ΝαιΤελευταία φορά Βασίλη με τα mogami είχαμε ακούσει;
Most visitors online was 2840 , on 14 Feb 2025
ΝαιΤελευταία φορά Βασίλη με τα mogami είχαμε ακούσει;
Ναι σε interconnect rca. Τα quad λίγο πιο γεμάτα.Έχεις κάποιος ακούσει το (άνω) Mogami W2549 σε σύγκριση με το Mogami W2534 starquad...?
και????????????Ναι σε interconnect rca. Τα quad λίγο πιο γεμάτα.
εμενα Βασιλακη μας ειναι μαυροκοκκινα κιμπαρικα και ΠΑΧΙΑ!!!!!!!!Για να σε γράψουμε στο κλάμπ Κορίνθια... πρέπει να έχεις καλώδια σε χρώμα (μίνιμουμ) μωβάκι
όπως αυτη η φατσούλα...
![]()
ΥΓ. Πληροφοριακά η Κωνσταντίνα μας (a.k.a. το Στέρνο) φοράει ροζουλί...
![]()
![]()
![]()
Όταν θα με πλησιάσεις έστω και στο μισό.... πάρε με τηλέφωνο να έρθω....το μπασο ειναι το θεμα τελικα........τα λεω εγω αλλα με κοροιδευουτε..........αμπασσοι!!!!!!!!![]()
και εισαι και πλαδαρος απο οτι λεει η Κωστουλα η δασυτριχη!!!!!!!!!!!Όταν θα με πλησιάσεις έστω και στο μισό.... πάρε με τηλέφωνο να έρθω....![]()
Κωσταντίνα μου... τι μας λέει τούτος....![]()
Καταλαβαίνω τι λες αλλά για μένα τελείωσαν τα λεφτά... μόνο φτηνιαδούρες....παντως τα καλλιτερα ηχητικα καβλωδια που περασαν απο το συστημα μου ηταν αυτα Bill son...........
oτι ποιο ισορροπημενο εχω ακουσει ......ξερω εχουμε κριση......ετσι βρε,κουβεντα να κανουμε!!!!!
Εδώ συζητάμε για σοβαρά συστήματα...Τα μπροστινά μου έχουν 2549 και τα πίσω 2534. Έλα να τα δοκιμάσεις ν' ακούσεις τεράστιες διαφορές.![]()
Ναιεσένα Πάνο πως σου φάνηκε...?
Δέχεσαι και σε paypal...?Να έχεις έτοιμο το φακελάκι την επόμενη φορά που θα έρθω!![]()
1)μπορουν να χρησιμοποιηθουν και σε rca? αν ναι ,η θωρακιση κολιεται με οποιοδηποτε αγωγο η με καποιον συγκεκριμενο ?(ειναι ιδιας διαμετρου μεταξυ τους?)Σήμερα ακούγαμε δυο καλώδια με την Κωνσταντίνα...
Mogami W2549
![]()
Canare L-4E6S starquad
![]()
εγώ δεν θα πω ποιο ήταν ποιο ισορροπημένο αλλά ποιο καθότανε καλύτερα στο σύστημά μου και συμφωνήσαμε στο Mogami W2549, έφερνε μια "ηρεμία & ισορροπία" και στα αρνητικά του ήταν ποιο πλαδαρό στα χαμηλά!
Έχεις κάποιος ακούσει το (άνω) Mogami W2549 σε σύγκριση με το Mogami W2534 starquad...?
Εμείς επιλέξαμε στομα φίλε και καθαρίζουμε με λίγο στοματικό διάλυμα απο το μαρκετ.Εσείς του δικάναλου δεν πάτε καλά!![]()