ncore και προενισχυτης

Reaction score
650
Να το θέσω (πάλι) διαφορετικά... εδώ μιλάμε για την πιστή αναπαραγωγή του πειραγμένου - ηχογραφημένου....

Ίσως όπως γράφω, να μην γίνομαι κατανοητός..., αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει...;)
Kατανοητός γίνεσαι αλλά είναι άνευ αντικειμένου αυτό που λες. Είναι σαν να λες θέλω να ακούω όσο πιο πιστά γίνεται τη μουσική η οποία παίχτηκε ερήμην μου και έχει βιωθεί από τον δείνα ηχολήπτη-μηχανικό ήχου, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε αυτός στο τελικό αποτέλεσμα και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Τι νόημα έχει κάτι τέτοιο?

Reaction score
8.905
ρε συ μουφυγαν :laugh::laugh::laugh:
Καλά να πάθεις χeστη....:rolleyes: :laugh:

Για πες μας και εσύ την άποψή σου, γιατί καλιμπράρεις βιντεοπροβολείς... όταν ο σκηνοθέτης έχει χρησιμοποιήσει χρωματικά φίλτρα στα γυρίσματα της ταινίας....?

Reaction score
650
Εκτός από τον κινηματογράφο υπάρχει και το θέατρο. Κι εδώ κάθε παράσταση είναι μοναδική. Ο σκηνοθέτης είναι όπως ο μαέστρος μιας ορχήστρας.

Reaction score
15.543
Καλά να πάθεις χeστη....:rolleyes: :laugh:

Για πες μας και εσύ την άποψή σου, γιατί καλιμπράρεις βιντεοπροβολείς... όταν ο σκηνοθέτης έχει χρησιμοποιήσει χρωματικά φίλτρα στα γυρίσματα της ταινίας....?
:roflmao:

δεν μπορω να απαντησω....δυσκολη ερωτηση βαζεις.:tongue::D

αν μου καποιος τι βλεπει στην πρωτη και τι στην δευτερη εικονα ισως καταφερω και πω κατι....:tongue:

4.jpg

5.jpg

Last edited:

Reaction score
15.543
like για τον S που απαντησε αμεσως ασχετα αν εχει μεινει στις διακοπες και βλεπει καραβακια με πανια.....

S ...
....ειναι και μια κοπελα που σε χαιρεταει βρε .....δεν την ειδες ; :p

παμε για δουλεια.....:(

καλημερες......

Reaction score
1.659
Αυτός ο π@^#ς ο musiclo φταίει που άνοιξε νήμα με τα ακατανομαστα ενισχυτικα !
Τι άσχετος ........
Και να φανταστεις του έχω κάνει πρόταση να μου τα δώσει πριν ανοίξει το θέμα...Τώρα θα ζητάει τα διπλά με τόση διαφήμιση!

Reaction score
8.905
Άκουγα το παραπάνω τραγουδάκι -ήταν ένα μικρό καράβι- και κλείνει με τον στίχο έτσι.... :rolleyes:

Κι αν σας αρέσει αυτή η ιστορία
την ξαναλέμε, λέμε απ’ την αρχή
Οέ, Οέ, Οέ, Οέ, Οέ.

:laugh: :laugh: :laugh:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.898
Members
38.256