ALBUMS που πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε στη δισκοθήκη μας

Reaction score
1.659
Διαφωνώ. Μπορεί να γνωρίζω κάποια από τα εξώφυλλα (π.χ. κάποια που έβαλε ο Νίκος) αλλά αυτά που έβαλε ο artvoice (μέχρι τις 08:50), μου είναι παντελώς άγνωστα. Ασχολούμαι χρόνια με τη μουσική, όπως κι εσύ κι όλοι μας, αλλά είναι αδύνατο να γνωρίζουμε όλα τα "κλασσικά" από κάθε είδος μουσικής.
Εισαι μικρος γι αυτο δεν τα ξερεις

Reaction score
6.582
Παιδια εδω βαζει ο καθενας τα Albums που θεωρει σημαντικα αναλογα τα γουστα του, την κριση του, κλπ κλπ.
Απο κει και περα αν καποιος αλλος ξερει η δεν ξερει αυτα τα albums ειναι αλλη συζητηση.
Αν τα ξερει ακομα καλυτερα, και αν δε τα ξερει η "καλυτερη" του, μπορει να ανακαλυψει "το album της ζωης του" που δεν το ηξερε μεχρι τωρα.

Reaction score
907
Εγώ λέω να κάνουμε κάτι άλλο. Έτσι προτείνει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και θα γεμίσουμε ένα thread με εκατοντάδες μουσικές προτάσεις, στο οποίο θα χαθεί εύκολα καθένας.
Μήπως θα ήταν καλύτερα να ποστάρει έκαστος μια λίστα 20 ή 50 πχ άλμπουμ που είτε είναι τα απολύτως αγαπημένα του είτε τα θεωρεί απαραίτητα σε μια καλή δισκοθήκη και στο τέλος να ανακηρύξουμε τα 10, 20 , 50 που θα πάρουν τις περισσότερες ψήφους / επιλογές;

Reaction score
6.582
Δεν εχει γιατι. Εγω πχ τον θεωρω απο τους σημαντικοτερους για τα αυτια μου, τα γουστα μου, κλπ, κλπ.
Καποιος αλλος μπορει να μην συμφωνει (δεν ειναι υποχρεωτικο).
Ο ''αλλος" μπορει να προτεινει κατι αλλο που αυτος θεωρει σημαντικο για τους "λογους" του, και παει λεγοντας...

Reaction score
6.582
Πιστευω οτι ολες μας οι αισθησεις ειναι "ανεξελεγκτες"
Μπορει καποιος να εξηγησει γιατι του αρεσουν η δε του αρεσουν τα μακαρονια? Οχι βεβαια.
Το ιδιο συμβαινει και με τα μουσικα μας γουστα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841
Μπορει καποιος να εξηγησει γιατι του αρεσουν η δε του αρεσουν τα μακαρονια? Οχι βεβαια.
Το ιδιο συμβαινει και με τη μουσικη.
Και βέβαια μπορεί .Είναι μια υποσυνείδητη μετουσίωση του ομφάλιου λώρου που μας συνδέει με την μητέρα μας .
Καταναλώνοντας μακαρόνια επιστρέφουμε στην μήτρα της μάνας μας :confused:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.750
Το ιδιο συμβαινει και με τα μουσικα μας γουστα.
Δεκτόν, αλλά ο τίτλος του θέματος γράφει "πρέπει οπωσδήποτε". Ρωτάω λοιπόν, αν κάτι αρέσει σε κάποιον, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να το έχουν οι άλλοι στη δισκοθήκη τους;

Reaction score
30.452
Και βέβαια μπορεί .Είναι μια υποσυνείδητη μετουσίωση του ομφάλιου λώρου που μας συνδέει με την μητέρα μας .
Καταναλώνοντας μακαρόνια επιστρέφουμε στην μήτρα της μάνας μας :confused:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Τρέμω στη σκέψη οτι θα προσπαθήσεις να εξηγήσεις με παρόμοιο τρόπο γιατί μας αρέσουν τα λουκάνικα.....

Reaction score
6.582
Ο καθε ενας που προτεινει ενα Album νομιζει οτι αυτο που προτεινε ειναι το σημαντικοτερο ολων.
Με αυτη την εννοια σου λεει...οποσδηποτε πρεπει να το εχεις.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.579
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan