο2:
Όσοι σκέφτεστε να τον αγοράσετε,μην το κάνετε!

Καλά ρε θείο,θα μας τρελάνεις;Όχι.Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικός με τις BVC κεφαλές,αλλά κατόπιν δοκιμής ανακάλυψα ότι υπάρχει γευστικότερη λύση.Ο mini Nautilus.
ΙΜΗΟ η μικρότερη χωρητικότητα είναι μια ''θυσία''(τύποις καθότι γεμίζει πανεύκολα) που κάποιος μπορεί εύκολα να κάνει για να κερδίσει σε απόλαυση..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.906
Αμάν ρε Γιώργη, χθες πήρα 10 BDC. >:(

Πού τις βρίσκουμε; Το mini παίρνει ίδιες αντιστάσεις με το κανονικό;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Α,για να ανάψω και λίγες φυτιλίες στους προβαράτους:
Αισθητικά μου φάνηκε καλύτερο πάνω σε προβαράκι:D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.615
Α,για να ανάψω και λίγες φυτιλίες στους προβαράτους:
Αισθητικά μου φάνηκε καλύτερο πάνω σε προβαράκι:D
:fuckyou:

Δεν χρειαζόμαστε φυτιλιές.

Πες μου από πού το πήρες, πόσο, ωράριο λειτουργίας καταστήματος. :laugh:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Δεν τον αγόρασα..
Μαζεύω γιατί περιμένω την παραγωγή του Σεπτέμβρη σε επισκεύασιμους:oops:

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
κ εμένα μου αρέσουν περισσότερο οι ατμοποιητές με 14mm διάμετρο στο προβάρι.κ δεν μου αρέσει κ το δαχτυλίδι...περι ορέξεως φυσικά!

να πω κ την εμπειρία μου από τις διακοπές μου ως ατμιστής...ετοιμάζομαι να φύγω για 10 μέρες κ πακετάρω...να πάρω το vw/vv mod μου,να πάρω κ τις 5 μπαταρίες οι οποίες μου βγάζουν 3 έως 5 μέρες,να πάρω κ τον μεγάλο φορτιστή με τις 4 θέσεις να τις φορτίζω όλες μαζί γιατί μπορεί να είμαι 3 μέρες συνεχόμενα εκτός σπιτιού να γυρίσω για λίγο κ μετά να λείπω για άλλες 3 μέρες (σιγά indiana jones χαλάρωσε)
να πάρω κ 30ml kapnos μαζί που είναι αυτό που κάνω κυρίως
να πάρω κ 30ml ένα που έφτιαξα κ είναι πολύ κοντά στο tribeca (το οποίο μου αρέσει για δέκα τζούρες κ μετά με λιγώνει απίστευτα)
να πάρω κ το tribeca μήπως με χαλάσει το άλλο κ θέλω το κανονικό (σιγά γκουρμεδιάρη χαλάρωσε...άσε που δεν καταλαβαίνω διαφορά)
πάρε κ τα αντίστοιχα 3 μικρά πλαστικά μπουκαλάκια...90ml σύνολο την στιγμή που καταναλώνω 2,5 Max την μέρα
πάρε κ τους 2 russian (έχω ψιλαβαρεθεί το dripping)
άντε πάρε κ τους 2 drippers
πάρε κ μια μπαλίτσα βαμβάκι γιατί είναι όλοι επισκευάσιμοι
πάρε κ λίγο σύρμα κ το κατσαβιδάκι κ το τρυπανάκι κ το τσιμπιδάκι,δεν πιάνουν χώρο αυτά.
άντε κ το 1300mah ego με τον μικρό dripper...κ το μικρό 450mah ego...

τι έγινε τελικά?
το tribeca κ το άλλο τα σταμάτησα μόλις βρώμισε η αντίσταση κ δεν την καθάρισα ποτέ(μόνο του μίνι καθάρισα γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω κάτι άλλο στην τσέπη μου εκτός από το ego)...ακόμα έτσι κάθεται.
το provari χρησίμευσε μόνο για τον πρωινό καφέ ΑΝ τον έπινα σπίτι κ μόνο επειδή φόρτιζε το ego,δεν κατάφερα να το αποφορτίσω τελείως καμία μέρα.
μόνο το ego κ μόνο το kapnos χρησιμοποίησα κ κάθε πρωί που έβλεπα το ωραίο μου τακτοποιημένο κουτάκι σκεφτόμουν "πόσο μλκς είσαι?"

αυτάαα...έκλεισα κ 5(?) μήνες :)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Ααααα στην ίδια μοίρα είμαστε,μόνο που εγκώ ντεν εκει ι-γκο.
3 άτμο,3 mods,φορτιστής 4αρων θέσεων,8 μπαταρίες και μπόλικα υγρα (DIY και μη).Αντε να δούμε

Υ.Γ.
Πιπίνι δίπλα μου απολαμβάνει τον καφέ και το τσιγαράκι του.Εγώ πάλι το τσιγαράκι της δεν το απολάμβανω καθόλου ..Με πήραν τα γεράματα..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.906
Δοκίμασα το Castle Long της Five Pawns, τι απίστευτα ωραίο υγρό! :)
Και τι καλή τιμή... :(:cry::cry:

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
Δοκίμασα το Castle Long της Five Pawns, τι απίστευτα ωραίο υγρό! :)
Και τι καλή τιμή... :(:cry::cry:
που να δείς κ το reserve ( για την τιμή εννοώ δεν τα έχω δοκιμάσει)

στα πόσα mg νικοτίνης είσαι?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.906
Μόνο 27€ καλέ. :cry::cry::cry::cry:

Απίστευτα ωραίο όμως.

που να δείς κ το reserve ( για την τιμή εννοώ δεν τα έχω δοκιμάσει)

στα πόσα mg νικοτίνης είσαι?
3-4.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Άσε ρε Τζον,πάει 200€ το μηχανάκι άμα πας για σετ με 2 τανκ και το ανταλλακτικό για τα drip tip..
Aν είναι φτάσει κάποιος σε αυτά τα λεφτά καλύτερα να χτυπήσει τον Squape Reloaded..

Y

Yiannis_B

Guest
Το έχω μπροστά μου, το έφερε ένας φίλος. Το πήρε 130 Eur. Είναι πολύ ποιοτικό και ελαφρύ.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.261
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti